Den kristne presidenten: Erklærer søndag 3 september som en nasjonal bønnedag for flomofrene

President Donald Trump oppfordrer nå nasjonen om å ta del i det han omtaler som en nasjonal dag for bønn. I et skriv offentliggjort blant annet på presidentens Twitterside heter det at “Melania & I are grateful to everyone devoting time, effort & resources to the ongoing response, recovery & rebuilding efforts. We invite all Americans to join us as we cont to pray for everyone in TX.” Presidenten som selv har vært gjenstand for forbønn fra kristne ledere flere ganger -oppfordrer nå nasjonen til å stå sammen i bønn for det flomrammede Texas.

At den amerikanske presidenten nå oppfordrer nasjonen til å vende seg til Gud i bønn etter flomkatastrofen viser oss at USA i Donald Trump har fått en mann som ikke er redd for å la Gud og gudstro være noe som farger hans presidentskap

https://www.youtube.com/watch?v=NVv0Z9fTawU

 

11 tanker om “Den kristne presidenten: Erklærer søndag 3 september som en nasjonal bønnedag for flomofrene

 1. “den kristne presidenten”? Har søkelys blitt en satireblogg?

  I valgkampen ble Trump spurt om han pleide å be Gud om tilgivelse. Han svarte at det hadde han aldri gjort, da han aldri hadde gjort noe galt!?!
  Dette er altså en mann som, av alle og enhver og av psykiatriske spesialister er blitt diagnostisert med enten narsisisme eller sosiopati, som har ekstraordinært grandiose tanker om seg selv. Han tror IKKE på en makt høyere enn ham selv.
  Og han er som han selv sier ingen synder, og trenger da heller ikke forholde seg til Jesus Kristus.
  Hans antikristne livsstil, har 3 koner som lever, måte å behandle mennesker på.
  Da finner jeg det betimelig å stille søkelys spørsmålet; Hva i alle dager er en kristen?

  • Ansgar. Jeg for min del syntes det er bra at Donald Trump her maner til bønn for alle dem som er rammet av flomkatastrofen. Å oppfordre til en nasjonal bønnedag er en god ting slik jeg ser det. Hva ondt har Donald Trump gjort deg når han ber amerikanerne vende seg til Gud i bønn?
   På mange områder syntes jeg det er mye presidentverdighet med Donald Trump, han har sine svake sider, men her er han et strålende eksempel på en mann som faktisk tør det få europeiske ledere våger, nemlig å be nasjonen vende seg til Gud.

 2. Dette er bra at en president i USA henvender seg til Gud i bønn. Hvilken av de andre presidentene har gjort det? Vi vet ut fra Skriften at Kong David fant på merkelige krumspring. Men vi vet også at han var en mann etter Guds hjerte. Kanskje kan Gud gjøre America great again.

 3. Kjell; jeg har da ikke kritisert Trump for å ville ha en nasjonal bønnedag?(les innlegget mitt en gang til).

  Og jeg tror nok vi må regne med at det er et par rådgivere som har hvisket ham noen ord i øret(deriblant visepresidenten), at han må huske på å gjøre enkelte ting for å tilfredsstille alle de kristne velgerne). Det er tross alt ikke mer enn et par år til valgkampen så smått begynner…
  Du svarte ikke på spørsmålet mitt; hva er en kristen? Og oppfyller Trump kriteriene til en kristen?(en som sier at han ikke trenger tilgivelse, sier jo at han ikke trenger Jesus Kristus?) Da sitter vi vel strengt tatt tilbake med en narsissistisk dåre?

  • Jeg venter ..Hva er definisjonen på en kristen? Og har noen hørt Trump oppfylle kriteriet?

  • Jeg bruker den samme definisjonen som du brukte når du hevdet at Obama var en kristen…

Det er stengt for kommentarer.