Den eksperimentelle sprøyta har ikke vært annet enn en forbannelse siden den kom i bruk. Sykdom, død. selvmord og økonomisk kaos.

“Av fruktene skal treet kjennes. Jeg snakker med tusener på telefonen hvert år. Jeg har hørt om mange som har dødd kort tid etter at de tok giftsprøyta. Mange klager over forferdelige lidelser. Kvinner har mistet fosteret, hundrevis av idrettsmenn er døde og alvorlig syke etter at de tok sprøyta. Barn har dødd på grunn av hjertesykdom og for mange eldre har sprøyta vært spikeren i kista. Masken er uten beskyttelse og skader mange mennesker. Sykdommer i lunger og nyrer. Nå er det på tide å stoppe,” skriver evangelist Svein-Magne Pedersen på Facebook onsdag. I et innlegg et annet sted på Facebook kaller vaksinemotstander Sigve G Varholm dem som promoterer vaksinene for “Satans disipler” og henviser til at flere barn i Norge har fått hjerte betennelse etter å ha blitt vaksinert.

“De ansvarlige bør stilles til ansvar. Ikke tro på globalistene som vil bruke sprøyta til å merke menneskeheten og kutte ned på verdens befolkning. Snart kommer dyrets merke hvor ingen skal kunne kjøpe eller selge uten å ha mottatt chippen i høyre hånd eller panne. Men åndelig blinde pastorer med sine “trygge menigheter” forstår det ikke. Jattepredikantene fortsetter å være venner med myndighetenes sprøytepolitikk,” skriver evangelist Svein-Magne som er en av de tydeligste basuner i Norge mot giftsprøytene. Et stort antall mennesker har strøket med etter å ha tatt vaksinen og mange av dem er kristne. Mange har latt seg presse  av sine religiøse ledere til å ta vaksinen i strid med sin overbevisning og noen av dem er nå døde. Blant dem en kvinne fra en by i Louisiana som tok vaksinene fordi hennes forsamling krevde Covid-19 pass. Den eldre kvinnen (bildet) tålte ikke vaksinene og døde av blodpropp i hjernen fire dager etter andre dose med vaksine. Hennes pårørende klandrer nå hennes menighetsledelse for dødsfallet.  Samtidig oppfordrer noen av evangelist Pedersens følgere til forbønn for pastor Artur Pawlowski som er Canadas svar på Hans-Nielsen Hauge, som igjen er blitt arrestert av canadisk politi. Pastor Pawlowski ble arrestert utenfor sitt hjem i går da han var i ferd med å skulle dra for å tjenestegjøre i en gudstjeneste. Canadisk Corona-politi fortsetter å forfølge Guds tjenere og den polskfødte pastoren har vært arrestert et stort antall ganger.

“Takknemlig for jeg lærte tidlig at på frukten skal treet kjennes. Jeg kjente det på samme måte når vaksina kom nå som da svineinfluensa vaksina kom at nei en så fersk uprøvd vaksine skal jeg ikke ha ennå. Men så tikket bivirkninger inn og pushing fra myndighetene. Sensur av leger og forskere som mente noe annet. Hemmeligholdelse fra politikere. Dette er ikke god frukt. Myndigheter og media skapte frykt. Så tok ikke lang tid før en var bestemt på at noe stikk nå skal jeg ikke ha. Men det gjør jo også at vi trenger Herren mer når man skjønner at her kan man miste både venner, jobb osv,” skriver Inger Marie Kleven som støtter evangelist Pedersens kritikk av sprøytegalskapen. “Det är en tragedi utan like att se kristna ledare och pastorer som uppmanar till att ta detta helt förödande vaccin och acceptera vaccinpass! Ledare som med stort inflytande har ställt sig på narrativets sida,för mig är det obegripligt, dessa pastorer och ledare som tidigare varit så använda av Herren, men det är ändå glädjande att vi kan se Gudsmän som Svein Magne Pedersen och Peter Ljunggren våga stå upp i denna tid och våga tala Sanning!,” skriver svenske Gunnar Sandström. Kristenledere som har presset på for vaksinen har splittet Guds menighet i to og splittelsen er av åndelig karakter da mange har mistet tilliten til pastorer og religiøse ledere som fremmer denne ondskapens agenda.  “100 % Korrekt Svein Magne ! Det er tragisk at mange “hyrder” leder fårene vill !!”, skriver Mona Røkkum. “According to Israeli funeral directors the number of dead, especially younger people, has overwhelmed their capacity to give everyone a proper burial.
Israel has the most 4 booster vaccinated people. Israeli people are not dying from omicron. They are dying from vaccine induced AIDS. The vaccine destroyed the immune systems of the Israeli people. What the Nazi’s started the Israeli government is finishing. Death by vaccine. Israeli just awarded its highest prize, the Genesis Award, to Pfizer ceo Albert Bourla,” skriver Vladimir Zev Zelenko MD

24 tanker om “Den eksperimentelle sprøyta har ikke vært annet enn en forbannelse siden den kom i bruk. Sykdom, død. selvmord og økonomisk kaos.

 1. Ja, det ser utfor bivirkningene er livsfarlige. Selv om det er under 1% som skades er det mer enn nok og tragisk for de som mister en av sine kjære. Nå er det et faktum at de beste medisiner kan ha bivirkninger…Men negative meldinger om vaksinen finnes sjelden i MSM, det er viktig å være såkalt politisk korrekt eller så « ryker» pressestøtten

  3
  2
  • Ja, en prosent skades nokså raskt, men over tid utvikler de vaksinerte HIV sykdom og på sikt vil vi også se en økning i antall kreftdøde etter vaksinen.
   Jeg ser nå nesten dalig i Aftenposten dødsfall der unge som eldre dør “brått og uventet” eller “plutselig”.
   Mange dør av blodpropp, slag, hjertestans og hjerteinfarkt.
   Det er bare et fåtall av disse som vil bli registrert i legemiddelverkets register over bivirkninger.
   Etter et slikt brått dødsfall er det ikke alle pårørende som orker eller vil tenke på å sende inn en bivirkningsrapport.
   Mange tror jo at vaksinene er helt trygge og at myndighetene har kontroll.
   Jeg er evig takknemlig for at Gud har reist opp sine tjenere til å advare mot vaksinen og dyrets system.
   Må Herren virkelig velsigne Svein Magne og hans virksomhet og må Gud tukte de som kritiserer og håner ham, slik at de kan bli frelst.
   Jeg ser enkelte her inne spotter og kritiserer Svein Magne og kaller ham det ene og det andre.
   Som kristne må vi overgi disse til Satan til deres kjøds ødeleggelse for at deres ånd kan bli frelst på den Herre Jesu dag!
   1 Kor 5,5 overgis til Satan til kjødets ødeleggelse, forat hans ånd kan bli frelst på den Herre Jesu dag.

   6
   7
  • Til Kristen
   Du kan gjerne poengtere at det er bivirkninger av vaksinene. Vi er ikke uenige om det, men du har ennå ikke svart på spørsmålene mine.

 2. Jeg har ikke hørt om noen omkring her som verken har bivirkninger eller dødd av vaksinen. Det står ingenting i lokalavisa, og ingen rykter om bivirkninger går blant folk. Folk blir mer eller mindre uggen rett etter å ha fått vaksinen, men det går visst fort over. De er glade og fornøyde over å ha tatt sprøyta, både kristne og ikke-kristne.
  Så slik er det her i Molde og omegn.

  • Otis: “Det står ingenting i lokalavisa”.

   Nei du sier ikke det..? Det var da veeeldig pussig. Har ikke sett stort om vaksinekritikk eller mye om faren for død i resten av mediene heller. Da er nok dette konspirasjonsteorier og ondsinnede høyreekstreme nazirykter gitt. Trallala…

   2
   3
  • Til KRISTEN

   jeg synes nå jeg ser til stadighet både på Nrk og Tv2 at de rapporterer om bivirkninger av vaksinene. Og ja, der er bivirkninger, mange lette bivirkninger og en del alvorlige.
   At noen lokalaviser ikke skriver om alvorlige bivirkninger i et lokalområde trenger ikke å være for at de er med i en konspirasjon for å holde noe skjult, det kan jo rett og slett være fordi det ikke er noen tilfeller å melde om.
   Legg merke til at de heller ikke skriver om ulykker, korrupsjon eller mystiske drap som ikke har skjedd.

  • Verken lokalaviser, regionalaviser, nasjonale aviser eller de øvrige mediene retter noen særlig kritikk mot en stat som betaler lønningene deres med mediestøtte eller momsfritak uansett hvor mye undergravere som “gransker”, “Qanon” & co propaganderer for det motsatte.

   2
   3
  • Nå nevnte ikke jeg myndighetskritikk med et eneste ord.
   Du antydet at lokalavisene tiet om bivirkninger.Jeg sa at jeg til stadighet opplever at mediene rapporterer om bivirkninger, og at jeg ikke tror at lokalavisene er en del av en konspirasjon som skal tie om vaksinebivirkninger.

  • Det er vel ikke så vanskelig å skjønne at MSM ikke spanderer spalteplass for å fortelle om vaksineskadde og vaksinedøde.
   Nå har de jo brukt side opp og side ned for å oppfordre folk til å la seg vaksinere med påstand om “beskyttelse”.
   Men dem som så Dagsrevyen i dag la vel kanskje merke til at FHI nå er i gang med propagandaen om at vi må forberede oss på flere dødsfall. Selvfølgelig vil media bruke termen “Korona-relaterte dødsfall” om vaksinedøde. Vaksinen er jo en del av Korona-pandemien så du skal ikke bli forundret om myndighetene vil skjule vaksinedødsfall gjennom å snakke om Korona.
   De mektige eiere av norsk presse har alle vært hyppige gjester på World Economic Forum mange konferanser og seminarer og kommer aldri til å undergrave narrativet til de mektige kreftene.
   Amedia og Schibsted som eier de fleste norske lokalaviser har begge vært innom world economic forum og er med på agendaen. Det er lett å skjule vaksinedødsfall i media. De aller fleste som dør brått og uventet er vaksinerelaterte dødsfall.
   Folk som er skadd av vaksinen får lite forståelse og hjelp av helsevesenet. Mange går rundt og er vaksineskadde men er så hjernevasket at de ikke klarer å si at dette er bivirkninger av vaksinen. Pedersen er den som får se og merke mørkesiden. Fortvilte vaksineskadde ringer ned Misjonen Jesus leger og ber om forbønn fordi de ikke får forståelse hos fastlegene for sine plager. I tillegg er det jo mange som ikke har fastlege og lider i stillhet.

   1
   2
  • Kåre Eriksen

   Meget godt formulert. Men Qanon/Gransker & co gir seg ikke uansett hvor mange debatter de taper. Deres hensikt med å kverulere konstant er fordi derres høyere og viktigere narrativ er å fremme globalismen. Og da har ikke nasjonalkonservatisme eller kristendom noen plass. Derfor oversvømmer de Søkelys m.fl. for å skape mest mulig kvalm og trette ut sine motstandere.

   Document.no har kastet dem ut for godt. De vil ikke ha støy fra slike fascistoide bråkmakere.

   3
   3
  • Til Kåre Eriksen:

   “”De aller fleste som dør brått og uventet er vaksinerelaterte dødsfall.”
   Det forventer jeg da at du på en noenlunde troverdig måte kan underbygge med dokumentasjon, eller i det minste med en overbevisende indisierekke som tilsier dette stemmer.

   “Det er lett å skjule vaksinedødsfall i media.”
   Det er i alle fall ikke lett å skjule noe som helst annet. Får pressen nyss i alt fra mulige korrupsjonssaker, pendlerboliger, neddyssede lovbrudd etc så slås det som regel stort opp.

   “Mange går rundt og er vaksineskadde men er så hjernevasket at de ikke klarer å si at dette er bivirkninger av vaksinen.”
   Du sier med andre ord at dersom folk ikke selv opplever bivirkninger av vaksinene så tar de feil. Du påstår at de HAR vaksinebivirkninger enten de merker det eller ikke. Er ikke det litt vel arrogant?

   Til nasjonalkonservative KRISTEN
   Nå vet ikke jeg hvor mange diskusjoner jeg har tapt. Jeg vet heller ikke hvor mange jeg har vunnet, men det er heller ikke viktig for meg. Siden du teppebomber Søkelys med meninger og påstander om absolutt alt har du sannsynligvis har du vunnet og tapt flere enn meg.
   Poenget mitt er å påpeke løgn, usannheter, tendensiøse fremstillinger og ensidige vinklinger. Med andre ord å få folk til å tenke to ganger, vurdere påstandene – mine og andres -, undersøke argumenter for eller mot en sak og gjøre seg opp sin egen mening. Ender de på at de er uenige med meg har de i alle fall vurdert grundig, og kommet til en konklusjon som er basert på mer enn en kraftig stemme som sa noe som i en gitt setting kunne virke fornuftig. Da har jeg “vunnet”.

   At KRISTEN plasserer meg i gruppen “fascistoide bråkmakere” er bare rart. Tidligere er jeg blitt plassert i gruppen med globalsosialister her på Søkelys. Når du antyder at det beste er å kaste ut slike som meg er det vel på tide å sjekke hva definisjonen på fascist er. Er det en som driver ensidig argumentasjon og ønsker å kaste ut alle som stiller kritiske spørsmål eller er det en som mener at alle sider og stemmer må få komme til, og at de fleste saker har mer enn en side?

  • Qanon/ Gransker & co: “Poenget mitt er å påpeke løgn, usannheter, tendensiøse fremstillinger og ensidige vinklinger”.

   Vrøvl. Du er gang på gang blitt foreholdt tall som viser at kvaksinen skader og dreper og at innholdet av den er unndratt offentlighet i 60 år. Men du lar deg ikke affisere av dette. Det er DINE fremstillinger som er tendensiøse, løgnaktige og ensidige og det er dette VI avslører.

   Slike som deg er bare ute etter å skremme søkende mennesker bort fra Bibelen ved å kverulere videre når du har fått svar.

   Globalsosialister ER for øvrig fascistoide. En totalitær retning der en korporativ stat tar over og krever underkastelse.

   1
   1
  • Til Kristen,

   “Du er gang på gang blitt foreholdt tall som viser at kvaksinen skader og dreper og at innholdet av den er unndratt offentlighet i 60 år.”

   Jeg har aldri – ALDRI – benektet at der er bivirkninger av vaksinene eller at for noen er disse veldig alvorlige. Jeg har heller aldri benektet at noen dør av vaksinene eller at vaksinene var det som gjorde at en allerede svak person døde. Aldri! Snarere tvert i mot.
   At jeg har problematisert tall og tolkninger av tall på Søkelys er fordi jeg har oppfattet fremstillingen som ensidig, tendensiøs og til tider direkte misvisende. Nå er ikke jeg god på statistikk, men jeg kan nok om emnet til å vite at en statistikk ikke er en fasit, ikke kan tolkes uten å ta forbehold og at der er feilkilder.

   At et patent er hemmelig i et gitt antall år oppfatter ikke jeg som mystisk, og jeg kan heller ikke huske at jeg har forsvart eller kritisert en slik praksis. Men basert på at det du skriver, betyr det at patentene for alle andre medisiner er offentlige og at det bare er koronavaksinene som er hemmelige?

   2
   1
  • Gransker/Qanon & co: “har oppfattet fremstillingen som ensidig, tendensiøs og til tider direkte misvisende.”

   Har du et speil hjemme?

   PS! Om ikke. så er det salg på IKEA akkurat nå.

   2
   1
  • Jeg bruker det speilet rett som det er.
   Jeg har også flere ganger innrømmet at det vil kunne virke som at jeg argumenterer for en side. Jeg er oppmerksom på det.
   Når jeg presenterer annen, og ofte motstridende informasjon til den ensidige informasjonen som f.eks KRISTEN presenterer vil det selvfølgelig kunne virke ensidig fra meg også. Jeg er oppmerksom på det, og har som sagt opplyst om det ved flere anledninger.
   Forskjellen er i hovedsak at jeg sjelden kommer med bastante påstander, og at jeg som hovedregel bare kommenterer og stiller spørsmål ved det som andre allerede har påstått.

   Jeg har også sagt at dersom noen kan dokumentere at jeg har løyet eller videreformidlet løgner så skal jeg forlate Søkelys. Kan du si det samme?

   PS! Du svarte ikke på spørsmålet om patentet.

   2
   1
  • Vi skjønner da at Qanon, “gransker” & co mener det er legitimt av staten å anbefale folk en eksperimentsprøyte bare produsenten kjenner det fulle innholdet av til tross for flere titalls tusenvis av alvorlige bivirkningstilfeller og dødsfall. Bare kveg stapper i seg noe ingen vet hva er eller inneholder.

   Vi skjønner da at han mener staten eier oss og vet best. Dette viser oss hvorledes det nye totalitære samfunnet er tenkt organisert.

   Qanan er en farlig mann å lytte til om du verdsetter den friheten det gamle demokratiet hadde i forhold til det nåværende og kommende fascistoide demokraturet.

   4
   2
  • KRISTEN,

   da klarte du å unngå å svare på noen av mine spørsmål, men heller slenge ut noen nye beskyldninger.

  • ???

   Sjokkerende data fra EudraVigilance: 3,5 millioner bivirkninger i Europa

   https://steigan.no/2022/02/sjokkerende-data-fra-eudravigilance-35-millioner-bivirkninger-i-europa/

   Spiller liten rolle om man serverer facts fra hele verden til en hjernevasket stakkar. Men en historie renner meg i hu:

   Legen besøkte tremannsrommet på mentalanstalten og spurte førstemann:

   -Og hvem har vi så her da?
   -Jeg er Napoleon, svarte han.
   -Og hvem har sagt det da, spør legen.
   -Det har Gud sagt, sier andremann.
   -Det har jeg ALDRI sagt, sier tredjemann bestyrtet.

   Jeg tror vi er omtrent der nå med deg. Så du får heller søke kvalifisert hjelp på andre dertil egnede plasser. Ha det så bra som mulig.

   3
   2
  • Til Kristen
   Du kan gjerne poengtere at det er bivirkninger av vaksinene. Vi er ikke uenige om det, men du har ennå ikke svart på spørsmålene mine.

  • Til Kristen,

   da ser det ut til at jeg bare må konkludere med at du ikke kunne svare på de to enkle spørsmålene mine. Det sier litt om en kommentator med så mange og sterke meninger.

 3. Hvis noen tror at dette vaksinepasset er lagt bort, må de tro om igjen.
  Det ligger der klart til å tas frem igjen når myndighetene finner det for godt. I koordinasjon med EU.
  Vi får sannsynligvis “pustepause” en stund før det er på’n igjen, verre en før. Den som lever får se.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.