Den engelske kirke vil velsigne homo-ekteskap

Den Engelske Kirke, KøbenhavnApostatkirken kom med en beklagelse til LGBTQ samfunnet. Den engelske kirke vil begynne å velsigne homoseksuelle ekteskap som er inngått. For the first time, the Church of England will publicly, unreservedly and joyfully welcome same-sex couples in church,” the archbishops said in a statement, while conceding that “the church continues to have deep differences on these questions.” They insisted the Church was “committed to respecting” those “for whom this goes too far.” Den engelske kirke blir dermed et av de religionssamfunn som trer inn i apostatkirkens rekker gjennom å velsigne noe Guds Ord klart og tydelig fordømmer. Den engelske kirkes valg om å velsigne noe Guds eget ord omtaler som styggedommer og skammelige handlinger er nok eksempel på forfallet i den vestlige verden. Stadig flere av de tradisjonelle kirkesamfunn har lagt om kursen og flyr bort fra Guds Ords sannheter.

4 tanker om “Den engelske kirke vil velsigne homo-ekteskap

 1. Bibelen forteller at “noen av dere” var slik før de ble “vasket rene” og sluttet med å hygge seg i andres avføring. Men om homoseksuelle ikke avla slike handlinger er konklusjonen krystallklar:

  “Menn som ligger med menn skal IKKE arve Guds rike”.

  Kristenheten har for lengst forlatt Bibelen og har laget seg en ny, uren religion.Perversjonene står i kø, og sodomittene nikker anerkjennende.

  3
  4
  • Jo, det er interessant om man skal godta Bibelens ofte brutale lovverk og fortellinger om en tidvis maktsyk, hevngjerrig, egenkjær og også sadistisk guddom – eller om man skal tilpasse seg ny kunnskap og fornuft og fremme de mest konstruktive rådene om kjærlighet og samarbeid.

   Jeg forstår at bibeltro fundamentalister mener de selv tar hvert ord i Bibelen bokstavelig, og at det ikke er tvil om budskap og betydning.

   Men selvfølgelig er alle lesninger tolkninger som er påvirket av samtiden og leseren selv. Det gjelder ikke bare gjendiktninger, oversettelser og avskrifter av kopier av bibeltekster med poetiske metaforer og ukjente historiske forhold, men til og med vår egen samtids lovtekster som blir formulert nettopp for å være entydige. Også lovens bokstav kan diskuteres.

   De mange skiftende teologiske synspunktene gjennom historien, og uttallige krangler mellom kirkesamfunn og sekter som mener de selv har fått innsikt via Helligånden, viser at tekstene nødvendigvis må tolkes forskjellig.

   Ikke engang åpenbaringene i Koranen, som er en mye nyere og kortere tekst beholdt på et uforanderlig arabisk, forstås likt av alle skriftlærde.

   Kristenkonservative velger for eksempel å godta inntak av reker som den evige Jehovas moselov forbyr, men de avviser samtidig de hellige regler for slavehold – og fordømmmer altså kjærligheten mellom mennesker av samme kjønn.

   Forstå det den som kan.

   5
   3
 2. Ingen nekter deg å melde flytting til en grisebinge. Trives du med lukta så værsågod.

  MEN som du selv skriver: Forstå det den som kan.

  1
  2
  • Kjäre Hold for nesa!

   Enig!

   Jeg sier nei takk til grisebingen der gretne, gamle gubber grynter. Bingen der overtroiske koneplagere, barnerisere, homohatere og konspirasjonsteoretikere kravler rundt. Sammen med selvforelskede skriftlærde som gleder seg til Jehova utrydder sitt mislykkede skaperverk og dreper milliarder for at guddommens utvalgte maktelite skal få noe å tråkke på og frydes over.

   La oss isteden leve ut kjærlighet og omsorg i fred og frihet.

   Eller tåler ikke oldtidens sadistiske ørkengud fornuft og fred?

   Vel, om jeg skulle ha mistolket din bevingede metafor:

   Det er tragikomisk om noen synes det er mer grisete å elske livet enn å krige Jehovas kriger og at det er mer grisete å samarbeide som likestilte venner enn å undertrykke i Jehovas hellige navn sine slaver, kvinner, barn og alle som er annerledes enn seg selv.

   😘

   2
   2

Det er stengt for kommentarer.