Tallet på nye smittede stuper, bare 238 nye smittede i går -nye tiltak nå er maktmisbruk og vil svekke tilliten til Erna Solberg

Regjeringen vil søndag innføre nye inngripende tiltak i flere kommuner. Dette på tross av Norge lenge har hatt en synkende smittetrend. Lørdag ble det representert bare 238 nye smittede i Norge. Mye kan tyde på at smitten er på vei ned, og nye tiltak i kommuner rundt de kommuner som igår ble ilagt svært inngripende tiltak, vil gjøre at folk tillit til regjeringens håndtering av Corona-situasjonen vil bli ytterligere svekket. Allerede nå er det mange som mener at regjeringen utøver myndighetsmisbruk og at tiltakene ikke står i forhold til tallet på smittede og syke.

Andre igjen reagerer på at helseminister Bent Høie selv drap på hyttetur til Rogaland mens regjeringen anmoder folk om å ikke dra på hytta. Det er åpenbart en regel for makt-eliten og en regel for almuen, skriver lesere i kommentarfeltet i Reset. Også blant Resets lesere er skepsisen stor overfor denne virushåndteringen og mange reagerer på at myndighetene bruker testmetoder som er høyst tvilsomme. Det er svært mange falske positive tester og fra idrettsmiljøet har vi gjentatte ganger sett at testene gir falske svar. PCR testene. Det er ingen grunn til å tro at testene tatt blant almuen gir færre falske positive. I Danmark og en rekke land verden over har folk tatt til gatene i protest Covid-19 tyranniet og lørdag kveld var mer enn ett tusen personer samlet til demonstrasjon mot myndighetenes lockdown av samfunnet. De mer enn tusen demonstrantene ble møtt av politi utstyrt med skjold og batonger. Demonstrantene ropte at statsmnisteren Mette Fredriksen var en «diktator som skal i fengsel», ifølge den danske avisen Politiken. Over hele Europa har folk gått ut i gatene i protest mot at Europa er i ferd med å bli like diktatorisk som Sovjet var. En politiker fra partiet De konservative skal ha omtalt demonstrantene som «voldsfascister», skriver NTB. Gruppen “Men in Black” har jevnlig demonstrert mot lockdowns i Københavns gater og klippet under er fra en demonstrasjon for to uker siden.

Det at folk reiser seg og demonstrerer mot fascismen vi ser manifesterer seg gjennom myndighetene i Europa gir håp om at den folkelige motstand mot “The Great Reset” er voksende. Her skulle kirkene ha vært i frontlinjen, ikke gjennom voldelige demonstrasjoner, men gjennom å åpne kirkene for bønn og fredfulle markeringer, Det er egentlig midt i en tid som denne at kirker og menigheter skulle holde dørene oppe å være trøst og lys i mørket, men i stedet ser vi en blind lydighet mot Cesar -selv om disse utskriver forordninger i strid med Guds lov og tar seg mandat til å være kirkens hode.

Facebook Comments

12 tanker om “Tallet på nye smittede stuper, bare 238 nye smittede i går -nye tiltak nå er maktmisbruk og vil svekke tilliten til Erna Solberg

 1. 24/01/2021, kl. 14:22 sa Hannah:

  Det kommer nok i de 7 trengselsårene tenker jeg. Vi er ikke her. Kommer det før blir det kanskje noen som vender seg til Gud og blir med i bortrykkelsen. Mer crazy ting enn jordskjelv skjer videre:

  Matt 24:29/30: “Så snart denne trengselstiden er over, skal solen bli formørket og månen miste sitt lys. Stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 30 Da skal Menneskesønnens tegn vise seg på himmelen, da skal alle folkeslag på jorden bryte ut i klagerop, og de skal se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med stor makt og herlighet.”

  Jeg har alltid satt store spørsmålstegn ved at “sannheter” skal bekreftes med noen få ord klippet fra Bibelen. Men her fikk du muligens med deg rekkefølgen. Når trengselstiden er over skal stjernene falle ned fra himmelen. Og da kommer Jesus.

  Alle som lurer på dette spørsmålet burde lese hele Markus 13. Der står det bl.a: “Men i de dager, etter denne trengselstid, skal solen bli formørket og månen miste sitt lys. Stjernene skal falle ned fra himmelen og himmelrommets krefter skal rokkes. Og de skal se Menneskesønnen komme i skyene med stor makt og herlighet. Han skal sende ut englene og samle sine tvalgte fra de fiere verdehshjørner, fra jorden ende til himmelens ytterste grense.

  Jesu komme blir ofte satt i direkte sammenheng med den endelige dommen. Den som f. eks beskrives i Matt 25, 31 og utover.

  Og da kan man spørre seg. Hvor mange tror egentlig på det Bibelen sier om tusenårsike?

  • «Skjer videre» skrev jeg.
   Bare for å minne Ture om at verre ting enn et Oslo-skjelv skal skje.
   Og da er vi ikke her.
   Vet at mange mener vi er her.

 2. Jeg tror alt styret rundt viruset har tre årsaker. Dels tror jeg det potensiellt kan bli livsfarlig fordi det er genmanipulert. Det kan smitte mellom både mennesker og dyr og ingen vet hva slags nye egenskaper det kan tilegne seg. Det er f.eks ikke utenkelig at det i praksis ikke kan stoppes. Dels er det helt åpenbart at det mobiliseres voldsomt for å undertrykke sannheten om hvordan viruset oppstod og ble spredt rundt i verden. Så voldsomt at bare trumphatkampanjen kan vise til noe lignende. Og sist, men ikke minst, politikerne utnytter situasjonen for å avvikle demokratiet.

 3. Svar ti Rune:
  Det er fare for at du får rett. Lesere som stoler på vg, nrk og tv2, ligger dårlig an. Det er media som er imot evangeliet, Israel/jødefolket.

 4. Dette er enkelt å forstå selv for rare kristne. Følger vi myndighetenes og fagpersoners råd om smittevern og vaksinering går smittetallene ned! Det betyr at vi snart kan leve et normalt liv

  1
  1
 5. Det kommer nok i de 7 trengselsårene tenker jeg. Vi er ikke her. Kommer det før blir det kanskje noen som vender seg til Gud og blir med i bortrykkelsen. Mer crazy ting enn jordskjelv skjer videre:

  Matt 24:29/30: “Så snart denne trengselstiden er over, skal solen bli formørket og månen miste sitt lys. Stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. 30 Da skal Menneskesønnens tegn vise seg på himmelen, da skal alle folkeslag på jorden bryte ut i klagerop, og de skal se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med stor makt og herlighet.”
  Og vi -kledt i fint lin, hvite og rene, kommer sammen med Ham ridende på hvite hester (Åp.19:14)

  Kanskje da Ture, får du et glimt av jordskjelvets ødeleggelser i Oslo, fra hesteryggen… Men jeg vil være opptatt av ryggen til Jesus 🙂

  • Beklager så mye, det skulle stått UNDER Ture sin kommentar. Trykket feil etter PC’n gikk i svart.

 6. Dette var altså det som skulle til for å omgjøre dette drittlandet til et fascistisk diktatur ala Sovjet unionen. Skal si Erna har skrudd klokka langt tilbake. Til Moskva 1960 tallet. Undertrykkelse og svindel er ikke greit. Regjeringen bør stenge ned seg selv for aldri å komme tilbake igjen. Blir kvalm av dette Sovjet-lignende diktaturet Norge er blitt.
  Politiet er omgjort til KGB eller Stasi på jakt etter folk som søker fellesskap med andre. Mennesker er ikke skapt for å være isolert og ensomme. Mennesker er skapt til fellesskap med andre mennesker. Det Solberg og regjeringen holder på med er antiGud, antikristelig og fullstendig i strid med alt det kristne samfunnet er bygd på.
  Jeg fatter ikke og begriper ikke hvorfor mange i menighetene er så blinde og ikke gjør opprør. Ser ut som om alle går på dop eller tar sobril og vival.
  Kristenfolket er jo helt i svima her.
  De skjønner ikke at de frivillig går til slaktebenken.
  Håper virkelig noen våkner opp, lar seg lede av den Hellige Ånd og vender seg bort fra bokstavtro på blind lydighet overfor myndighetene.
  De fleste kristne ser jo ut til å være helt på lag med fascistenen.

  4
  2
  • Det har du helt rett i Z. De fleste som kaller seg kristne vil med glede ta i mot dyrets merke. Siden dyrets merke blir promotert av myndighetene og bli fremstilt som et gode, vil navnekristne i flokk og følge ta merket. De kommer til å nekte å tro at det er dyrets merke, fordi VG, NRK og faktasjekkere kommer til å hevde at det er en konspirasjonsteori.
   Faktasjekkere er djevelens redskaper for å si i mot Guds ord.
   Kristne med åndelig åpenbaringskunnskap lytter mer til Guds Ord og Åndens stemme enn til ugudelige faktasjekkere som fremmer sosialisme og den nye verdensorden.
   Kristne som er i tvil om hva som er dyrets merke, må søke Herren og be om forstand og visdom til å kunne regne ut dyrets tall. Når man har regnet ut tallet forstår man også hva merket er.

 7. Nytt jordskjelv i Antarktis med styrke på 6,9 Richters skala. Forskere der blir nå evakuert. For et par dager siden var det jordskjelv på Filippinene med styrke på 7,0. Når kommer Oslo-skjelvet på ny – spør jeg. Sist var i 1904 – og førte til store skader – blant annet på Johannes kirke i sentrum av Oslo – som senere måtte rives. Slottet i Oslo er gammelt : Tåler dette bygget et kraftig jordskjelv ?
  Frelserens ord om Trengselstiden blir stadfestet dag etter dag nå !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *