Det Hvite Hus: Obama vil nedlegge veto mot ethvert forsøk på å frata Planned Parenthood føderal støtte

obama-fienden-av-israel2Barack Obama og Det Hvite hus signaliserer nå at det vil bli lagt ned veto mot ethvert forslag som innebærer at den statlige støtten til Planned Parenthood blir stanset. Etter at det er blitt avslørt at den kontroversielle abortorganisasjonen driver big business på organhøsting samt å selge organ og kroppsdeler samt vev fra aborterte fostre har det vært sterke reaksjoner både fra kristne og andre motstandere av abort. En republikanske folkevalgte forsøker nå gjennom flere virkemidler å stanse all statlig finansiering av den omstridte organisasjonen, men et forsøk på å få senatet til å vedta å stanse fortsatt finansiering mislykkes etter at Det Hvite hus gjorde det klart at Obama kom til å nedlegge veto mot ethvert forsøk på å frata Planned Parenthood den statlige finansieringer.

 

Kontroversene omkring Planned Parenthood oppstod etter at anti-abort organisasjonen draps-organsisasjon “The Center for Medical Progress” i en serie videoer tatt opp med skjult kamera har avslørt at pro-abortorganisasjonen ansatte åpent markedsfører og selger organ fra aborterte fostre. Det er også blitt avslørt at organisasjonen har høstet organ fra fostre med hjerteslag, men på tross av avsløringene av den uhyggelige praksisen virker den amerikanske presidenten ubøyelig på at amerikanske skattebetalere fortsatt skal finansiere virksomheten. Den amerikanske presidenten har tidligere blitt kritisert fordi han nedba Guds velsignelse over de ansatte i den omstridte organisasjonen. Den amerikanske presidenten virker fast bestemt på å forsvare Planned Parenthood og den groteske praksisen som er blitt avslørt. En av dem som har fordømt praksisen til Planned Parenthood er den republikanske presidentkandidaten Donald Trump.

15 tanker om “Det Hvite Hus: Obama vil nedlegge veto mot ethvert forsøk på å frata Planned Parenthood føderal støtte

 1. Her ser vi igjen Obamas sanne jeg. Han er tvers i gjennom en ond mann som ikke eier respekt verken for livet eller ekteskapet. Om han ikke er Antikrist med stor A er han i hvert fall en forløper for den Antikrist som kommer. Har sett endel videoer om Obama i det siste og har merket meg et mønster med mannen.
  Han hyller sin religion som er islam -omtaler knapt kristne som Guds barn og er respektløs mot alt som er rett og hellig.
  Obama har blod på sine hender, uskyldig blod og siden hans far er en manndraper fra begynnelsen så skjønner vi hans støtte til disse som dreper og parterer barn for økonomisk vinning.

  • Ha-ha, en “Ansgar-wannabe”.?
   Mulig han ikke er en god kristen, men han kan heller ikke være muslim, med slike synspunkter.
   Konservative er ikke akkurat mer kristne, som vil ga fri flyt av våpen, og dødsstraff. De er ikke noe å rope hurra for noen.

  • Siri har rett på det punkt.Obama er ikke bra….Men Gud Herren tar seg av dommen…

 2. Siri; for noe tøv. Hvor mange muslimer er for fosterdrap? Jeg tror Obama når han sier at han er kristen, men jeg er sikker på at han er lunken…

  • Ansgar, hvorfor driver du på slik? Hva har skjedd med deg? Jeg trodde du hadde mer integritet, at du var en som reagerte på urettferdighet, men jeg har tydeligvis tatt feil.

 3. Ansgar, hva feiler det deg? Du virker jo bare helt forherdet. Hvis drap på barn er noe du kan spøke med så synes jeg virkelig synd på deg.

 4. B.E; som du kanskje forstår så er det en eller flere som de siste månedene har skrevet her og utgitt seg for å være meg.
  Hilsen Ansgar Braut(den ekte)
  Muligens ikke skrevet av den ekte Ansgar Braut

  • Tragisk at politiet ikke får buret deg, Braut/Fuglesteg og Torp i fengsel!
   Her er det 3 kriminelle personer som er bare ute etter å lage kvalme og frykt!

 5. Braut og Fuglesteg burde politiet dersom de hadde vært virkelig politi med intigretet ha tatt seg av for lenge siden. Tenk sender trusselbrev og eposter til Jan Kåres kone og arbeidsgiver. Lavere kan ikke folk synke.

 6. Ip adressene sier dessverre lite Ansgar, disse er flere forskjellige, alle via Tor nettverket eller en lignende server for anonym surfing. IP adressen brukt på aktuelle innlegg dukket har dukket opp flere ganger på ditt eller Tobias navn både her nå og i debatter om Frp og de kristne. Men selvfølgelig, det kan godt være en “Tobias” som morer seg på bekostning av Braut navnet. Også navnet Arne Breen dukker opp i noen eldre kommentarer fra den IPen.
  Akkurat din siste kommentar skriver du fra en bevegelig IP “Netcom Gsm As” men den vil kunne forandre seg senere siden det mest sannsynlig er en dynamisk IP Netcom bruker.

 7. Anonym; hvorfor skal jeg, fuglesteg og torp i fengesel? torp er jo det nærmeste vi kommer Jesus i Norge, og jeg og Torodd er de to gode samaritanere.
  Jkc må tas, med alle lovlige midler må han stoppes!!!
  Muligens ikke skrevet av Ansgar Braut

Det er stengt for kommentarer.