Donald Trumps “det er stille før stormen skaper spekulasjoner om at president Trump planlegger krig

Mens sabelraslingen over konflikten med Nord Korea ser ut til å ha blitt tonet noe ned, skapte Donald Trump nye spekulasjoner da han etter et møte med en rekke toppmilitære figurer kom med noen kryptiske utsagn om at “dette er stille før stormen,” og når rapportere spurte presidenten hva han mente med dette, ville han ikke svare. Dette har fått mange til å spekulere på om presidenten nå er i ferd med å trekke USA inn en ny militær konflikt, enten med Iran over den elendige atomavtalen, eller for å fjerne det despotiske regimet i Venezuela. En annen mulighet er at USAs tålmodighet med Kim Jong-un er nå mer enn tynnslitt og fredag ble det kjent at president Trump har beordret hangarskipet USS Ronald Reagan å seile til området utenfor Korea hvor skipet i sammen med USS Carl Vinson vil øve for krig med Nord. Nord Korea på sin side planlegger nå å avfyre en langdistanserakett relativt snart, melder russiske kilder

Det var i etterkant av et møte med flere toppmilitære figurer og deres ektefeller at president Trump lot de kryptiske ordene som fikk flere i pressen til å stille spørsmålet: “Hva mener du med dette?” En smilende Donald Trump svarte imidlertid aldri på spørsmålet

Donald Trumps “calm before the storm” har skapt store spekulasjoner om hvorvidt president Trump har krig i tankene, enten med Nord Korea, Iran eller og Venezuela som er preget av kaos og matmangel grunnet at det sosialistiske regimet har ført landet inn i depresjon og falitt. En av dem som ikke uventet spekulerer er pastor Paul Begley som i videoen stiller spørsmålet om president Trump vil “drepe atomavtalen med Iran som ble signert at Barack Obama og slik skape konflikt mellom USA og Iran som står bak spredning av terror og død i hele Midtøsten. Etter at alliansen Syria/Russland og Iran ser ut til å ha bekjempet de USA støttede opprørere i Syria og således vant “proxykrigen” om Syria -er Russland i ferd med å styrke sin posisjon i Midtøsten på USAs bekostning. Kanhende president Trump vil forsøke å ta tilbake initiativet i Midtøsten ved å utløse en konflikt med Iran.

I likhet med andre, deriblant Steven Ben Nun peker Begley også på Nord Korea som en mulig årsak til stormen. “Krigens vinder blåser,” sier Begley som siter kilder som hevder at krigen vil komme etter det kommende OL i Sør-Korea i 2018. Uansett hva som skjer eller ikke skjer. De eneste profetier vi virkelig kan stole på og bygge teologi på er de profetiene vi finner i Bibelen som er Guds Ord. I videoen under deler Steven Ben Nun sine tanker om president Trumps kryptiske budskap…

12 tanker om “Donald Trumps “det er stille før stormen skaper spekulasjoner om at president Trump planlegger krig

 1. “Da skal rykter fra øst og fra nord skremme ham, og han drar ut med stor vrede for å slå mange med bann og utrydde dem. ”
  Dan 11:44.

  • Fra spøk til alvor: trusselen kommer vestfra. Nord-Korea kan nå stillehavsøya Guam og det amerikanske fastlandet på vestkysten!

  • På kartet så regnes Nord Korea, Kina, Japan osv for østen. Som Israel og araberlandene rundt for midt-østen. osv osv

  • Nord-Korea ligger både øst og vest for Amerika. Det kommer helt an på hvilken retning man snur seg:-)

  • Alt må prøves på Guds Ord.
   Er det noe som ikke kan sjekkes mot Skriften, er det bare å avvente å se hva som skjer.
   Uansett. Det er kun profetier i Bibelen som er absolutte.

  • “regnes som”. Spørsmålet var om trusselen for Amerikas del kom fra øst eller vest. Stillehavsøya Guam, som er amerikansk, ligger et stykke øst for Filippinene.
   Det nærmest punktet på fastlandet er California/Oregon.
   Dersom Nord-Korea skal sende raketter mot Amerika, så vil den desidert korteste og eneste veien være over stillehavet. Dersom de skyter opp raketter østfra, rekker de såvidt til Europa, og slett ikke over Atlanterhavet.
   Derfor er det altså slik at for amerikanerne så kommer trusselen vestfra.

  • Skjønner. Ikke sikkert at Nord Korea sender raketter da. Dem har sendt trusler. Og da tenker jeg muligens at Trump kan være den som angriper dem og flere folk.

 2. Slapp helt av det blir ikke krig i mellom disse to landene. Det skal gå rykter om krig. Men det skal ikke vi bekymre oss for. Mye skal skje før det bryter ut krig den siste. Amagon.Mange rykter om krig skal det være slik det står skrevet om i endetiden.

Det er stengt for kommentarer.