Donald Trump tale hvor han bebuder at han vil stille som presidentkandidat i 2024

USAs Donald Trump vil stille som presidentkandidat i 2024 og går dermed for et virkelig comeback på verdensscenen. Etter fire år med Joe Biden, økonomisk krise, krig i Europa og økende fattigdom blant amerikanerne -er det ikke tvil om at USA og verden trenger en ny kurs. En kurs som kan slå tilbake Joe Biden resesjonen og gjenreise USA. Under sin tid i Det Hvite Hus gjorde Trump mye rett og bra. Han annerkjente Jerusalem som Israels hovedstad. Flyttet ambassaden til Jerusalem. Slo tilbake den transseksuelle revolusjonen i amerikanske skoler. Gikk som første president noensinne i «Ja til Livet» marsjen til vern for det ufødte liv.

Han stod opp for kristne friheter og var en god venn av evangeliske kristne. Han engasjerte seg sterkt mot kristendomsforfølgelsen i mange land.  Han medvirket til at tidligere arabiske fiender av Israel fant sammen med Israel og medvirket til Abraham avtalen. Hans store tabbe gjennom sine fire år var hans medvirkning til vaksinehysteriet gjennom å bli «Covid-vaksinens far». Han startet ikke noen kriger, men han klarte ikke å slå ut dypstaten. Han valgte feil visepresident i Mike Pence. En mann som helt klart representerte dypstaten og blant mange blir omtalt som en «RINO» sammen med sumpen i den liberale del av det republikanske partiet. Om han lykkes med å komme tilbake til makten i 2024 gjenstår å se. Han har både liberale republikanere, demokratene, massemedia og dypstaten mot seg. Her er tidligere president Donald Trumps tale fra i går.

 

Facebook Comments

2 tanker om “Donald Trump tale hvor han bebuder at han vil stille som presidentkandidat i 2024

  1. Tror du at den økonomiske situasjonen ville vært noe bedre om Trump ble gjenvalgt? Svaret er nei.
    De fattigste ville hatt det enda verre nå. Demokratene er svært begeistret nå, fordi de vet at Trump vil ikke kunne lykkes. Vi kan jo håpe at begge partiene stabler på beina to bedre kandidater enn Biden og Trump, og minst 10-15 år yngre.

  2. DeSantis er relativt sett ung (44), populær og kunne være et alternativ til Trump, dersom Trump ikke stiller til valg. Men nå har han jo sagt han skal gjøre det da. Blir det Trump mot Biden, så ligger vel Trump an til å vinne, Biden er temmelig upopulær for tiden…

  3. To år er lang tid for menn rundt de åtti. Mye kan skje med helsa. Også i verdenssituasjonen.

    Moderne land har de siste hundre år blitt stadig mer avhengig av internasjonal handel og samarbeid. Heller ikke USA kan isolere seg som på puritanernes tid hvis de vil leve gode liv. Selv om nasjonalkonservative anti-globalister tror vær, varer og vaksiner lar seg stoppe av politiske grenser.

    Synes fortsatt det er komisk at amerikanske kristenfundamentalister forguder Trump. Alle har sett at han er en ultraegoistisk løgnhals som har satt sin egen bok (skrevet av en betalt ghost writer) foran Bibelen, og som på alle måter bryter med kristendommens idealer om sannferdighet, uselviskhet og troskap. Kristne fordømmer homofile som lever ut sin kjærlighet uten å skade noen eller kler seg i fargerike kostymer, men hyller en politisk horebukk, svindler, lystløgner og antidemokratisk hatpredikant som aldri har brydd som om kristendommen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *