Covid-19 motivert kristendomsforfølgelse i Australia -600 politifolk satt inn mot kristne som hadde samling i parken

Svartkledd Gestapo settes inn mot kristne i Australia

Religionsfrihet er en saga blott både i Canada, Europa og Australia. Covid-19 har gitt ulike lands myndigheter den grunn de trenger for å ta ned den kristne religionsfrihet og stenge eller sette sterke restriksjoner på kristen virksomhet, Mange kristne forsamlinger har latt seg skremme til taushet og følger blindt vekslende regler fra myndighetene. 2020 og 2021 har fortalt myndighetene verden over hvor lett det er å stenge alle kirker og forsamlinger og dermed kunne sette kirkene som institusjoner tilgjengelig for folket, helt ut av spill. Det som skjedde i Sovjet under kommunismens mørke, kan nå i realiteten raskt gjennomføres i alle land i den vestlige verden, uten nevneverdige protester.

Folk flest har nok med sin egen mur, sine egne liv og de aller fleste kristne ledere lar seg styre av myndighetenes ulogiske og irrasjonelle beslutninger og lar seg villig stenge ned, selv om Guds ord kaller kristne til fellesskap. 2020 og 2021 har vist oss hvor lett de kristne i vesten lar sin tro privatiseres og plasser gudsdyrkelsen inn bak hjemmets fire vegger. Endel tyr til sosiale plattformer og bruker det som kirkerom for digitale gudstjenester, men en eller annen gang vil noen trekke ut pluggen og dermed er kirkens røst brakt helt til taushet, ufarliggjort og usynliggjort. Effektivt har myndighetene lykkes med å fortrenge kristentroen til den private sfære og selv om vi her i Norge en periode fremover vil nyte begrenset frihet -kan myndighetene når som helst, i Coronanavnet stramme grepet og lukke ned menighetene. I Canada og Australia gjøres dette nå med hard hånd, og politiet er blitt et velvillig Gestapo som blindt tar ordre fra dem som vil ha kontrollen. Denne kristenforfølgelsen vil ikke avta men heller intensiveres etterhvert som vi går inn i trengselstiden  BTW-Networks Tim rapporterer her hvordan menigheten “Revival Congregations” medlemmer ble angrepet av 600 svarkledde Gestapo-lignende politifolk når de kom sammen i en park i friluft for å lovsynge Herren.

 

16 tanker om “Covid-19 motivert kristendomsforfølgelse i Australia -600 politifolk satt inn mot kristne som hadde samling i parken

  • Den kommende vreden kommer etter den store trengsel Odd Gunnar.
   Først frafallet, så åpenbaringen av antikrist, så den store trengsel og deretter bortrykkelsen av menigheten og etter det igjen kommer vreden.

 1. Ja hvorfor var de ute etter spesielt Anthony…Tenker på hvordan det går med ham…
  Håper vi får svar snart. Han gjorde ingenting. Politidama sier plutselig grab that man. Ingen er trygge lenger. De var ute etter ham. Politiet har hatt ham i kikkerten tror jeg. Hvor mange politi ER det egentlig? Bør de ikke da også være alle andre steder folk samles?

  De får beskjed alle sammen. Flytter de ikke så vil de bli arresert. Vi skulle kanskje provosere litt og sørge for at vi ALLE ble arrestert. Dyrt å ha alle kristne i fengsel, Er det plass til oss tro… Vi kan synge høyt i en uke, så makter de ikke mer 🙂

  2
  1
  • Ser i ettertid Odd Gunnars bibelvers. Det er virkelig en oppmuntring for oss alle. Gud reddet Noah. Og Han kommer til å redde oss.
   Verdt å lime det inn her slik at alle som ikke gidder sjekke ikke kan unngå få det med seg:

   “10 og vente på hans Sønn fra himmelen, han som Gud reiste opp fra de døde, Jesus som redder oss fra vreden som kommer.”

   Randi du må lese det 2 ganger.

   Jorunn, du svarer sjelden. (forstår ikke helt hensikten med det) Du går direkte mot et bibelen i noe du skriver, jeg kommenterer til deg. Jeg synes det er viktig at noen gjør deg obs på det, jeg merker også sorg i min ånd når noen gjør om på Guds Ord. Du skriver flere ganger om å ikke være enige. Jeg har ingen problemer med det jeg, tror vel kanskje du har…Du går ned til enden av siden her og trykker inn på eldre tillegg, og gjentar det enda en gang tror jeg, og finner Kjells innlegg:

   “Vitnesbyrd om hva vaksine-kultens propaganda eller vaksinene gjør med med menneskelige prøvekaniner”

  • Tyranniet trenger ingen grunn til å ta noen. De lager bare noen interneringsleirer hvor de putter kristne når fengslene blir overfylte.
   Under den store trengsel vil mange men ikke alle kristne sitte i interneringsleirer. En del kristne vil være en del av fiendens system og er allerede nå plassert på innsiden av kristenheten for å drive angiveri mot brødrene.
   Men dem som holder ut til enden skal bli frelst.
   Mange skal ta anstøt og de skal angi hverandre fordi urettferdigheten tar overhånd. Kjærligheten skal bli kold hos de fleste.

   1
   1
 2. Når 120 smittede i Trøndelag kan knyttes til gudstjeneste er det ikke merkelig at politiet må oppløse slike møter.
  Det er bare dårer som ikke forstår dette.

  1
  4
  • Ja, 100 knyttet til Gudstjeneste
   Og 100 knyttet til et utested

   Lite å finne på?

  • Smittet, friske og testet med en PCR test som er som lotteri på tivoli hvor det er drøssevis med falske posistive tester?
   Før var det helt ok å være SMITTET. Folk gikk SMITTET på jobb og skole, så det å være “SMITTET” er ikke noen big deal.
   Det er bare dårer som har latt seg hjernevaske av MSM som ennå biter på dette narrativ.
   Folk burde gå ut, leve sine liv i hverdagen, og blåse langt i SMITTEN. Og politiet kunne jakte på virkelige kriminelle. Gjerne i muslimske miljø hvor det er nok å ta i for politiet eller sette inn ressurser mot virkelige forbrytelser.
   Og når tusener var samlet til Black Matter demonstrasjoner under pandemien i fjor slo politiet hardt til og jaget demonstrantene? Nope
   Jeg så også at rett før 17 mai ble arrangert et Allahu Akbar arrangement på Tøyen hvor politiet ikke hadde tid til å prioritere. Folk er begynt å se løgnene til Covid-19 kultens tilhengere.

   5
   2
 3. Disse som er samlet i denne parken er i beste fall kristne som ikke er rotfestet i Guds ord. Det er ikke alle innenfor kristenheten (Matt 13:31-32) som hører med til legemet, Guds universale menighet.

  Vi er i en pandemi, og ingen av oss som lever har vel opplevd noe lignende, iallefall med tanke på at det er verdensomspennende.

  Når myndighetene har bestemt, for en tid, at vi må unngå store forsamlinger, så er det vår plikt som kristne å gå foran med et godt eksempel.

  John Macarthur, som vel var en av de første til å gå imot myndighetene har mye å svare for da mange grupperinger har fulgt etter ham.

  Det hele bygger på en feil tolkning av ordet om å lyde Gud mer en mennesker. Når Peter og Johannes forkynte evangeliet på gata, og ble arrestert, var det ikke fordi de brøt lover om smittevern, men fordi de forkynte at Jesus hadde stått opp igjen.

  Disse som idag gjør opprør mot myndighetene ved å bryte smittevernslovene synes kanskje det er tegn på åndelighet, at de får erfare «forfølgelse.» Ja, spennende er det vel også. Men de får ikke dradd ut negler, og heller ikke blir de brennemerket med glødende jern.
  Hvis de får erfare ekte forfølgelse, så er det bare gjenfødte kristne, som ved Guds kraft, er i stand til å stå imot det. Da vil alle falske bekjennere fordufte.

  All banningen en hørte fra en av de «kristne» som var samlet til møtet i parken, avslører falskhet, «for det hjertet flyter over av, det taler munnen.»

  Er det noen kjente tv evangelister her hjemme som har den samme forførende ånd, og som banner i beste sendetid?

  5
  5
  • Den som ropte “What the fuck” til politet er en kjent ikkekristen frihetsaktivist, Morgan C Jonas som har markert seg som motstander av tyranni og det er også han og teamet sitt som filmet hendelsen. Med andre ord frihetselskende mennesker som ikke er kristne men som støtter kampen mot tyranni og møtte opp for å vise støtte til forsamlingens arrangement for frihet og menneskerettigheter. Du fordømmer en stor gruppe mennesker fordi en person reagerer på det vedkommende opplever som maktmisbruk.

   5
   1
  • Du er dessverre forført Øystein. Et redskap for den ånd som har lammet og brakt frafallet til Norge.
   Ut fra det du skriver, er det helt åpenbart at du ikke er en del av Jesu Kristi legeme, eller endetidens menighet. Det er trist at du representerer det frafall Bibelen sier vil komme i den siste tid. Det er røster som deg Bibelen advarer om vil komme.
   Skal ha et skinn av gudfryktighet, men fornekter den kraft når demoniske makter hisser opp myndighetene mot de sanne kristne.
   De holdninger du uttrykker er vel det som vil kjennetegne frafallskirken i endetiden, full av kompromiss, lik verden, fariseersk og litt religiøs. Det er dette Laodikea som har drept vekkelsen og brakt avkristningen inn i kristne kretser.
   Vi har dessverre ingen evangeliske kristne ledere i dette landet som står opp for Guds ords sannheter og kjemper for retten til å komme sammen til nattverd og Guds ord.

   1
   2
  • Et kan jeg bare si deg Øystein Søvikreit Magerøy. Her på Søkelys blir det ikke godtatt å henvise til Guds Ord. Her er det blitt slik at det er forbeholdt dem som støtter konspirasjonsteoriene til Søkelys å ha Ordets åpenbaring. Holder du deg ikke til “retningslinjene” får du passet påskrevet og stemplet med: Du har dyrets merke i ditt hjerte. Søkelys med Kjell Andersen har stilltiende støttet en slik stempling av de som ikke støtter konspirasjonsteoriene. Det er utrolig feigt av Kjell Andersen, og andre som tidligere virkelig sto opp for Guds Ord, ikke å ta avstand fra slikt.

  • Hvor i Guds Ord står det skrevet at det er storsamlinger som er det viktigste? Jesus sa: Hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem.
   Altså MÅ det ikke være STORSAMLINGER for å tilbe Gud.

 4. Det forundrer meg vår sterk sensuren er blitt i den vestlige verden og hvor hjerne vasket folk er blitt , ett eksempel er Øystein Søvikreit Magerøy , en som følger Hitler ( les folk som lar seg forføre av en denne verdens leder /ledere )

  Alt rundt covid vitner om keiserens nye klær , så synd at folk kjøper denne store løgnen , men som det står i Bibelen de skal tro løgnen, en av disse som tror løgnen er Øystein, det vitner han selv om , klart og tydelig her i sitt innlegg .

  Søkelys har gjort en fantastisk jobb og gjøre en kjempe innsats i å opplyse folk om hva covid løgnen virkelig er .

  Mitt råd til deg Øystein er å lese deg opp , se hva som egentlig skjer og ikke svelge denne verdens makter og myndigheters løgn .

  4
  2
  • Ja Øystein. Du får heller lese deg opp på konspirasjonsteoriene og eventyrene til Rune Lye. Da kan du være sikker på at veien til fortapelsen er vid åpen.

  • Birgir, både du og Øystein er etter ett år med hjernevask så preget av denne verdens tenkning at dere har mistet Guds velbehag over deres liv. Det er som om det er kommet en mørk skygge over alt du lirer av deg om Guds barn som ikke er like preget av denne verdens tenkning som det du er. Du har drukket av denne verdens urene brønner og har besudlet din sjel slik slik at det merkes i alt du skriver.
   Det som engang var en dunst til liv, er blitt en dunst til død og undergang. Du skriver at Rune Lye formidler konspirasjonsteorier og eventyr, det sa de vantro om disiplenes historie om Jesu oppstandelse også. Det var også eventyr og konspirasjonsteorier.i millioner av menneskers øyne.
   Det er et trist skue å se at det blir ropt “Ikabod” over en troendes liv.

Det er stengt for kommentarer.