Det Hvite Hus: Obama vil nedlegge veto mot ethvert forsøk på å frata Planned Parenthood føderal støtte

obama-fienden-av-israel2Barack Obama og Det Hvite hus signaliserer nå at det vil bli lagt ned veto mot ethvert forslag som innebærer at den statlige støtten til Planned Parenthood blir stanset. Etter at det er blitt avslørt at den kontroversielle abortorganisasjonen driver big business på organhøsting samt å selge organ og kroppsdeler samt vev fra aborterte fostre har det vært sterke reaksjoner både fra kristne og andre motstandere av abort. En republikanske folkevalgte forsøker nå gjennom flere virkemidler å stanse all statlig finansiering av den omstridte organisasjonen, men et forsøk på å få senatet til å vedta å stanse fortsatt finansiering mislykkes etter at Det Hvite hus gjorde det klart at Obama kom til å nedlegge veto mot ethvert forsøk på å frata Planned Parenthood den statlige finansieringer.

 

Kontroversene omkring Planned Parenthood oppstod etter at anti-abort organisasjonen draps-organsisasjon “The Center for Medical Progress” i en serie videoer tatt opp med skjult kamera har avslørt at pro-abortorganisasjonen ansatte åpent markedsfører og selger organ fra aborterte fostre. Det er også blitt avslørt at organisasjonen har høstet organ fra fostre med hjerteslag, men på tross av avsløringene av den uhyggelige praksisen virker den amerikanske presidenten ubøyelig på at amerikanske skattebetalere fortsatt skal finansiere virksomheten. Den amerikanske presidenten har tidligere blitt kritisert fordi han nedba Guds velsignelse over de ansatte i den omstridte organisasjonen. Den amerikanske presidenten virker fast bestemt på å forsvare Planned Parenthood og den groteske praksisen som er blitt avslørt. En av dem som har fordømt praksisen til Planned Parenthood er den republikanske presidentkandidaten Donald Trump.

Facebook Comments

26 tanker om “Det Hvite Hus: Obama vil nedlegge veto mot ethvert forsøk på å frata Planned Parenthood føderal støtte

 1. Anonym; hvorfor skal jeg, fuglesteg og torp i fengesel? torp er jo det nærmeste vi kommer Jesus i Norge, og jeg og Torodd er de to gode samaritanere.
  Jkc må tas, med alle lovlige midler må han stoppes!!!
  Muligens ikke skrevet av Ansgar Braut

 2. Kjell: Takk for info. Nei, jeg har heller ikke opptrådt som Arne Breen?
  Da kan vi slå fast at noen har skrevet som Arne Breen, Torodd og meg, samt at noen skriver under nick som prøver å etterligne meg.
  Jeg skriver fra min mobil/netcom, og kommer til å gjøre det fremover. Dersom Ansgar Braut skriver fra annen IP, så er det ikke meg?
  Muligens ikke skrevet av Ansgar Braut

 3. Jeg ser på måten det skrives på, at det temmelig sikkert er en og samme person som skriver både som meg og Torodd. Tydelig at noen vil “friske opp” debatten.
  Men, dette er ikke greit! Jeg har ikke skrevet her på flere måneder, men måtte innpå nå og for et par ukersiden, da jeg har mottatt mail, der det stilles spørsmål ved innleggene mine.
  Kjell har min IP-adr. og det hadde vært fint om ham slettet innlegg som er skrevet i mitt navn fra annen IP-adr.
  Muligens ikke skrevet av Ansgar Braut

  • Ip adressene sier dessverre lite Ansgar, disse er flere forskjellige, alle via Tor nettverket eller en lignende server for anonym surfing. IP adressen brukt på aktuelle innlegg dukket har dukket opp flere ganger på ditt eller Tobias navn både her nå og i debatter om Frp og de kristne. Men selvfølgelig, det kan godt være en “Tobias” som morer seg på bekostning av Braut navnet. Også navnet Arne Breen dukker opp i noen eldre kommentarer fra den IPen.
   Akkurat din siste kommentar skriver du fra en bevegelig IP “Netcom Gsm As” men den vil kunne forandre seg senere siden det mest sannsynlig er en dynamisk IP Netcom bruker.

 4. Ansgar/Torodd – Dette lukter av dere lang vei, dere er begge titt å ofte inne å skriver dritt på Jan Kåres blogg og, men han pleier å slette slikt tøv og ondskap som dere lirer av dere. Det lukter rakfisk lang vei og deres holdninger er kjent og når ble månen en gulost??
  Det er en treenighet som er dannet Torp/Braut/Fuglesteg + Arne Breen som ser ut til å være et synonym for denne onde triade.

 5. Undertegnede som skriver som “Torodd” er ikke meg. Dog er navnet Torodd ganske pop nu om dagene virker det som jfr folkeregisteret. Mange barn blir velsignet/”velsignet” med det navnet. Langt flere enn da jeg ble dopt og gitt det navnet.
  Jeg tar overhodet ikke ansvar for dette navnets nye popularitet. *latter*

  Men dog er jeg meg og skriver kun som meg selv.

  Obama tas ad notam. Jeg ser at Kjell som den bibel liberaleren han er styrer helt unna de ti bud i sin utovelse av sitt livssyn. Det er hans sak.

  • Braut og Fuglesteg burde politiet dersom de hadde vært virkelig politi med intigretet ha tatt seg av for lenge siden. Tenk sender trusselbrev og eposter til Jan Kåres kone og arbeidsgiver. Lavere kan ikke folk synke.

  • Jeg har aldri gjort dette, “enig med Jan Kare”. Her lyver du. Det samme gjor Randi. Men Randi tar jeg ikke alvorlig av grunner som alle vet om. *smil*

 6. B.E; som du kanskje forstår så er det en eller flere som de siste månedene har skrevet her og utgitt seg for å være meg.
  Hilsen Ansgar Braut(den ekte)
  Muligens ikke skrevet av den ekte Ansgar Braut

  • Tragisk at politiet ikke får buret deg, Braut/Fuglesteg og Torp i fengsel!
   Her er det 3 kriminelle personer som er bare ute etter å lage kvalme og frykt!

 7. Siri; for noe tøv. Hvor mange muslimer er for fosterdrap? Jeg tror Obama når han sier at han er kristen, men jeg er sikker på at han er lunken…

  • Ansgar, hvorfor driver du på slik? Hva har skjedd med deg? Jeg trodde du hadde mer integritet, at du var en som reagerte på urettferdighet, men jeg har tydeligvis tatt feil.

  • Denne er til deg Braut: Jeg er redd du er blitt en som har byttet ut sannhet med løgn.
   https://www.youtube.com/watch?v=FXo8t6rjb_4

   Jeg syntes vi skal være takknemlige for Søkelys. Ikke mange troende som våger å stå stødt på Guds ord i denne tiden.
   Men du og Torodd gjør jo ikke noe annet enn å kritisere. Leit

 8. Nok et hatefullt innlegg mot Obama. Søkelys fornekter seg ikke. President Obama har mange ganger understreket sin kristne tro og er en mann vi må ha dyp respekt for. Disse videoene du ser Siri er konspirasjonsteorier og direkte lyver på Obama. Den eneste sanne kristne som skriver her er Torodd. Han har sett lyset.

  • Ansgar, hva feiler det deg? Du virker jo bare helt forherdet. Hvis drap på barn er noe du kan spøke med så synes jeg virkelig synd på deg.

 9. Her ser vi igjen Obamas sanne jeg. Han er tvers i gjennom en ond mann som ikke eier respekt verken for livet eller ekteskapet. Om han ikke er Antikrist med stor A er han i hvert fall en forløper for den Antikrist som kommer. Har sett endel videoer om Obama i det siste og har merket meg et mønster med mannen.
  Han hyller sin religion som er islam -omtaler knapt kristne som Guds barn og er respektløs mot alt som er rett og hellig.
  Obama har blod på sine hender, uskyldig blod og siden hans far er en manndraper fra begynnelsen så skjønner vi hans støtte til disse som dreper og parterer barn for økonomisk vinning.

  • Man kan da helt klart være kristelig og for abort. Selv er jeg en kristen og har min sak i orden med min skaper, og Obama har mange ganger understreket sin kristne tro. Dette er hersketeknikk og sverting av en god kristen på værst maate.

  • Ha-ha, en “Ansgar-wannabe”.?
   Mulig han ikke er en god kristen, men han kan heller ikke være muslim, med slike synspunkter.
   Konservative er ikke akkurat mer kristne, som vil ga fri flyt av våpen, og dødsstraff. De er ikke noe å rope hurra for noen.

  • Siri, du burde lere deg de ti bud samt respektere dem. Dette istedet for aa forakte og spotte dem.

   Obama er ikke mer muslim enn det jeg er paven. Men det vet du……

  • Siri har rett på det punkt.Obama er ikke bra….Men Gud Herren tar seg av dommen…

Det er stengt for kommentarer.