Dan Bongino utfordrer YouTube: ” I’m Daring YouTube To Kick Me Off YouTube For This – The Dan Bongino Show®

YouTube i ferd med å bli internetts Vakttårn-organisasjon. Den konservative kommentatoren og radioverten Dan Bongino har fått med seg nyheten om at YouTube strammer grepet om ytringsfriheten. Bongino er blant en av mange som har opprettet kanal på Ruble.com -som er i ferd med å bli en utfordrer og konkurrent til det YouTube. Stadig flere mennesker har fått nok av meningspolitiet som YouTube er i ferd med å bli, og alternative plattformer som Parler, BitChute, Gab og Rumble er i sterk vekst. Dan Bangino selv har flere følgere eller abonnenter på Rumble, og utfordrer nå YouTubes sensurvelde.

YouTube`s sensur og krig mot det frie ord er blant temaene som nå diskuteres blant mange. Stadig flere anser nå YouTube som en plattform som er i ferd med å utspille sin rolle, og brukere tyr i stadig økende antall til alternative sosiale plattformer som ikke er kontrollert av venstreorienterte krefter. Sannhetssøkende mennesker trives ikke i et klima hvor ytringer sensureres og hvor mennesker utestenges eller “ekskluderes” fordi de ikke har de korrekte meningene om USA valget, Covid-19 eller andre kontroversielle spørsmål. YouTubes massive meningskontroll gjør at vi kanskje om noen måneder vil omtale YouTube, Facebook og Twitter som internetts- svar på Vakttårn-organisasjonen. Også i Jehovas Vitner blir folk utstøtt og utestengt dersom de ikke uttrykker organisasjonens korrekte meninger, og det samme ser ut til å skje i disse dager på YouTube. De diktaoriske trekkene mellom Vakttårnorganisasjonen og og YouTube begynner å bli slående. Vi spør: Våger YouTube og kaste ut Bongino?

Dersom Dan Bongino blir kastet ut av internetts vakttårn-organisasjon kan man følge hans show her: https://rumble.com/c/Bongino

Facebook Comments

2 tanker om “Dan Bongino utfordrer YouTube: ” I’m Daring YouTube To Kick Me Off YouTube For This – The Dan Bongino Show®

 1. Bra sammenligning mellom You Tube og Jehovas Vitners organisasjon.
  Skal tro om ikke Birger, Bernt og Olav Bryn alle er aktive i Vakttårnet.
  De lyver like mye og er alle like iherdige med å sverte og hate Guds verk.
  🙂 🙂 🙂

  • Jeg vil si at sensuren tyder på nok en indikasjon på valgsvindel. Milliardærene vil jo beskytte sine skitne posisjoner.
   I god Sovjet ånd! Tror ikke de skjønner hvilken vei de har lagt ut på. Sensur og krenke hysteri er alt de driver med om dagen.
   En kollektiv psykose har preget venstresiden siden de tapte i 2016. De er gale, hysteriske og lett gjenkjennelige.

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *