Derfor hates han av dypstaten, av den liberale saueflokken og MSM -derfor gjør de alt for å hindre ham fra å bli president igjen

År med gode tider og fred ble avløst av dårlige tider, inflasjon, krig og rykter om krig da Joe Biden kom til makten. Mannen som hadde styrt USA uten å fyre opp under global krig og konflikt ble vippet fra makten ved hjelp av det mange mener var omfattende stemmejuks. I stedet for å la Trump som talte vennlig til Jerusalem, fremforhandlet fredsavtaler i Midt-Østen og møtte Kim Jung-un for å forhindre atomkrig på Korea-halvøya fikk verden et dement skall, en marionett for dypstaten og militærkomplekset som har en lang historie å berike seg selv på krig, død og lemlestelse.

I Joe Biden fikk de hva de ønsket, en president som har brakt verden på randen av den tredje verdenskrig, som allede har skapt dyp konflikt mellom Russland og Vesten og som også er i ferd med å hisse opp det mektige Kina. Under Biden har USAs innflytelse i Midt-Østen kollapset og afrikanske land ser nå til Russland og Kina for samarbeid. Nå er det ikke valg i USA før i 2024 og Biden har dermed ennå god tid til å fremprovosere den tredje verdenskrig. Og dypstaten, demokratene og globalistene vil gjøre alt for å hindre at Trump kommer tilbake til makten i USA. De er oppslukt av et selvutslettende hat mot amerikanerne og Donald Trump. Og her sier Trump og sier samtidig hvorfor dypstaten, krigshissere og demokratene vil gjøre alt for å stoppe ham.

Én tanke om “Derfor hates han av dypstaten, av den liberale saueflokken og MSM -derfor gjør de alt for å hindre ham fra å bli president igjen

  1. Trump er en forsvarer av ķristendom i en verden som ønsker å utrydde kristendom og jødedommen fra jordens overflate. Trump 2024.

    1
    0

Det er stengt for kommentarer.