Donald Trump presser på for gjenåpning av kirker og synagoger -kritiserer demokratiske guvernører for å være respektløse overfor kristne

President Trump i bønn til Gud

President Donald Trump presser nå på for en snarlig gjenåpning av kirkelige og religiøse aktiviteter og er uhyre kritisk til at spesielt demokratisk styrte delstater har valgt å kjøre en hard linje overfor kirker og synagoger. I en uttalelse gjengitt av CBN sier Donald Trump at han tar til orde for en snarlig gjenåpning av kirker og religiøs aktivitet. “Kirker og kristne organisasjoner har ikke blitt behandlet med respekt av et stort antall guvernører fra det demokratiske partiet. -Vi kommer til å være svært tydelige på at tiden nå er inne for å gjenåpne kirker og menighetslokaler snarest mulig,” sier presidenten som mener at de demokratiske guvernørene i motsetning til de republikanske har vært respektløse overfor kirkelige aktiviteter.

Mens kirker har vært nedstengt som “ikke-essensielle” i en rekke demokratisk kontrollerte delstater har det vært fritt frem for spritsjapper. Presidenten som selv verken røker eller nyter alkohol mener at kristne har blitt behandlet respektløst av flere guvernører og mener at tiden nå er inne for full gjenåpning av kirker, synagoger og gudshus over hele landet.

10 tanker om “Donald Trump presser på for gjenåpning av kirker og synagoger -kritiserer demokratiske guvernører for å være respektløse overfor kristne

 1. Det er ikke så veldig vanskelig å forstå hvorfor Trump er populær blant kristne. Vi har gjennom de siste årene sett hvordan Trump har stått opp for kristne verdier, han har tatt standpunkter ugudelige mennesker hater og skriker opp mot. Det ser vi stadig vekk i kommentarfeltene til de aviser som ennå tillater kommentarer. Det som kjennetegner frafalne kristne er først og fremst et fullstendig irrellevant hat mot Donald Trump. De hater mannen og de verdier han står for, og bruker hver eneste mulighet de har til å tale ille om den presidenten som tross alt er Guds utvalgte.

  Uforstandige mennesker, inklusiv uforstandige kristne som verken kjenner Gud eller Guds ord hater, spotter og forakter president Trump med et fullstendig irrellevant hat. Det skremmende er at disse med å forbanne president Trump taler ned forbannelse over sitt eget hode.
  Selv blant enkelte her på Søkelys finnes det de som i dårskap er faret vill, lever i den villfarelse at de selv er kristne, men det eneste som kommer ut av deres munn er eder og forbannelser over Trump, mannen som faktisk står opp for kristne.
  Faktisk er det enkelte av disse falske kristne som hadde foretrukket muslimen Obama fremfor den kristne Donald Trump. Tragisk og patetisk

  3
  1
  • Ja, ta fra de fattige og gi til de rike. Trakassere, kalle folk ting, lyve 40 ganger om dagen, stjele, svindle og bedra. Er det gode kristne verdier?

  • Enig med fri Pinsevenn her. Det er noe irrasjonelt over hatet og spotten enkelte spytter ut. Det kan se ut som om Gud bruker Donald Trump til å skille klinten fra hveten. Klinten skriker eder og forbannelser og spotter Trump som faktisk gjennomfører kristen politikk, mens hveten registerer hva Trump gjør fremfor å lytte til løgnpropagandaen fra venstrevridde og politisk korrekte medier.
   Jeg tror folk gjør lurt i å forkaste det bildet de tradisjonelle mediene tegner av Trump. Det feilaktig, falskt og preget av løgner.

  • Sanne ord broder. Helt enig med deg. Hatet mot Donald Trump er blindt, dåraktig og irrasjonelt.
   Når Trump vinner valget i november får de mye å rase over.
   Vi andre kan hvile i visshet om at intet skjer utenfor Guds allmakt, kontroll og tillatelige vilje

 2. Jeg er helt enig i at man skal åpne kristne evangeliske kirker igjen og det helt uten restriksjoner. Noe annet ville være en forbrytelse mot naturen.

  Det er bedre at disse får samles i lokaler over hele USA og at de kan tett sammen synge og tale sammen. Dermed vil disse bli smittet av korona og dø av det.
  Da, som Søkelys skriver, disse også er Trump tilhengere vil det gjøre vår planet og vår vestlige verden en stor tjeneste. I likhet med de her i dette forumet har ikke disse noe vesentlig med folkeskikk, kristen moral, kristen etikk og noen som helst former for respekt for andre mennesker på denne jord. Dette er bitre, hatefulle mennesker som ikke bidrar med noe som helst til utbredelsen av den kristne tro.

  Dette er mennesker som vi kristne og resten av verden klarer oss godt uten.
  Det er derfor jeg er helt uenige med demokratene her. La disse samles, la disse få viruset og la viruset gjøre sin jobb da ingen av disse, med sine åpenbare genetiske defekter, vil overleve dette.
  Og dere her må også samles helt uten restriksjoner. La viruset gjøre sin jobb mens dere samles.

  Etter det vil vi få en kristen vekkelse da menneskeheten da får se hvor god Jesus er og hvor relevant den er for alle som i dag kaller seg selv ateister, hinduer, muslimer, jøder og annet.

  La det kristne rike komme også her på jorden.

  3
  3
  • Vi ser stadige klarere det Gud sa at det er to folk, og grensene går ikke lenger mellom de som bekjenner seg som kristne og de som ikke gjør det! Grensen går derimot midt imellom de kristne! Det var ikke for ingenting at Jesus undret seg og spurte: Mon jeg vil finne tro når jeg kommer tilbake?Vi vet at det var ingen rettferdige i storbyene Sodomma og Gomorra, og at det bare var Lot, Abrehams nevø og familien som ble skånet! Virkelig noe til ettertanke!

  • Demoner har reir i Norge. Skadelige mennesker. Sadistisk narsissistisk oppførsel. Terror psykopater ondt system du har.
   Du har det samme kalde hjertet. Stor kropp uten hjerte.
   Tomme sjeler.
   Slipp alle dine fanget nå!!! Eller møt meg i ringen etter en. Gi meg en ren kamp!!! DU HAR TORTURERT KROPPEN MIN MED TERROR HENDENE DINE!!! Gi meg nå en ren kamp. EN AV EN I RINGEN!!!

  • Moskeer er som andre avgudstempler inkludert i setningen “gudshus over hele landet.” Også hindu-templer eller Baal templer for dem som dyrker det er inkludert i ordet gudshus.
   Kirker og synagoger har referanse til bibelsk tro, mens moskeer befinner seg utenfor kristen/bibelsk referansen og blir naturligvis nevnt konkret på en nettside bygd på bibelsk tro, mens moskeer er gudhus for ubibelsk avgudsdyrkelse og befinner seg i samme kategori som Baal templer, altere til Molok, hinduisme og andre panteistiske religioner.
   Vi er glade for at Trump så tydelig erklærer at tro, bønn og gudsdyrkelse er essensiellt for samfunnet,

   5
   1

Det er stengt for kommentarer.