Demonstrasjoner på 63 steder verden over lørdag mot norsk barnevern

Bodnariu saken og en rekke andre tvilsomme barnevernssaker vekker nå harme verden over. Saken som først begynte på enkelte kristne nettsteder får nå omfattende oppmerksomhet i media verden over, og i morgen, lørdag 16 april vil det ble gjennomført demonstrasjoner på 63 steder verden over, melder TV2.  Søkelys er glad stopp-barnevernetfor den oppmerksomhet denne saken har fått, og vi oppfordrer våre lesere til å delta i demonstrasjonene som vil finne sted i Oslo, Bergen, Vennesla, Haugesund og Stryn. For alle dem som ikke har mulighet til å delta på grunn av avstand eller andre forhold, vil vi i bruke denne anledningen til å oppfordre alle våre lesere til å be for denne saken. Be for ofrene for barnevernet, be for Bodnariu-familien som er pinsevenner og be om at norsk barnevern skal lære seg å lytte til kritikken som blir fremsatt. Vi trenger et barnevern som jobber for å  bevare familien og kun i ytterst nødsfall tyr til bortføring og omplassering av barn.

barnevern-ute-av-kontrollI de siste månedene er det blitt avdekket en rekke dypt rystende saker som har fått oppmerksomhet verden over, samtidig som vi har sett et barnevern som åpenbart har gjort feil, som nekter å beklage at de med hjelp av politi brutalt og kynisk fratok Natasha og Erik sine to nyfødte jenter. Dette viser at vi står overfor et barnevern som er kynisk, umenneskelig og som ikke evner å ta selvkritikk selv om disse begår åpenbare feil. Tidligere er det rettet kritikk mot barnevernet etter at ei 12 år gammel jente ble funnet død i senga hos sine fosterforeldre. Det norske barnevernet har lenge hatt et frynsete rykte internasjonalt og de siste månedenes avsløringer har ikke gjort dette ryktet bedre. Også avisen Dagbladet kan fredag fortelle leserne om de omfattende bodnariu-sakendemonstrasjonene som er planlagt, en sak som kan leses her Vi vil også oppfordre våre lesere om å be for de familier som er rammet av barnevernet. Etter at norsk barnevern gikk løs på den norsk/rumenske pinsevenn familien fra Naustdal har kristne verden over reist seg i protest. Denne gangen gikk barnevernet for langt og har vekket en sovende løve, skrev pastor Jan Aage Torp for en tid tilbake. Pastor Jan Aage Torp har etter at Søkelys kunne fortelle om historien stått sentralt i arbeidet med å få gjenforent barna med sin familie. Et arbeid vi fullt ut støtter og ber for. (Foto med skriftlig tillatelse fra  Transformational)

Demonstrasjoner i Norge lørdag

Også i Norge vil det være protester og markeringer flere steder rundt om i landet. I Oslo på Eidsvolls plass begynner protesten klokken 15, hvor flere vil holde appeller. I Bergen starter det hele klokken 13  på Tårnplassen. Her vil det bli ballongslipp klokken 15 og I Vennesla utenfor Kristiansand vil det bli en markering klokken 13  i Vennesla sentrum, demonstrasjon-barnevernet-april-2016utenfor Herredshuset. I Stryn vil arrangementet starte klokken 13 ved Per Bolstad plass i Stryn sentrum.  Haugesund vil man samles i Byparken ved siden av Baptistkirken og her begynner også markeringen klokken 13 og arrangørene håper på god oppslutning. Initiativet til denne datoen må ikke bety en avslutning av kampen, for den vil fortsette i opinionen og i rettsvesenet i tiden som kommer. Et av de viktigste våpen Guds folk har, er bønn. Bønnens makt kan ikke beskrives med ord, men vi vet at makten i bønn kan ryste nasjoner og bøye trassige hjerter. Som Guds folk kan vi ikke gi opp en kamp som akkurat er begynt. Det norske samfunnet er så gjennomsyret av en sosialistisk ånd og denne lar seg ikke så lett knekke. Denne ånd har lykkes i å avkristne vår nasjon, brakt kirken i kne og fått den til å akseptere synd, -og slikt lar seg ikke så lett presse ut. Som Guds folk i Norge må vi reise oss. Modig holde frem Ordets sverd i møte med ugudelighet og forkynne evangeliet uredd og samtidig tale syndere til rette og stå opp for de svake. Derfor står vi sammen med familien i bønn -til vern om familien og i mot de krefter som søker å ødelegge familien.

Null tillit til norske myndigheter

“Jeg har null tillit til Norske myndigheter etter at jeg selv ble offer for alvorlige offentlige overgrep fra staten som brukte alle midler for å knekke meg i www.skattefunnfadesen.info – Jeg hadde rett hele tiden og måtte bruke 5 år på knuse staten i Borgarting Lagmannsrett – men det fikk ingen konsekvenser for byråkratene som rotet det til. De var selvfølgelig uten ansvar for noe som helst. En barnevernssak er mye verre som i denne Naustdal saken hvor det er åpenbart at barnevernet har vist grov uforstand i tjenesten. Disse foreldrene måtte være aldeles knust etter at barnevernet, godt hjulpet av politiet, regelrett kidnappet barna deres og plasserte dem kanskje hos ateister, humanetikere eller homofile par stikk i strid med deres egen tro. Og statens mekanismer virker slik at alle etater bakker hverandre opp. Jo større feil de gjør, jo mer dekker de hverandre. Når ofrene kan bevise at de har vært gode foreldre, bakket opp av fagfolk, går der raskt prestisje i en sak, og barnevernet fatter bare et negativt vedtak mot foreldrene – og tilbake sitter ofrene fullstendig ødelagt – og hva med skadene og traumene barnevernet påfører disse stakkars barna.
Ofrene klager til kommunen – barnevernet blir trodd.
Ofrene klager men til fylkesmannen – barnevernet blir trodd. Jeg håper denne skammelige saken får raske endringer i Norsk barnevern,” skriver Henry Østhassel som er markant talsmann for konservativ kristendom

Én tanke om “Demonstrasjoner på 63 steder verden over lørdag mot norsk barnevern

Det er stengt for kommentarer.