Donald Trump dømt for overgrep og ærekrenkelse -vil anke dommen

Tidligere president Donald Trump ble tirsdag funnet skyldig i overgrep og ærekrenkelse mot E. Jean Carroll av en jury i New York. Han ble frifunnet for anklager om voldtekt, men dømt for overgrep og ærekrenkelse. Donald Trump har allerede sagt at dommen som innebar at han må betale  to millioner dollar i oppreisning for overfall og 2,7 millioner i oppreisning for injuriene – altså til sammen nesten fem millioner dollar, tilsvarende rundt 50 millioner norske kroner i erstatning til Carroll for ærekrenkelseskrav mot ham, mener juryen.Donald Trump stiller til valg i 2024 og et spørsmål er om dette vil påvirke hans muligheter til å bli valgt som president på nytt.

I utgangspunktet ville denne dommen ha betydd slutten for Donald Trumps muligheter til å bli  valgt på nytt. Men med en svært upopulær Joe Biden vil  dette neppe forhindre at Trump blir  republikanernes presidentkandiat i 2024. I følge en rekke kristne profeter vil Trump få en andre term som president. Hvorvidt dette skjer er usikkert. Vi får se.

 

 

3 tanker om “Donald Trump dømt for overgrep og ærekrenkelse -vil anke dommen

  1. Usa har ikke rettslig sikkerhet for konservative og kristne, denne saken handler kun om å hindre Trump i å stille som president kandidat i 24, usa dnc med alle de korrupte og politiserte institusjoner som msm justis departementet, fbi og cia, usa er ikke lenger et demokrati, men en fascistisk/kommunistisk diktatur stat . Med Politisk forfølgelse over en lav sko alt dette tok helt av med den satanistiske obama clinton adm. Det som skjer i usa skjer også i europa bare mere kamuflert, sverige f,eks tyskland og ikke minst frankrike minner mer og mer om failed states.

  2. Er ikke problemet her heller at straffedømte blir fratatt stemmeretten og nektes å stille til valg?

  3. …og hvis det ikke skjer, er de da kristne profeter, eller bare «kristne» «profeter».

    Jeg tror problemet er at veldig manges Gud egentlig bare er en projeksjon av seg selv og den guds stemme de hører er egentlig bare deres egen indre stemme og følelsesliv.

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.