Demokratenes riksretts-farse i ferd med å kollapse -demokratene håper på dagens vitne

Den pågående riksrettshøringen i kongressen har så langt ikke vært noe annet enn et politisk show uten reell substans. På tross av at Adam Schiff fortsetter dette teateret, har andelen av amerikanere som følger høringene falt betydelig. Hittil har det ikke kommet frem noe som gjør at det republikanske flertallet i Senatet vil kunne stemme for en riksrett for å avsette president Trump. Hele denne farseartige riksrettsprosessen er ikke annet enn et politisk teater satt iscene av Adam Schiff, Nancy Pelosi og de radikale sosialistiske kreftene som ser ut til å sette agendaen i det demokratiske partiet.

I dette klippet kommenterer You Tube personligheten Mark Dice det pågående politiske teateret. “En ny Nothing Burger,” sier Dice som mener at hele høringen er kjedelig. Sjekk ut

4 tanker om “Demokratenes riksretts-farse i ferd med å kollapse -demokratene håper på dagens vitne

 1. Jeg har tatt meg tid til å høre på.
  Dette er ikke en farse, verre!

  Tenk, verdens største, mektigste og rikeste land opptrer som de er en stor barnehage.

  Donald Trump har ikke vært i nærheten o gjort noe som de kan få has på ham!

  Latterlig hele prosessen, han har null å frykte!

  Etter disse dagene er over, kan han bare begynne å planlegge 4 år til som President.

  Demokratene har til de grader gjort noe så dumt at de har null sjanse ved neste President valg!

  Eneste som kan vippe Trump ned fra «tronen» er at han blir syk eller dør!

  1
  2
  • Og det mener du om en gjengiftet mann ? Der ser vi hele Jan Kåre for det han er…….. en svindler.

 2. Rakne??? Har du fulgt prossesen? Det ene vitnet etter det andre, de klistrer Trump til veggen. Dette bygges opp langt fortere enn de fleste kunne våge å håpe. Folket begynner å vende deg stadig mer mot trump, og Fox News melder at 51 % av velgerne mener at han må avsettes, og dette er stadig stigende. Dagens 3 timers vitnemål, var knusende. . Dette kan meget godt ende med at 20+ republikanere stemmer med demokratene i senatet.

  • Det vil feile. Under utspørringen hørte vi igjen og igjen “vi antar” eller “jeg antar”. Republikanerne i senatet vil aldri støtte en riksrett mot Trump. Det vil være politisk selvmord for det republikanske partiet. Vil aldri skje. Lindsey Graham har vært tydelig på at dersom denne farsen ender i senatet, vil den være død ved ankomst.
   Det som nå vil komme i de neste ukene i form av rapporten av John Durhams etterforskning og Horowitz etterforskningen vil kunne bli drepende for det demokratiske partiet og deres støttespillere.

Det er stengt for kommentarer.