Dekorerer Det Hvite Hus med Baphomet-symbolet -ser ut som et okkult alter

USAs president Joe Biden og hans regime har dekorert Det Hvite Hus med noe som minner om et alter til den gyldne geit. Geiten representerer i kristen tro Guds motstander. Det er ikke bare i Det Hvite Hus at man hyller statuen av Baphomet. Også The Satanic Temple bruker symbolet av Baphomet, en bevinget, geithodet, humanoid og et symbol på det okkulte, som sitt alter. For noen dager siden publiserte broder Antonio i Saint AWS en video som viste det som kan være en demonisk portal over Det Hvite Hus. Når vi ser på den politikk Joe Biden og hans regime fører, er det ikke tvil om at hans regime fører den mest antibibelske og antikristne politikk noensinne.

Det er som om selveste Mørkets fyrste er flyttet inn i Det Hvite Hus og hans ånd nå sitter på tronen i Washington. Etter at Biden jukset seg til makten har vi sett krig, kaos, økende inflasjon og fattigdom i hans kjølvann. Og det ene tegn etter det andre på hvem som nå kontrollerer Joe Biden -som selv er senil -manifesterer seg mer og mer i Washington. Trump, Bibelen og de kristne verdiene er kastet ut, og det ses i form av den destruktive politikken Joe Biden fører. Broder Nick Jones la for noen dager siden ut videoen “Something Terrifying Just Happened At The White House…” og kristne som forstår tiden skjønner hva som skjer. Det er ikke tvil om at Biden og Det Hvite hus signaliserer hvem og hva de representerer.

4 tanker om “Dekorerer Det Hvite Hus med Baphomet-symbolet -ser ut som et okkult alter

 1. Skremmende. Denne figuren fortsetter å bringe forbannelse over det moderne Sodoma og Babylon som skal brennes med ild.
  Det verste er at de aller fleste pastorer og religiøse ledere i kristen-Norge syntes å foretrekke en president som ærer Satan.
  Dette forteller mye om den åndelige tilstanden blant norske kristne ledere.
  Der er lampen slukket og lyset blåst ut.
  Det er kommet en fremmed ånd inn i store deler av den religiøse mafia i Norge.
  Knapt til å tro. De aller fleste kristne ledere er drevet av en helt annen Ånd enn Den Hellige Ånd.
  De er uten evne til å skjelne. Derfor er kirkene døende i Norge.
  Både frikirker og bedehuset opplever at lysestaken er tatt bort og flyttet.
  Gråt du sanne Jesu Kristi kirke.

  4
  3
  • Det vi ser i denne artikkelen er det mange av oss har forstått en tid nå. Tidligere var prekestolen og kirkene formidlere av åndelig sannhet og prester og predikanter ville ha omtalt og advart mot dette.
   Nå er kirkene redusert til ekkokamre for død religion og åndelig tåketale. Bibelen sa at dette skulle skje. I Johannes Åpenbaring sier Jesus dette: “Kom derfor i hu hvad du er falt ifra, og omvend dig og gjør de første gjerninger! ellers kommer jeg over dig og vil flytte din lysestake fra dens sted, hvis du ikke omvender dig. 2,5
   Lysestaken er nå flyttet fra sitt sted. Når Gud flytter lysestaken fra halvfrafalne pastorer og forkynnere -så plasserer Han dem andre steder. Vi har gjennom flere år nå sett hvordan Herren reiser opp røster på utsiden av de tradisjonelle kirkene.
   Det er ofte der velsignelsen ligger og ikke blant den religiøse “mafia” som har styrt sine kirker og forsamlinger ut av velsignelsen. Det finnes ennå menigheter og forsamlinger som har lys og kraft.. Tiden med covid, vaksiner og krig i Ukraina har avslørt og avdekket hvem som tilhører Jesu dyrkjøpte brud og hvem som ikke er det.

   2
   2
 2. Hilsen til redaktøren,
  Takk for dine uredde penn i året som gikk.
  Leser Søkelys daglig, Herren være med deg😇👍

  1
  1
 3. Samme pynten som var der under Trump. Tror neppe presidentene håndplukker julepynt og andre trivialiteteter.
  “regime”😂

Det er stengt for kommentarer.