Derfor vil ikke Trump fordømme skytingen: Sannheten om Kyle Rittenhouse

Fake News media er i harnisk fordi president Trump ikke vil fordømme Kyle Rittenhouse som under selvforsvar skjøt og drepte to BLM-aktister. I videoen under forklarer Mark Dice sannheten om hva som skjedde da Kyle Rittenhouse i forsvar måtte skyte to voldelige aktivister som forfulgte ham

Facebook Comments

3 tanker om “Derfor vil ikke Trump fordømme skytingen: Sannheten om Kyle Rittenhouse

 1. Trump klarer ikke å beskytte USA. Isteden velger han å skremme.

  Trump griper begjærlig etter disse opptøyene og denne konfrontasjonen. Dette er en sak han kan bruke medialt og retorisk istedenfor å fokusere på sin mislykkede covid-19-håndtering. Han gjør demonstrasjonene og motdemonstrasjonene til en avsporing slik han er en mester i. Trump provoserer bevisst for å øke konfliktnivået.

  Uansett hvem kranglefantene er, hvem som er mordere og helter, hvem som er onde og gode i den kristne kulturens svart-hvite verden, burde president være mer nyansert og sannferdig.

  Presidentens oppgave er å samle landet, samle grupper, forene Amerikas Forente Stater. Trump burde dempe gemyttene og roe ned. I alle fall forsøke på det.

  Isteden velger Trump å støtte den ene siden. Og skape falske fiendebilder i flere retninger. Trump misbruker situasjonen til å legge skylden på en mann som ikke er regjerende president og ikke har ansvaret. Skremselspropaganda er talekunst som skremmer og forfører. Og Trump har et valg han bare MÅ vinne for å tilfredstille sitt ego og sitt konkurransebehov.

  Mange kristenkonservative og hvit makt-nasjonalister tviholder på retten til å bære våpen, og våpengale mennesker med skytevåpen finnes på begge sider, parter som hevder de hr rett til å beskytte seg mot urettferdighet. Selv barn forstår at sinne, frustrasjon, redsel og virketrang kombinert med maskingeværer er en bokstavelig talt blanding.

  Istedenfor å roe ned situasjonene, slik erfarne politifolk og kloke forhandlere gjør, bruker Trump anledningen til å splitte enda mer – og herske. Han har tidligere tatt til orde for å innføre våpen også i kirker. Ingen smart løsning.

  Hadde enda Jesus vært der… Men tross hva Trump sier, er en mild fredsfyrste neppe Trumps mann. Han vil ikke være soft, han vil ikke bøye seg for nye ideer, for smarte løsninger.

  Jeg vet ikke om disse opptøyene er verst i byer som er politisk styrt av demokrater. Trump hevder det. Det kan godt være, men sammenhengen mellom politisk leir og protester kan være falsk: Det er ikke sikkert sammenfallet uttrykker en årsakssammenheng (kausalitet). Kanskje demokratiske byer har en større andel ikke-hvite og dermed større spenninger mellom de gammelkonservative og de undertrykte? Og ikke-hvite stemmer ofte demokratisk. Det blir som at iskrem-salg og drukningsulykker ikke har med hverandre å gjøre, selv om kalenderstatistikken viser at antall solgte is og antall druknede topper samtidig.

  Men læren om kausalitet er logikk som nok er litt for vanskelig for Trump og hans velgerbase. Han vil ha det enkelt, lettfattelig, lettsolgt.

  Trumps metode er å skremme, splitte, herske, vinne. Koste hva det koste vil.

  • «Selv barn forstår at sinne, frustrasjon, redsel og virketrang kombinert med maskingeværer er en bokstavelig talt EKSPLOSIV blanding» skulle det selvsagt stå 😉

   Jeg taster ofte litt feil på mobilen.

  • Det er på tide at Joe Biden og Demokratene samlet går ut og fordømmer volden og stiller seg bak Trumps krav om lov og orden. Imidlertid ser vi at Demokratene er mer opptatt av å stenge ned bedrifter som de selv krever åpne når de selv skal fikse håret.
   Nancy Pelosi hater Trump så høyt at hun er villig til å føre alle amerikanske bedrifter konkurs med Corona tiltak og støtter opp om nedstengning av nesten alle virksomheter. Blant annet hårsalonger, frisører osv, Hun sørger for at det er stengt for folk flest, men når hun selv må stelle håret forlanger hun at det åpnes for henne. Hykleriet kommer til å felle det demokratiske partiet. Forøvrig snur du virkeligheten på hodet, da det er demokratene som bruker vold for å splitte nasjonen. Det er demokratenes metode du beskriver, skremme, splitte, hetske, vinne, koste hva det vil.. Det passer 100 prosent på demokratenes virksomhet i 2020.. Du har snudd alt på hodet Petra Pan,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *