Dement og anklaget for seksuelt angrep på kvinne er demokratenes store håp om å slå Donald Trump

Anklagene mot den korrupsjonsmistenkte tidligere visepresidenten og demokratenes store håp for høstens presidentvalg,  den demente Joe Biden blir stadig fortidet av mainstream som virker mer opptatt av å faktasjekke hver eneste setning som kommer ut av munnen på Donald Trump. Den demokratiske presidentkandidaten virker stadig mer og mer dement og virker ute av stand til å fremsi meningsfulle setninger når han snakker med pressen. Anklagene mot Joe Biden får stadig mer kjøtt på beinet og et gammelt innslag fra Larry King live fra CNN syntes å bekrefte anklagene mot den da respekterte sentatoren

Bidens “Mee-to” øyeblikk da anklagerens mor tok opp situasjonen mellom hennes datter og Joe Biden på CNNs Larry King Live. At den demokratiske presidentkandidaten er i dyp trøbbel hersker det liten tvil om. Bekymringer om at han blir stadig mer dement, anklager om et seksuelt overfall på en kvinnelig ansatt tidlig på 1990 tallet og påstander om korrupsjon i forbindelse med hans sønns engasjement i Ukraina gjør at Joe Biden blir uspiselig for mange velgere. Sannheten er at Joe Biden vil bli spist levende og fremstå som en gammel senil tulling under eventuelle tv-debatter med Donald Trump. Selv om Donald Trump har vært maksimalt uheldig med Corona-pandemien og økende arbeidsledighet og økonomiske problemer -virker han likevel totalt overlegen sett i forhold til Joe Biden som virker mer og mer redusert av alderen.

5 tanker om “Dement og anklaget for seksuelt angrep på kvinne er demokratenes store håp om å slå Donald Trump

 1. Er det salmiakk eller klorin du mener du bruker mot korona ? Jeg mener som injeksjon eller drikking.

  • Joe Biden er en senil og korrupt politiker som aldri har gjort annet enn å leve på skattebetalernes regning. Mannen kan verken styre Amerika eller sin egen tunge lenger. Fullstendig sjanseløs mot president Trump.

  • Ja, da er det mye bedre med en president som oppfordrer sitt folk til å skade og endog drepe seg selv. Flott president, det. Ikke noe rart at folk med respekt for menneskeliv tar avstand fra han.

   1
   2
  • Trump er den eneste som kan få USA ut av det uføret demokratene og Kina har ført verden inn i.
   Jeg heier på Donald Trump. Mannen Gud har utvalgt til å styre USA frem til 2024.
   Hva betraktende betrakter måtte mene om Trump er meg knekkende likegyldig. Det er en grunn til at jeg ikke leser MSN mer, løgn propagandaen om Trump og bevist utelatelse av kontekst og helhet.
   Man må være forholdsvis evneveik på å ende opp på den konklusjon betraktende betrakter har fått ut av å drøvtygge løgnene fra MSN

 2. Hvordan i alle dager kan den demente Biden huske noe fra 1993?
  At det tar ukevis før norsk presse i det hele tatt nevner det og me too bevegelsen er helt fraværende sier litt om den hyklerske virkeligheten på venstresiden som vi alle andre må lide under.
  Skam dere!
  Håper han går klar eller iallefall holder ut til høsten, slik at vi kan spise masse popcorn og se Trump avkle denne gamle grisen under valgdebattene.

Det er stengt for kommentarer.