Dagen etter at USAs høyesterett åpnet en sluse fra avgrunnen

Massive og sterke reaksjoner på høyesteretts kjennelse men de ugudelige feirer anført av sin ugudelige president

Kristne over hele USA reagerer med avsky på høyesteretts politisk korrekte kjennelse
party-obamasom tillater såkalte likekjønnede ekteskap i alle nasjonens delstater. En rekke fremstående røster i nasjonen advarer nå mot at USA har tatt et ytterligere steg bort fra Guds velsignelse og kaller dette tyranniets fødsel i Amerika. Mange pastorer vil søndag gå på talerstolen i amerikanske menigheter og fortelle sine tilhørere at et nytt stykke mørke har senket seg over nasjonen. Charisma News har etter at kjennelsen ble kjent ikke mindre enn ni saker over temaet, mens saken blir dekket bredt av de andre større kristne nyhetsmediene i USA. Mens mange pastorer søndag vil gå på talerstolen og advare amerikaneren mot det som er i ferd med å skje, vil mange av “vær positiv” profetene behendig unngå å si noe om den historiske kjennelsen og late som om alt er som før.

Gårsdagens historiske kjennelse kom bare timer etter at den økonomiske verden våknet opp til nyheten om et “nesten børskrakk” på det kinesiske aksjemarkedet og frykt for at Shanghai-børsen stuper videre over helgen. Samtidig kommer den første nyheten om et mulig terrorangrep i Frankrike hvor en mann er halshugd, flere skadd og det islamske
flagget vaier. Noen få timer senere smeller det i Kuwait og  minst 27 personer er drept i angrepet mot en sjia-moskeen Al-Imam al-Sadeq i Kuwait, og minst 227 personer er skadet. Terrorgruppen IS sier de står bak angrepet som var et selvmordsangrep. Noen øyeblikk senere er marerittet løs ved to strandhotell i Tunisia hvor en terrorist skyter og the dark housedreper minst 37 mennesker og skader 36 eller flere i en terroraksjon som sjokkerer verden. Aktivister i islamsk stat sier at de tar på seg ansvaret for begge angrepene. Samtidig opplever Somalia en av sine blodigste dager på lang tid da den  islamistiske terrorgruppen al-Shabab gjennomførte en terroraksjon som kostet minst 50 mennesker livet. Angrepet i Somalia var rettet mot en militærforlegning som tilhører den afrikanske union, ved byen Lego, ifølge den burundiske hæren. Samtidig som verden rystes av en blodig virkelighet slippes nyheten ut om at amerikansk høyesterett har fattet en kjennelse som påtvinger alle 50 delstater og anerkjenner homofile ekteskap. Straks nyheten slippes kaster ugudelige mennesker seg, anført av USAs Barack Obama seg ut i en sanseløs feiring av retten til å dyrke det Guds ord kaller en “vederstyggelighet”.

Nephtali1981: Dette er den tristeste dagen jeg har hatt i dette landet som en kristen

I følge TV2 Nyhetskanalen ble høyesteretts kjennelse feiret over “hele verden” med jubel og glede, mens troende som kjenner sin Bibel vet hva som nå er i ferd med å skje i nasjonen USA som bevist har valgt å forlate Herrens veier og bud. Gårsdagens hendelser var på mange måter historisk da all terror og en børs som skjelver er et signal på hva som rammer en nasjon som avviser Guds veier og bud. USA har tatt det avgjørende skrittet mot Guds dom og er en nasjon som i “Pride” spytter Gud i ansiktet og tramper på hans ord. Gjennom de fem hendelser i går demonstrerte den allmektige hva som vil skje når Gud trekker bort sin velsignelse fra en nasjon. Da kan det ikke gå godt. Dette er hvordan pastor Darrell Myatt reagerer:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6ZNsLIJb_wk

 

 

17 tanker om “Dagen etter at USAs høyesterett åpnet en sluse fra avgrunnen

 1. Begeret er fult, og det vil USA veldig snarlig få merke. når beskyttelsen faller bort, og velsignelsen uteblir. så er ondskapen piler på vei i en bredere Scala en før.

  • Amen R. Jeg hører det samme på mitt åndelige øre, troende kristne som står for de egentlige verdier som Guds Ord fremmer vil i fremtiden bli kalt “hatere” selv av “kristne” som ikke tror på Guds ord.

 2. Det var Guds visdom i det pastor Myatt sa i videoen! Jeg er enig i alt det han sa! Jeg ber om at Gud må hjelpe meg til å stå sterk i denne tiden og ikke søke etter å bli likt av mennesker og å følge strømmen. Det som er hardest, synes jeg, er å stå opp for det som bibelen sier når mennesker som står innenfor kirke, menighet og andre kristne sammenhenger kaller en for hatefull når man kaller homoseksuelle handlinger for synd ( noe som det helt klart er ifølge bibelen). Selv når man utrykker at man elsker alle, men hater synden, vil man måtte høre at man er hatefull. Måtte vi holde oss holde oss nær til Gud ved å fylle oss med Guds Ord og i bønn til Han!

 3. Trist at USA fikk en slik ugudelige president som Obama. Guds velsignelse vil raskt forsvinne. La oss se hva september vil bringe.

 4. Når vi mennesker roter med Guds ordninger roter vi det til for oss selv. Det blir kaos og vi fører mye vondt over oss selv. Guds ekteskapsordning er mellom en man og en kvinne. Hvis vi kun følger våre kjødelige lyster går det galt. Når vi først åpner opp for toleranse av synd, følger det fort til å tolerere mer og mer synd. Når “kjærlighet” blir løsrivet fra sannhet og troskap til Gud, viskes alle grenser vekk. Folk kan da følge akkurat det de føler og oppfatter som kjærlighet. Jeg lurer på hvor lenge det går før folk som føler seg tiltrukket av begge kjønn krever å annerkjenne ekteskap mellom flere enn to.. Folk rister gjerne på hodet av det idag…. Men hva er det egentlig som står i veien for det når ekteskap er basert på lystprinsippet ikledd kjærlighet og toleranse?

 5. Vestlige verdier var en gang temmelig like kristne verdier. Men nå er de vestlige verdier en forherligelse av synd og ugudelighet må de anfektes med ord. Ellers vil de bli anfektet med sverd. Europa er et kontinent av åndelig forblindede, først importerer de hundretusener av muslimer til landene våre. Deretter setter de i gang med å bombe i muslimske land og hisse opp muslimer som moralsk overgår sekulære europere og amerikanere, men disse er nå redskaper i Guds hånd som brukes til å tukte det moralsk fordervede Europa. Land etter land i Europa har åpnet opp for abort, hor, homoseksualitet og fjernet Guds beskyttelse fra våre land, samtidig som idiotiske politikere og deres ennå mer imbisile velgere har importert hundretusener av tikkende bomber som Gud vil bruke for å tukte oss.
  Det samme gjelder USA som Herren allhærs Gud mektig vil straffe for dette. Men som troende har vi intet å frykte, intet å være angstfylte for. Fordi for oss som lever nær Herren er det fred i stormene, beskyttelse i ilden og Han har lover å bære oss. Guds velsignelse Søkelys, en av de få røster som ennå ikke er utydelig.

 6. Jeg var akkurat inne på facebooken min. Der var det plutselig blitt flere med regnbuefarger over profilbildet sitt… Er det noen som vet om det har noe å gjøre med gårsdagens kjennelse av homoseksuelle ekteskap i alle stater i USA?

  • Jeg søkte på internet nå, og fant ut at det var akkurat det jeg trodde det var…. Profilbilde med regnbuefarge blir brukt på FB av de som vil feire gårsdagen…. Ubehagelig…..

  • Enig Hildi. Det er trist. Regnbuen var egentlig et tegn fra Jahve om en pakt der han lover å aldri mer skulle bli en flom som utrydder alt kjød, men symbolet er dessverre blitt stjålet av flere. Både New Age bevegelsen bruker regnbuen for å illustrere at mange veier fører til enhet med gud, mens homobevegelsen bruker det for å symbolisere mangfold og toleranse. Selv blant dem som diskuterer i Dagen ser jeg at enkelte identifiserer seg med det seksuelle mangfold. Vi får bare tåle å bli latterliggjort.

 7. Kjell, denne Torodd bryr seg katten om hva bibelen sier. Han er en “rikssynser” med litt religiøs innpakning. Han har aldri så vidt jeg vet argumentert ut fra Guds ord noe sted. Hans innlegg bærer absolutt ingen preg av overgivelse til Jesus og hans ord, men høres mer ut som en religiøs hobby politiker.

 8. Søkelys er en kjempeflott side som har overtatt for den ganske livsfattige Herregud.com

  Veldig bra satire og latterliggjøring av kristne bare i denne diskusjonen her og ellers her. Fortsett slik og Norge vil etterhvert se at kristne er idioter og innavlede sauer. Uten innavl forsvinner kristen plagen fra verden.

  Bombebra to innlegg Hildi. Du burde også ha tatt med at du får frysninger hver gang du ser en regnbue over vannet. Hvis du hadde gjort dette hadde jeg ledd enda mer av dine to innlegg og det sier alt !

  Fortsett med denne satiren og utdritingen av den kristne berme, Søkelys. Jeg skal spre nyheten om denne kristen parodien i alle hedning forumer jeg vet om.

  PS. Hvis jeg kan kritisere noe er den satiren her litt vel vill fra enkelte deltakere. Demp den litt og den vil virke mer troverdig.Men fortsett utdritningen av kristne og jeg skal spre de gode nyhetene til alle.

  • Neppe Torodd, men en eller annen som er lite komfortabel med hva Guds ord lærer. Det er dessverre millioner av nominelle kristne i den vestlige verden som ikke tror på Bibelen, men som har produsert seg sin egen samfunns-tilpassede Jesus skikkelse som er tøyd og bøyd slik at han faktisk mer er lik julenissen enn Han vi møter i de bibelske skrifter. De som våger å stå for hva Bibelen sier om dette vil komme til å måtte betale en høy pris og ofte vil det være slik at det er mennesker som er kristne i navnet som reagerer sterkest.
   Vi må nok regne med å bli kalt en parodi fordi vi står for de viktige verdier og holder frem hva Guds ord sier.
   Paulus sier jo faktisk at vi er som et skuespill for verden (1.Kor.5,9)
   og dette betyr også av nominelle kristne som av bekvemmelighetshensyn bøyer på hva Ordet sier.
   I tiden som kommer tror jeg at vi kommer til å se et tydeligere og tydeligere skille på hvem som er med Herren og hvem som ikke er.
   Mange av de viktige profetiske røster som har vært i nyere tid er tatt hjem til Gud, jeg tenker på menn som Wilkerson, Steve Hill som begge var veldig tydelige og vi kan også nevne noen her hjemme, Børre Knudsen, en profetrøst for barna i mors liv, Emanuel Minos, Thoralf Gilbrandt, Carl Fredrik Wisløff og Arthur Berg som alle på hver sin måte modig holdt fram Guds ords sannheter.
   Det er ikke populært å videreføre tradisjonen etter disse, men jeg tror det er det vi er satt til å gjøre i disse kritiske tider. Død fisk følger strømmen og det er ganske slitsomt å være blant dem som går mot strømmen, men Gud har lovet å gi oss av sin kraft.

  • Jeg har ingen problem med om du ler av meg:-)) Men du tror nok feil av min reaksjon når jeg ser regnbue på himmelen. Den har nemlig Gud satt der for å minne oss på at han aldri mer skal sende en så stor utryddende vannflom igjen som på Noah sine dager. Så det blir jeg jo naturligvis glad for:-)Men de lo nok godt av Noah også i de dager da han bygde arken, slik han hadde fått beskjed av Gud å gjøre. Ikke så ulikt som idag…. Men så står det jo også at i de siste dager skal det bli som i Noahs dager… Så din og mange andre sin reaksjon i møte med kristne som fortsatt tror på det som står i bibelen, og ønsker å leve slik Gud vil vi skal leve, er som forventet.

   Jeg er glad i alle mennesker og ser ikke på meg selv som noe bedre enn de som føler seg tiltrekket av samme kjønn. Vi står alle ovenfor forkjellige fristelser som fører i gal retning hvis vi handler utifra dem. Jeg har også mine kamper innimellom. Men, som kristen, vet jeg at det er mulig å overvinne fristelser. Jeg er så glad for at Jesus gir meg kraft til å stå imot det som er synd og som fører meg inni alt mulig vondt. Det er ekte frihet i det å kunne motstå synd. Og hvis jeg faller og angrer er det tilgivelse å få i Jesus. Det er slik at når man vender om og følger Jesus, er man en ny skapning.

   Ekteskapet er noe som er innstiftet av Gud mellom en kvinne og en man. Hvis man tar Gud alvorlig holder man seg også til Hans vilje som er til beste for oss mennesker.

  • Hedning viser i innlegget sitt hvor lite respekt han har for andre og hvor stort hatet hans er til kristne. Slikt må vi regne med fremover. Slike som ‘hedning’ er tilbøyelig til å omfavne alle mulige religioner, bortsett fra kristendommen. Forståelig, for det er bare kristendommen som har sannheten; Jesus Kristus, og sannheten er en torn i øyet for dem som har valgt den bort.

Det er stengt for kommentarer.