Dagbladet: Russland og Ukraina er i krig -Putin sender styrker inn i Donetsk og Luhansk

Etter at Putin og Russland tidlig mandag kveld valgte å anerkjenne Donetsk og Luhansk som selvstendige stater, har Russland nå begynt å sende soldater inn i det østlige Ukraina. I følge russiske myndigheter er dette en fredsbevarende operasjon og man tar disse grep for å beskytte den russisk-talende befolkningen i de to republikkene. I Vesten reagerer den politiske ledelse med sinne og fordømmelse og vil innføre kraftige økonomiske sanksjoner mot Russland. Mandag kveld er den ukrainske regjeringen i krisemøte med sin militære ledelse. Den russiske invasjonen av Donetsk og Luhansk er første etappe i et ritt som leder opp til full invasjon av Ukraina.

Russiske soldater er nå i ferd med å ta full kontroll over de to utbryterrepublikkene som i dag ble anerkjent av president Putin. USA kaller i kveld den russiske anerkjennelsen av Donetsk og Luhansk som en trussel mot amerikansk nasjonal sikkerhet, melder nyhetsstedet “Ukraine War News”. “Twitter can be a horrible place at times, but tonight’s decision by President Putin to recognise the Donbass republics is the news people there have been looking forward to for 8 years. I’ll sign off tonight with this video from Lenin Square in Donets,” skriver den uavhengige rapporteren Dean O`Brian på Twitter. I Donetsk var det i kveld gledesscener over den russiske anerkjennelsen,

 

7 tanker om “Dagbladet: Russland og Ukraina er i krig -Putin sender styrker inn i Donetsk og Luhansk

 1. Om det sto opp noen fra de døde 9g fortalte dere sannheten, så vil dere fortsatt ikke tro den .

  DOMMEN !

 2. Tegn i sol og måne. Sitat Pål Brekke, Norsk Romfartsenter:
  “Heldigvis skjedde eksplosjonen på den siden av sola som vender bort fra jorda”.

 3. Den siste uken har vi vært vitne til at Russland har truet to land : Ukraina og Norge. Den kjempestore atom-øvelsen skjedde nær kysten av Finnmark sist uke. Nå blir Ukraina invadert – på et senere tidspunkt kan også Norge bli invadert – tror jeg.

 4. På min nettside : turestril.blogspot.com har jeg tidligere skrevet om at Gud viste meg Satans tegn – eller logo – for kring 40 år siden. I går kveld viste han meg at dette tegn også finnes foran Stortinget i Oslo. Nett samme tegn er i flagget til den russiske marine. Jeg har i dag skrevet litt om dette på min nettside.

  • Vår allmektige Gud glemmer ikke. Han har ikke glemt at Ap-statsråd Hadia Tajik gikk på Stortingets talerstol – iført palestiner-sjerf på sitt hode – for noen år siden ! Nå blir hun hjemsøkt for sine egne tabber i fortiden.

  • Vesten må ikke glemme at Russland har atomvåpen nok til å utslette alt liv på jorden – opptil flere ganger. De store atomdrevne ubåtene til Russland forlot Stillehav-siden av Russland for et par uker siden. Man kan regne med at de har posisjonert seg utenfor USA og andre strategiske steder.. Bare en av disse ( 200 manns besetning ) har like mye sprengkraft om bord som er mer enn alt som ble avfyrt under 2. verdenskrig.
   Videre har de flunkende nye ubåter i nord som er så å si umulig å oppdage i neddykket tilstand. I fjor forlot 10 av disse ubåtene sin base på Kola og det ble panikk i NATO – de greidde ikke følge med på – hvor de oppholdt seg. Videre vet Russland hvor kabelen mellom Europa og USA går. Denne kan russerne kutte når de vil – slikt ville være katastrofe for sambandet mellom USA / Europa. Mellom Norge og Svalbard går to kabler. En russisk tråler gikk med trålen ute ; rett over de to kablene nær Svalbard og greidde kutte en av disse. Så dreide tråleren hardt babord 180 grader og gikk tilbake der han kom fra.
   Et spansk krigsskip gikk inn i Svartehavet for et par dager siden – Spania er jo NATO-medlem.

 5. “Og det skal vise seg tegn i sol, måne og stjerner…. (Luk.21:25 )…..”

Det er stengt for kommentarer.