Covid-vaksinen: Nesten 8000 alvorlige bivirkninger rapportert

Legemiddelverket har registrert nesten 8000 meldinger om alvorlige bivirkninger etter coronavaksine, viser en ny rapport fra Legemiddelverket. I rapporten går det fram at Legemiddelverket har mottatt 61.847 meldinger om mistenkte bivirkninger etter coronavaksinasjon. Det er en økning på 923 siden forrige bivirkningsrapport fra slutten av november. Av meldingene er 7818 hendelser klassifiseres som alvorlige. Det er en økning på 445 siden sist rapport, skriver TV 2 , som først omtalte rapporten. Samtidig som tallet på meldinger om bivirkninger etter Coronavaksinen øker, registreres det fremdeles mange Covid-relaterte dødsfall.

I Danmark som er godt vaksinert ble det i forrige uke registrert 40 Corona-relaterte dødsfall. I Norge blir tallene ikke lenger oppdatert. FHI skriver at “fra 23. mars 2022 ble rapporteringen avsluttet og visningen blir derfor ikke lenger oppdatert etter denne datoen. De ukentlige rapportene fra FHI inkluderer nå både Covid og andre luftveisinfeksjoner. Det vi fremdeles ser er gjengangeren “døde brått og uventet” i avisenes dødsannoner.

Det er ABC nyheter som omtaler nyheten om alvorlige bivirkninger i dette oppslaget.

 

20 tanker om “Covid-vaksinen: Nesten 8000 alvorlige bivirkninger rapportert

 1. Det er nå enda bra at det begynner å gå opp for andre medier også, at det faktisk er alvorlige bivirkninger og uventede dødsfall etter vaksinering. Dessverre tror jeg bivirkninger som mange ikke kobler til sprøyten, gjør at tallet er veldig underestimert.

  5
  4
  • Det var på tide at MSM også har begynt å rapportere om dette.
   Det ble nok vanskelig for dem å fastholde agendaen.
   Vi kunne jo se av debatter og krangler på Facebook at mange åpent har fortalt om bivirkninger og at de angrer på sprøyta.
   De mest hardbarke provaxere vil nok holde fast på sprøytens fortreffelighet frem til de ligger i grava.
   Jeg er 100 prosent enig i Betinas påstand om at tallet er underestimert. Mange går rundt med ulike lidelser de ikke klarer å koble opp mot vaksinen..
   I tillegg har vi alle dødsfallene.
   Jeg syntes oppslagene i mange aviser om folk som dør brått og i forholdsvis ung alder blir stadig flere.
   Men, de som for vaksinen og nekter å innse realitetene vil nok fortsette å fornekte.

   3
   3
  • Det er en type bivirkninger av vaksinen de ikke har rapportert om.
   Nemlig de mange som har fått psykiske bivirkninger av vaksinen.
   Disse som har fått forandret personlighet. Folk som tidligere var gode og kjærlige som nå er hatefulle og iskalde.
   Det er nok å se i kommentarfelt hvor harde de vaksinerte er blitt.
   De er stae, stolte, nedlatende, spottende og ønsker død og sykdom over oss som ikke tok en “for laget”.
   For oss som ikke ville ta del i dugnaden.
   Mange ble narret til å spille russisk rulett med sin helse og vil angre på det resten av livet.

   2
   5
  • Til Zz
   jeg synes jeg kan se veldig liten forskjell på vaksinerte og uvaksinerte i kommentarfeltet her. Harde fronter på begge sider.
   Og dersom vi forutsetter at det nå er likt, og at de vaksinerte er blitt mye hardere og ufine, hvordan var de da før de ble vaksinert? Dersom begge sider er like ufine og harde nå, må jo de som nå er vaksinerte ha vært mye “snillere” enn de som fremdeles er uvaksinert. Dersom det stemmer er det trist.

   Jeg velger å tro at det ikke er vaksinen som har gjort noe med folk. Men jeg tror nok at de harde frontene, stygge ord, konspirasjonsteorier, press og mobbing (på begge sider) har forsuret og ødelagt forhold mellom folk. Man har gått fra å være uenige om å være uenige, til å skjelle hverandre ut og kalle hverandre frafalne, løgnere og det som verre er. Søkelys har ikke vært med til å roe eller dempe motsetninger – snarere tvert imot.

   Slik skal det ikke være blant kristne.

  • Pandemien spilte samme rolle som 9/11: Det hadde vært et seminar i New York i oktober 2019 kalt Event 201, hvor man diskuterte hvordan man skulle håndtere en pandemi. Da var den allerede på vei i Wuhan. Sjefen for Kinas Folkehelse var med, sammen med visesjef for CIA, Avril Haines, og Bill Gates. En som nevnes som del av dette miljøet, er Gro Harlem Brundtland.

   Viruset var utviklet i Wuhan gjennom Anthony Fauci, CIA og Pentagon. De visste hva de holdt på med. De hadde også utviklet en vaksine. Man utvikler ikke et biovåpen uten å ha en vaksine klar. Dette er hva mange har sagt: Vaksinen forelå allerede da pandemien brøt ut.

   Hvorvidt kineserne bevisst slapp den ut, står åpent. Det som er sikkert, er at de bevisst spredte den til resten av verden. De visste at den kom til å treffe USA akkurat da Trump skulle innlede valgkampen. Demokratene var ikke vonde å be.

   Den som husker hvordan Demokratene angrep Trump for koronahåndteringen, forstår nå at det kanskje ikke var spontane reaksjoner, men en systematisk og kynisk utnyttelse av en helsekrise. De satt med fasit. Det gjorde ikke Trump. Han var omgitt av «rådgivere» som var hans verste fiender.
   Trump måtte stole på en korona-tsar som var den som hadde utviklet viruset: Anthony Fauci.

   Flere brikker faller på plass: Det var tre lekkasjer fra Faucis laboratorier i USA. Vitenskapsmenn slo alarm. Dette var å leke med ilden, og det ville før eller senere ta fyr. Da var det Obama innførte et moratorium i 2014.

   Men Fauci og Peter Daszak i EcoHealth Alliance gikk en omvei, og de fikk unntak fra moratoriet ved å henvende seg til embetsmenn på lavere nivå etter at Trump overtok.
   Noen visste hva de ville, og Trump forsto ikke hvor slue og ondsinnede hans motstandere var.

   CIA flyttet bioprogrammene ut av USA – til Kina og Ukraina. Dermed faller enda en brikke på plass. Ukraina har inngått i et amerikansk spill siden 2014. Det forklarer hvorfor Hunter Biden fortsatt går fri. Det er mange som har svin på skogen.

   En av institusjonene som ble brukt, var DARPA, Pentagons egen forskningsgren, som også er som en slags stat i staten.
   USA har fått flere institusjoner som er vokst seg store og mektige, og gjør hva de vil.

   Den historien Bobby Kennedy forteller, er så stor og mørk at man trenger tid på å fordøye den. Men han har en oversikt og kontroll på kronologi og fakta som er imponerende.

   De fire store pharma-selskapene er kriminelle foretak, sier Kennedy. De har betalt 35 milliarder dollar i bøter bare i løpet av de senere år. mRNA-vaskinen er ikke den første. De har startet så mange vaksineprogrammer at én av 34 yngre amerikanere nå lider av autisme. Én av 20 unge menn. Det er disse som blir hjemløse og aldri kommer til å klare en jobb eller skrive et dikt, sier Kennedy.
   Han er en ekte Kennedy, den gangen ordet betød noe.

   https://www.document.no/2023/04/13/robert-kennedy-jr-utfordrer-den-dype-staten-den-er-ute-av-kontroll/

   1
   5
  • Har du lest artikkelen om funnene fra Tyskland på Steigan gransker. Jeg vet om 3 personer som har fått nevrologiske merkelige tilstander etter vaksinering. Manglende balanse og fall, som den ene ikke husker, den andre fikk også problemer med balansen og ramlet flere ganger. En fikk plutselig problemer med å snakke og bevege seg, har skjedd 3/4 ganger. Legene finner «ingenting», merkelig hva?

   1
   1
  • Det er riktig det ZZ, det er bekreftet fra studien i Tyskland at flere har fått psykiske problemer. Hva som er så merkelig med det, fatter ikke jeg, da mange andre vaksiner er kjent for å ha bivirkninger de også, men når det gjelder vaksiner, virker det som flere tror det ikke er bivirkninger ved de i det hele tatt. Hadde man nevnt et annet legemiddel, hadde det nok blitt godtatt, men ikke vaksiner. Er det fordi pakningsvedlegget er ikke-eksisterende i pasienters hender?

   1
   1
  • Betina, jeg benekter ikke bivirkninger, det har jeg aldri gjort. Jeg kommenterte eventyret til «et lite utdrag”.

 2. En flåsete kommentar fra min side: “Dette er det FHI og msm som hevder, så dette kan umulig stemme.”

  Eller?
  Eller kan det være at FHI og msm bare snakker sant når det de sier stemmer med dine og mine oppfatninger?

  Hadde de sagt det motsatte tror jeg at det de sa ville blitt stemplet som løgn og propaganda her på Søkelys.

  PS! Bare så det er sagt:
  Jeg tror på at det er bivirkninger. Også alvorlige. Det har jeg aldri benektet. Jeg er også åpen for at det finnes bivirkninger av vaksinene som vi ikke har oppdaget ennå.

  (Kommentaren min har ikke noe med Betina sin kommentar å gjøre)

  5
  2
  • Søkelys “glemte” å ta med siste setning fra ABC nyheter: -De skriver også at meldingene er basert på mistanke, og at det dermed ikke er sikkert at symptomene er bivirkninger fra vaksinene.

   fort gjort å glemme noe viktigt……………

  • 3 stk, tommel ned, jaja, verden vil bedras. Om man kommer med fakta, trykker de samme personene innleggene ned om det er sant eller ikke.

   3
   2
 3. Er leser av Søkelys og har fulgt med lenge på debatten her inne på godt og vondt. Syntes det er mye bra, men mye som ikke burde vært kommet inn i kommentarfeltet.
  Det jeg syntes er blitt trist vedrørende Covid, er klima i diskusjonen.
  Var heldig og kom i prat med en lege (overlege kreftavdeling) da vi begge hadde bilene på samme verksted. Han frarådet vaksinen da de var kjent med dette i «kollegiet», dette var februar 2020.
  Jeg forsto ikke alt da, men han viste hva han snakket om og det ser vi nå.
  Litt underlig da jeg går var innom min lokale butikk for å handle. Hun jeg pratet med, kom inn på at det var så mye dødsfall både blant unge og gamle, og var urolig over to nære venner som nå nettopp hadde fått diagnosen Alzheimer og kreft. En i vår familie var og tok prøver, bla røntgen for under 12 måneder siden, har nå fått alvorlig kreftdiagnose med spredning.
  Det finnes så mange personer i Norge med alvorlige lidelser og «legene» skjønner ingen ting…
  Fikk i går nyhetsbrevet fra: https://www.frittvaksinevalg.com/
  Håper noen leser dette og hører hva msm ikke deler i norske nyheter.
  Jeg får med meg NRK Dagsnytt atten og litt til fra andre medier og skjønner narrativet som blir servert. Det samme narrativet fra WHO, NATO, EU er samme historie som ble brukt i Midtøsten.

  5
  3
 4. Er leser av Søkelys og har fulgt med lenge på debatten her inne på godt og vondt. Syntes det er mye bra, men mye som ikke burde vært kommet inn i kommentarfeltet.
  Det jeg syntes er blitt trist vedrørende Covid, er klima i diskusjonen.
  Var heldig og kom i prat med en lege (overlege kreftavdeling) da vi begge hadde bilene på samme verksted. Han frarådet vaksinen da de var kjent med dette i «kollegiet», dette var februar 2020.
  Jeg forsto ikke alt da, men han viste hva han snakket om og det ser vi nå.
  Litt underlig da jeg går var innom min lokale butikk for å handle. Hun jeg pratet med, kom inn på at det var så mye dødsfall både blant unge og gamle, og var urolig over to nære venner som nå nettopp hadde fått diagnosen Alzheimer og kreft. En i vår familie var og tok prøver, bla røntgen for under 12 måneder siden, har nå fått alvorlig kreftdiagnose med spredning.
  Det finnes så mange personer i Norge med alvorlige lidelser og «legene» skjønner ingen ting…
  Fikk i går nyhetsbrevet fra: https://www.frittvaksinevalg.com/
  Håper noen leser dette og hører hva msm ikke deler i norske nyheter.
  Jeg får med meg NRK Dagsnytt atten og litt til fra andre medier og skjønner narrativet som blir servert. Det samme narrativet fra WHO, NATO, EU er samme historie som ble brukt i Midtøsten.

  3
  3
 5. I Norge er ytringsfriheten for de som er politisk korrekt. Og våge å si noe negativt om vaksinen og bivirkninger er fy, fy. Faktum er jo at alle medisiner har bivirkninger,
  men Covid 19 slår rekorden. Om 8000 av 4.5 millioner har bivirkninger, så er det ganske lite tross alt, men veldig trist og vondt for de som rammes. De som jeg vet hvem er/kjenner, ser ut til og være i god form. Ingen forandringer psykisk. Må gå ut fra at det er mange tullete konspirasjons-teorier som florerer.
  Glad jeg svarte nei til “tilbudet” om vaksinering

  • Har du tenkt på at flere kan ha fått placebo? De som er heldig og ha fått det, vil vel sannsynligvis ikke få problemer med bivirkninger av noe man potensielt ikke har fått.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.