Donald Trump om Joe Biden: “Han er en kriminell”

Hunter Bidens “laptop from hell” og en antatt siktelse mot Joe Bidens sønn, Hunter Biden, er nå et hett tema i amerikansk presse. Historien om Hunter Bidens laptop som inneholdt tvilsomme bilder, og informasjon om Biden familiens korrupsjon i Ukraina og Kina, ble helt bevisst holdt tilbake av MSM for å hjelpe Biden i valgkampen. Nå har spørsmålene om Hunter Bidens laptop igjen begynt å hjemsøke Biden familien, og mye kan tyde på at Hunter Biden vil bli tiltalt og spørsmålene omkring hva Joe Biden egentlig viste vil komme opp. Mens det Hvite Hus pressetalskvinne Jen Psaki under en presseseanse nektet å besvare spørsmål om temaet, la ikke tidligere president Donald Trump fingrene i mellom når han uttalte at Joe Biden er kriminell og at MSM var kriminelle når de valgte å fortie saken under valget i 2020.

Hunter Bidens “laptop from hell” er i ferd med å bli et problem for Joe Biden og hans regime. Donald Trump slår rettelig fast at Biden er kriminelle, og det begynner nå å brenne under føttene på det kriminelle foretakenet Joe Biden er gudfar for.

Dr Steve Turley kommenterer den siste utviklingen i saken om “Hunter Bidens laptop from hell”

Det hvite hus pressetalskvinne sliter med stadig flere kritiske spørsmål om Hunter Bidens laptop. Spørsmålene om hva Joe Biden egentlig viste vil etterhvert komme til å hjemsøke Biden adminstrasjonen som allerede nå rømmer unna vanskelige spørsmål.

27 tanker om “Donald Trump om Joe Biden: “Han er en kriminell”

  • Nei Hannah. Visst var/er ikke Trump en mann etter Guds hjerte. Du kan gå til Bibelen for å finne hva det er å være en mann etter Guds hjerte. Det finner du ved å lese om David. David hadde en egenskap som Trump ikke besitter. YDMYKHET. Og HVORDAN ydmyket David seg? Han BEKJENTE sin synd. DET er forskjellen på å være en mann etter Guds hjerte, og å IKKE være en mann etter Guds hjerte.
   Slik ble David en mann etter Guds hjerte:
   “Salig er det mennesket som Herren ikke tilregner misgjerning, og som er uten svik i sin ånd. Da jeg tidde, ble mine ben tæret bort, idet jeg stønnet hele dagen. For dag og natt lå din hånd tungt på meg. Min livssaft svant som i sommerens tørke. Sela. Jeg bekjente min synd for deg og skjulte ikke min skyld. Jeg sa: Jeg vil bekjenne mine misgjerninger for Herren! – Og du tok bort min syndeskyld. Sela.”
   Salmene 32:2‭-‬5

   1
   3
  • Så nå siterer fariseeren bibelen -slik djevelen gjorde overfor Jesus.
   Birgir lever i den villfarelse at han tar Guds plass og tror han vet bedre enn Gud.
   Jeg lar Gud avgjøre, og Gud var den som brukte Donald Trump til å velsigne Israel og markere at han var mot abort.
   Birgir er full av hat, mørke og ondskap i sitt hjerte.
   Derfor er han også full av en spottende ånd.

   2
   5
  • Du har ingen rett til å dømme. Noe du er flink til.
   Trump er et Guds barn.
   Han sa Jesus is the boss!
   https://www.youtube.com/watch?v=JJquP3Eq00o&t=2s
   Trump var en fiende av djevelen.
   Det er derfor denne verden har så mye i mot Trump.
   Han velsignet Israel og jødene med å anerkjenne Israel.
   Han var for livet.
   Han hadde tatt i mot Jesus som Herre og frelser.

   4
   3
 1. Godt at Donald Trump er på vei tilbake.
  Profetiene om Donald Trumps andre periode vil bli sannet.
  Det vil være Gud selv som bringer Trump tilbake etter at denne kjeltringen og korrupte skurken har fått ødelagt sitt.
  Selv om Kjell Andersen og mange andre, inklusiv Z har gitt opp så tror jeg at Herrens ord om Trump vil bli oppfylt.
  Profetene tok ikke feil. De klarte bare ikke å tolke riktig hva Gud viste dem.
  Trump er en rettferdighetens tjener som Gud skal bruke stort under den siste innhøstningen før Jesus kommer å henter sine troende.
  Trump vil bli den som skal løfte Amerika ut av ruinene som Joe Biden har skapt.
  Det vil bli en mektig demonstrasjon av Guds makt og storhet,

  6
  2
  • Trolig var det riktig at Trump “tapte” valget og Biden overtok for en fireårsperiode. Så kan folk se hvor galt det kan gå. Da kan amerikanerne se tilbake på en god og oppadgående tid, og ønske den tilbake.
   Disse profetiene om at Trump skulle få en periode til stemte nok, bare med et opphold i mellom!

   4
   1
  • Birgir
   Godt gjort av Kim Clement og justere sine profetier etter valget i 2020. Fire år etter sin død.
   Denne var du ikke spesielt heldig med.
   Da er det ikke bare Kristus som er oppstanden.
   Kim Clement må også være det!
   Kanskje han gjorde som mange av Joe Bidens velgere.
   Stod opp fra graven og gikk å stemte på Biden.

   2
   2
  • Og ALLE vet at Bjørn er er en FALSK PROFET, som i beste Renee Moses-stil profeterte at det skulle bli en massedød av covidvaksinerte på høsten 2021. Hvor ble det av massedøden Bjørn? Eller har du “tolket feil”, du òg? Gjør du din kristne plikt (du PÅSTÅR du er kristen) og BE FOR myndighetene vores. Det er en Bibelsk oppfordring til oss kristne. Det er Gud til behag, for Gud vil at ALLE mennesker skal bli frelste.

 2. “De klarte bare ikke å tolke riktig hva Gud viste dem.”
  Altså IKKE Guds profeter. For var profetier fra Gud, hadde de vært oppfylte.

  • Ja. du har rett Birgir. Disse var falske profeter akkurat som Jonas i Bibelen. Han spådde dom over Ninive om 40 dager og det han spådde skjedde ikke.
   Han forstod selv at han var en falsk profet og ønsket å ta sitt eget liv fordi spådommen han kom med var feil.
   Hadde Gud virkelig ha talt til Jonas hadde Ninive gått under etter førti dager. Man kan ikke tolke din forståelse annerledes.

   3
   2
  • Korrekt profetigransker.
   Dommen over Ninive bla utsatt på grunn av omvendelsen, (ikke annullert) men da innbyggerne i Ninive gikk tilbake til sine tidligere synder et par generasjoner senere så kom dommen, Dommen ble da utsatt i 150 år.

  • Profetene som Kim Clement og Mark Taylor hørte fra Gud at Trump skulle få to perioder, vinne to valg.
   De sa ikke at det skulle bli to sammenhengende perioder, men de tolket nok tingene slik.
   Mange her i vest skal bli forundret når Gud reiser Trump opp til makten igjen og Gud oppfyller sine ord.
   Da vil Guds dom komme over dere onde og vantro spottere og Gudshatere.

   3
   1
  • Profetgransker kan ikke ha GRANSKET profetiene, når vedkommende kommer den konklusjonen, og kan ikke kjenne ti Jonas.
   Forskjellen på Jonas og de som profeterte over Trump, var vesentlig. Jonas talte GUDS Ord. De som profeterte over Trump, talte SITT EGET ord. Så vidt jeg vet, er det kun TO som har bekjent at det de profeterte over Trump, var deres eget ord og ønske.
   Så kan Siri Haugen gjerne mene det hun mener om Kim Clement og Mark Taylor. De JUSTERTE sine profetier ETTER at det ble klart at Trump faktisk TAPTE valget.

  • Det skulle stå:
   Så kan Siri Haugen gjerne mene det hun mener om Kim Clement og Mark Taylor. De JUSTERTE sine profetier ETTER at det ble klart at Trump faktisk kom til å TAPE valget.

  • Så du mener at Kim Clement justerte sine profetier fire år etter at han var død. Godt gjort må jeg si.

  • Jammen stod Richard opp fra de døde igjen. Ikke verst. Har du lagt løgnen på hylla nå?

  • Jeg håper alle skjønner at Birgir Hermansen ikke er noe annet enn et kverulerende nettroll som er ute etter å rive ned respekten for Gud og det hellige. Det er derfor han er så full av spott.
   Glem ikke at Guds fiender også kan sitere Bibelen.

  • Jeg VET at du, Bjørn, Guds fiende, både leser og siterer Guds Ord slik den onde selv vil du skal gjøre. Det har du vist gang på gang. Har du lest ALT i Jeremias 7, 11 og 14?

 3. Hvis det rakner for the Bidens så kan situasjonen i USA bli ustabil. Både DOJ, FBI og CIA har jo kjempet for at Biden skulle bli president. Nesten alle mediene har vært propagandaorganer og mange journalister har løyet maksimalt. Big Tech har solgt seg til marxismen og pentagon har blitt en prideorganisasjon. Hvis man drenerer sumpen blir det rett og slett ingen ting igjen. Den amerikanske forfattningen kan gå i indre oppløsning.

  1
  1
  • Det kommer en opprensking vi aldri har sett maken til, og det er Trump som Guds mann som kommer til å oppfylle Guds ønsker.

   1
   2
 4. Trump er ikke Guds mann, Biden er ikke Guds mann, Putin er ikke Guds mann, men at de alle tre er Guds redskap, for å føre dom over denne verden, det er sikkert.
  Om Trump kommer tilbake som president, så blir det som antikrist.
  USA er Babylon og står for fall !

 5. Vel Gud utvalgte Trump – ikke fordi han var perfekt, og jeg tviler på at han er gudfryktig – men jeg vet ikke – men han gjorde en del gale ting, som å promotere vaksiner og århundrets avtale med Israel – som ønsker å gå en del av Jerusalem til Israels fiender. Det er sånne ting – og en kristi kropp som ikke var helt våkne i sine bønner – som gjorde at han falt – og Biden kom inn – den mest korrupte noen sinne (Vel, Obama var verre – men Biden er jo totalt under kontroll av bla. Obama).

  1
  1
  • Og du er evangelist? Hvorfor er det noe annet som skinner igjennom? På tide du finner evangelisten fram igjen, og leve ved det.

  • Jesabel er virkelig sint på deg Tore.
   Hun har sitt redskap her: (Birgir)
   Og hun bruker ham aktivt.
   Sprer løgn, spott, hån under dekke av å være religiøs.
   Vi vandrer i en tid hvor det dukker opp “falske brødre” overalt.
   Hun bruker ofte stemmene til falske brødre.

Det er stengt for kommentarer.