De overlevde vaksinen og ber om å bli hørt og trodd -ikke alle var så heldige

Covid-19 vaksinene fra Pfizer, Moderna og AstraZeneca har forårsaket lidelse og død verden over. Noen er blitt skadd for livet, noen har blitt lagt i kister etter å ha blitt påført bivirkninger som tok deres liv. Mange har blitt skadd og ber om å bli hørt og trodd. De kortsiktige bivirkningene kjenner vi nå til, de langsiktige kjenner vi ikke. Og jo flere som vaksineres, jo flere kan bli skadd og jo flere kan dø. De langsiktige bivirkningene av 2-3-4-5-6-7-8 dosene som må til vet vi lite om. Ofre for vaksinen fortjener å bli hørt og trodd og tatt alvorlig

11 tanker om “De overlevde vaksinen og ber om å bli hørt og trodd -ikke alle var så heldige

 1. Det er vanskelig å forstå for velbalanserte mennesker at flertallet av befolkningene velger å stole på statsledere som åpenbart har en antinasjonal holdning til sine opprinnelige innbyggere. Men slik er altså demokratiet pr. nå. Kuppet av globalsosialister. Vestlige statsledere vil sanere sine tradisjonelle befolkninger for å replassere dem med et nytt og globalrettet blandingsfolk.

  Dette er ment å danne grunnlaget for en ny verden uten grenser. Derfor skjeller de ut særlig den eldre garde og kaller dem rasister og høyreekstreme nazister dersom de påpeker at eksempelvis Norge og vesten invaderes i et tempo selv ikke Adolf maktet.

  Ren løgn og propaganda når de på venstresiden sammenlikner høyreekstremisme med nazisme. En høyremann vil ha lavest mulig skatter og avgifter, minst mulig statlig styring og mest mulig personlig frihet. Blir han ekstrem hva dette angår blir han vel i så fall anarkist. Dette er jo så langt fra nasjonalSOSIALISME (nazisme) som det er mulig å komme.

  Men et ledd i hjernevasken av befolkningene er altså denne “vaksinen”, som er ødeleggende for vårt naturlige immunforsvar.

  7
  1
  • Det er vanskelig å forstå for velbalanserte mennesker at et lite, men innbitt mindretall klamrer seg til udokumenterte konspirasjonsteorier, religiøst hatprat og overtro. Deres argumenterer er innholdsløse trylleord som “tenke selv”, “amerikansk profet”, “resett” og “Dyrets tall” 🤪

   1
   7
  • Til Pelikanen, les Valdres profetien og sett deg litt bedre inn i spesielt nyere verdens historie og ikke minst dagens verdens bilde mellom stormaktene og tidligere historie om hva som leder opp til stor konflikt.

   Folk og nasjoner kan være uenige om mye og mangt , men blir det resurs knapphet.. da bryter konflikt ut , en kan tydelig høre hov slagene til rytteren på den røde hest .

   Men du velbalansert Pelikanen er tydeligvis så naiv i ditt verdens bilde at du tror det er fred og ingen fare.

   4
   1
 2. Merker meg at det er mange feiginger som ikke kommenterer disse skjebnene grunnet FRYKT! Er ikke disse menneskene verd å forsvare? Ellers er jeg møkka lei!!

  7
  2
  • Til Betina

   At f.eks jeg ikke kommenterer dette (før nå) har ikke noe med frykt å gjøre. Jeg tror på at det er folk som har blitt syke av vaksinen. Også at folk dør.
   Det er trist å høre hva de har opplevd og de fortjener å bli trodd.

   Jeg går som regel etter usannheter og løgn, og når Søkelys skriver “Og jo flere som vaksineres, jo flere kan bli skadd og jo flere kan dø” er jo ikke det løgn.
   Men det Søkelys glemmer å nevne er at utrolig mange fler uvaksinerte også blir veldig syke, får varige mén og dør.

   Men ja, det er viktig at folk som er usikre på om de skal ta vaksinen får høre at noen får alvorlige plager eller skader av vaksinen. Men de må også få høre om de uvaksinerte som får senskader etter sykdom.

   5
   5
  • Du har sikkert fått med deg artikkelen lengre ned der barn/unge er døde, har fått alvorlege bivirkninger av sprøyten. Denne «minneboken» er bare noen av de mange tusen som har dødd og fått hjerteinfarkt og blodpropper.

   Hadde dette vært statistikken til mange i det vanlige vaksinasjonsprogrammet, hadde dette blitt stoppet og undersøkt i det vide og breie. Nå er det sånn at når man messer lenge nok om hvor farlig alt er, så blir veldig mange redd og greier ikke tenke kritisk.

   Tenker de fleste har fulgt opp det vanlige vaksinasjonsprogrammet og vaksinert både seg selv og sine barn, rett og slett fordi man har tenkt at det er trygt. Dette er noe annet, og nå dør også de som har fått sine 2 doser som var det som skulle til for å normalisere/kvitte seg med dette greiene.

   Det viser seg at «effekten» varer i 6 mnd. Nye varianter, nye sprøyter? Hva i alle dager er det som skjer? Hvor mange sprøyter skal man måtte ta for at ting skal normaliseres? Hvor mange flere må død og få alvorlige bivirkninger? Dette viruset eksisterer, kjenner 4 personer som har hatt det, to ble middels dårlig, to ble mye verre, men de overlevde og ble frisk.

   Vaksinering av barn blir et «spennende» prosjekt, og som Rune Lye skriver, er det med å stigmatisere de som ikke tar det, da man nå er så indoktrinert at de som ikke har tatt den, er farlig. Hvordan skal hverdagen for de barna fortone seg? Det vil bli kaos.

  • Er som sagt møkka lei alt som har med corona å gjøre. Hvordan mange føler seg presset til å ta en sprøyte de egentlig ikke vil ha, for å beholde jobb, sitt sosiale liv og det å ikke kjenne seg utstøtt og merkelig.

  • Du har selvsagt fullstendig rett Betina. Qanon er bare satt til å utføre undergravingsarbeid på vegne av globalistene. En farlig person.

   6
   2
  • Folk er feige ja. De forsvarer denne giften.
   Her i Norge er det kun 18 av Norges innbyggere under 50 år døde av/med cóvid på 1,5 år. Alle disse har hatt underliggende tilstander som kunne ha drept dem likevel.
   De samme 18 kunne ha dødd av vanlig influensa også.
   Tallet på Covid døde i Norge i 2020/21 er lavere enn tallet på døde av tradisjonell influensa.
   Det vi ser skje verden over er at giften dreper eller påfører barna langsiktig skade som vil prege dem hele livet.
   Disse barna får ikke oppmerksomhet av media.
   De forties og glemmes.
   Vaksineløgnen blir avslørt i land etter land, men i Norge sover befolkningen forført av falske pastorer og bedragere som Jan Hanvold, Sten Sørensen, Jan-Åge Torp som alle lever i hor og er diskvalifisert til å være pastorer, forkynnere eller eldstebrødre.

Det er stengt for kommentarer.