Dataspill lar spilleren drepe prester, abortmotstandere og ufødte barn

Spillerne kan i “Doom Fetito” drepe prester, abortmotstandere og barn i mors liv. (Foto: Florencia Rumpel Rodriguez/YouTube)

Video eller dataspill av voldelig eller okkult karakter har lenge forsøplet tanker og sinn til unge mennesker over nesten hele kloden. Også “kristne” ungdommer er “gamere” og kan tilbringe time etter time sittende foran dataskjermen og skyte på spøkelser, monstre, fiendtlige soldater eller demoner. “Jeg fikk nylig høre fra sikre kilder, – at ungdommen på kristne skoler utsettes på fritiden, for press om å delta i rollespill, leker og dataspill som i virkeligheten er okkulte, og setter dem i kontakt med den mørke åndeverdenen. Undommen deltar i rollespill, hvor de har roller som hekser, spåmenn, medium, varulver, hjelpere, enhjørninger osv- roller som er i bibelsk lære bilder og symbol på satans rike,” skrev Torgeir Tønnesen i et innlegg. Vi lever i alvorlige tider og kristne må virkelig våkne opp for det som skjer

Selv har jeg sett hvordan unge troende kan sitte trollbundet til dataskjermen for å spille “World of Warcraft” som var populært for noen år siden. Nå er det imidlertid lansert ett nytt video eller dataspill, nemlig “Doom Fetito” som lar spillerne bruke tid på å drepe prester, abortmotstandere og barn i mors liv, melder Faithwire (skjermfoto)

Vi lever i rystende tider og etterhvert som vi nærmer oss Jesu gjenkomst og den store dagen da Gud vil intervenere i verdenshistorien med sin mektige dom, må vi som Guds folk og Jesu Kristi sendebud forberede oss på motstand, hat og forfølgelse. Jeg kom i dag over en historie fra Faithwire som forteller hvordan det er lagd et data eller videospill som lar spilleren drepe barn i mors liv, abortmotstandere og prester. I følge Kotaku, er hensikten med spillet, “Doom Fetito” at spilleren skal skaffe seg et abort-fremmende medikament som kalles  misoprostol. For å oppnå dette må spilleren bekjempe noen nazi-lignende politifolk, samt kvinnelige abortmotstandere og prester som de skal drepe. Etterhvert vil spillerne nå frem til noe som omtales som lederen for de ufødte barna, som er et stort foster som ligner det som  blir brukt i anti-abort “demonstrasjoner. Etter å ha drept denne kommer beskjeden “Du beseiret fetito” som betyr “fosteret”. Målet med spillet er med andre ord å drepe fosteret og alle som er motstandere av abort, som i følge Guds Ord er et brudd på det femte bud og dermed en synd i Guds øyne. Det motbydelige data eller videospillet viser hvor motbydelig og diabolske de abortfremmede kreftene er i verden. For kristne er det en selvfølge å ikke være en del av de krefter i verden som undergraver kristne verdier. For et sant Guds barn er det ikke naturlig å kaste bort tiden på voldelige eller okkulte dataspill, og “Doom Fetito” er bare nok et signal på at verden nå ligger i det onde.

3 tanker om “Dataspill lar spilleren drepe prester, abortmotstandere og ufødte barn

 1. Her taes alle midler i bruk for at de kristne skal hates og forfølges i hele verden. Internett har gjort det mulig at dette spres i rekordfart til mennesker som påvirkes av disse okkulte spillene. For mange år siden virket kristendomsforfølgelse i Norge langt unna, nå ser man mye klarere. Med den nye ideologi/religionen som er kommet til Norge for å bli, er det også mer åpenbart at det som engang var, er borte.

  3
  1
 2. Det aller største problemet idag er at “den norske kristenhet” gjennom lange tider har visket ut forskjellen mellom det å være kristen og ikke-kristen. Man tillater blandinger av “rev og høns”, av “sauer og ulv”. Hvis man hadde lest Bibelen og tatt konsekvensen av det som stod i den hadde man trukket opp absolutte grenser og satt folk på valg. Valg mellom det å leve i synd eller omvendelse. Mellom det å “leve i verden” og være hellig. Man hadde ikke fokusert på “de som var utenfor” men på det som skjedde i sin egen lokale menighet.

  Da tror jeg folk hadde gitt tiende, de hadde ikke vært med på å gi legitimitet og finannsielt grunnlag for alle de mediene som dyrker frem ugudelighet. Det å kle seg opp som sexobjekter hadde blitt synonymt med frafall og det Paulus kalte “lidenskaper”, som f. eks å være oppslukt av idrett hadde blitt uakseptabelt. Og de bibelske kjønnsrollene i menigheten hadde blitt respektert. Troslivet hadde blitt mye viktigere enn karieere, båt, hytte og dyre ferier. Denne liste kunne blitt veldig lang.

  Jeg tror at hvis man hadde tatt Guds Ord bokstavelig så hadde folk fått nådegaver. Nådegaver som kunne avslørt hykleri og skjulte synder. Men de fleste synes nok det sosiale aspektet er viktigere enn det åndelige. Og ofte legges det mye større vekt på å “dømme dem som står utenfor” enn å ransake seg selv slik man gjorde i vekkelsenes tider.

  Alkohol og andre rusmidler, antikristelige medier, blodfattige menigheter som leser Bibelen selektivt, demoniske spill osv osv osv har aldri vært eller vil bli noe problem. Problemet er etterspørselen. Eller rettere sagt, årsaken til at dette blir etterspurt. Men dette spørsmålet kan være langt mer ubehagelig.

  Kristendommen har alltid vært frivillig. Og hvis noen bevisst velger bort noe av det som står i Bibelen så velger man bort troen. Dette burde være noe av det helt grunnleggende i forståelsen av den Bibelske menigheten nest etter at dette livet betyr veldig lite i forhold til “hundretusener av mllioner milliarder år” i evigheten.

  4
  1

Det er stengt for kommentarer.