Dagens eller “Nattens” heksejakt på evangelist Svein-Magne Pedersen fortsetter

Redaktør Vebjørn Selbekk i tottene på evangelist Svein-Magne Pedersen

Avisen Dagens heksejakt på evangelist Svein-Magne Pedersen fortsetter på andre uken. En særdeles bitter og ilsk Vebjørn Selbekk er nå snurten fordi at Svein-Magne Pedersen nekter å snakke med avisen. Det er nå full skjæring mellom avisa-Dagen som noen nå omtaler som “natten” og et voksende antall konservative kristne som har mistet tilliten til Dagen. “Vebjørn Selbekk har siden han overtok drevet Dagen skuta mer og mer i profan-verdslig retning og avisen kan knapt sies å være lys og salt i verden. “Dagen har formidable 14 849 965 i pressestøtte av våre skattepenger – er det årsaken til deres heksejakt på Evangelisk kristne?,” spør Henry Østhassel i en kommentar til det som nå pågår i Dagen.

Den pågående heksejakten på Svein-Magne Pedersen og Misjonen Jesus leger ser ikke ut til å få noen ende. Tirsdag over pinse postet avisa en lederartikkel som fortsetter der den forrige slapp. Pedersen selv mottar nå omfattende støtte fra sine følgere på Facebook og blant dem som uttaler seg finner vi pastor David Auke: “Det er verdt å merke seg KRAFTIG at denne avisen – som kan kalles ‘Sanballats Tidende’ skal man dømme av mye av innholdet de serverer – ÅPENT har latt propaganda for islam skrives og hyllest av avguden allah skje under sin egen logo! ALT for å være politisk korrekte og kunne karre til seg PENGER fra offentlige pressestøtte. TOTAL prinsippløshet og rett og slett ANTI-Kristelig å være en kanal for den mørke avgudsdyrkende islam og de gjør det HELT SKAMLØST! Og ALT i PENGEGRISKHETENS navn! Og DISSE skal VÅGE å prøve å rette sin råtne pekefinger mot sant evangelisk arbeide som bringer Guds rike FRAMOVER i Norge og ute i verden??? Nei, keiseren er NAKEN og uten omvendelse VIL det bli en høst på de råtne såkornene man har sådd i denne såkalte avisen…. Her kommer sannheten i ordene inn: Du er VEID og funnet for LETT! De har rett og slett nå TRÅKKET OVER en gang for mye! De har i ærlighetens navn nå gått FOR langt!,” skriver David Auke som er svært kritisk til Dagen eller “Sanballats Tidende”  som han nå kaller Selbekks avis. Om Sanballat kan man lese i Nehemias bok i Guds Ord. Sanballat var en horonitt som stadig kritiserte, spottet og hånet Guds arbeid gjennom Nehemias.

Ranveig Erlingsdotter Hansen skriver dette: “Kjære, kjære Svein-Magne ….fanden gjør dette for å råke deg personlig rett i hjerterota, enda mer enn å skade Misjonens navn og rykte. Det er ditt hjerte og din fred som er målet for angrepene, og såkalte kristne aviser brukes, fordi det føles verst når det er såkalte kristne brødre som spiser og tror løgnene av de såkalt kristne avisene.
Djevelen gjør det heller ikke bare for å råke deg, men, når han har fått alle disse kristne til å falle for løgnene, slik at de tenker og snakker stygt om deg og din misjon,…. så har de falt, og vil miste den kronen de hadde i vente. Noen vil miste alt både her på jorden og I evigheten.
Man kan nemlig ikke lytte på løgner, tro dem og tenke stygt om og baktale Guds salvede tjenere uten å falle.
Baktalere skal ikke arve Guds rike, så det er alvorlige ting som skjer.
Når da Jesus kommer, så blir de tilbake og mister hele bryllupsfesten og må leve her nede i kaoset. Og alt sammen, fordi de falt for djevelens renkespill der MJL ble middelet han brukte for å ødelegge sjeler.
Så…så mye betyr det du gjør, at fanden først har ditt hjerte og dine følelser på tapetet som mål, og forstyrre, plage og sverte deg og Misjonen. Slite deg ut.
Så bruker han disse andre som går fandens ærend, for også å sørge for å slå ned mange på en gang.
Du er hovedmålet, men med å skyte på deg rives svake kristne, som ikke ser i det åndelige, overende.
Så nå må alle du har rundt deg her, alle vi som elsker deg og leser deg her inne, MÅ sette av tid i faste og bønn for deg. Det koster sååå lite!
( dere andre som leser her )
Dere som leser; Velg idag, ikke spis noenting før etter klokka 17. Be for Svein -Magne.
Ikke vent.
Så kjære Svein-Magne.
Djevelen kan ikke ødelegge selve Misjonen,
Misjonen er tegnet og snekret sammen i Himmelen før du fikk den i fanget. Ingen kan rikke den.
den biten har fanden skjønt for lenge siden.
Han er bare ute etter å lage uro og kaos, forstyrre sjelefred og gleden din, og frelsen til de som tror løgnene til fienden, ….og som faller.
Jeg legger merke til hvor feige folk er, hvordan nesten ikke en eneste berømt “elitekristen” støtter deg her.
Ingen av de såkalte store navnene, de forkynnere som alle kjenner, og som jeg ser på vennelista di, ingen av dem tør/ gidder stå opp for deg. De har værtfall ikke vært i flertall.
Man er nødt til å vite at man er iblant dem som ” ingenting er” for å stå opp. Det er bare den som ingenting er Gud kan bruke.
De andre tør ikke, for de har for mye å miste. Sitt eget store navn og rykte.
De har fått seg kjendis status i hele Norge.
De har nok med seg selv.
Og seg selv er alt de vil ende opp med om de ikke omvender seg.
Du er Josef i brønnen!
Josef ville ikke endt opp hos Kongen om han ikke først hadde blitt behandlet dårlig av brødrene og tilslutt havnet i brønnen.
Tenk Svein-Magne på hva som venter DEG!
Forfølgelsen du opplever og som vi ser, er kvalitets testen på Misjonen Jesus driver gjennom deg.
Akkurat nå, når du ser du hvor råtne folk kan være, da ser jeg hvordan du er kledd om en liten stund, der framme i de Himmelske festsaler.
Du blir kledd i farger og tekstiler av en annen verden! Jesus og vennene hans bærer deg høyt på en stol som ser ut som noe de har i Midtøsten. Det der vil jeg være med på, den festen som venter deg. Jeg elsker ekte fester.
Jeg ville laget en megafest for deg om jeg hadde vært bemidlet. Men Jesus lar meg se deg der fremme, hva du får for lang tro tjeneste.
Jesus ser hvor hardt du arbeider, Han flyr i beina dine hver dag, Han er nesten sliten sjøl! 😅
Og mens jeg skriver renner tårene mine i ett kjør, fordi det er sterke saker jeg ser… i min ånd.
Alle de frelste som har blitt helbredet av Jesus gjennom din tjeneste kommer til å le og danse med deg og Jesus. Han i midten, og alle vi andre med deg, rundt Han.
Ikke se på søppelet de skriver, løft blikket og se hva Jesus skal kle deg med og servere deg like for fiendens øyne. Husk Josef! ❤️ Du er såååå elsket og velsignet av Jesus!

2 tanker om “Dagens eller “Nattens” heksejakt på evangelist Svein-Magne Pedersen fortsetter

 1. Redaktøren i Dagen,Selbekk, virker å være helt på viddene, en motstander av evangeliet. Meldte seg inn i Sodomakirken for å få redaktør jobben, er blitt politisk korrekt for pressestøttens skyld. Blir ikke sjokket om han snart går i Pridetoget og omfavner de synder som er en vederstyggelighet for den levende Gud

  4
  1
  • Hvordan det EGENTLIG står til med -ikke bare Pedersen, men også andre lignende kristne virksomheter, tv-kanaler, foreninger og lag, nødinnsamlinger, menigheter, ungdomskonferanser, vekkelser, misjonsvirksomheter osv. vet vi snart ikke lenger sannheten om…. (ER det f.eks. noe vekkelse på Sørlandet? Jeg tror det bare er møter SLIK møter SKAL være. Om Jesus. Folk, dvs. kristne, strømmer bort dit. For å SE og oppleve. Jeg er redd det bare daler. Fører det til mer studie av bibel , bønn og å leve nær Mesteren -eller ikke? Er det av Gud, så fortsetter det)

   Det vi tror om alt er ok er kanskje ikke ok. Og motsatt. (Noe kan være meget bra, men så hører vi løgn) Aldri vært mer grums enn det er nå. Men slik skulle det bli. Tror uansett Pedersens hjerte var (og er fortsatt håper jeg) å dele evangeliet. Vi ville alle ha feilet vi også, om vi var Hanvold eller Pedersen, men Gud ser til hjertet deres -som vårt. HAN vet alt.

   Det er lett å dømme. Og det er lett å bli lurt. Jeg tror TRYGGHETEN med at Dagen ER på vakt, er viktig.

   Helt ok å si og å gjøre en feil. For både Dagen /NiD.

   Norge I Dag har jeg bare dessverre lite tillit til. Har hørt både ord og tone derfra som IKKE er verdig en kristen avis🙈

   Er glad Ystebø kom seg bort.

Det er stengt for kommentarer.