Corona-viruset avlyser årets gay-pride i Oslos gater

Året gay-pride fest i Oslos gater er avlyst, melder avisen VG. Stadig flere arrangementer, stevner, konserter og festivaler blir nå avlyst og det blir stadig mer uklart hvor langt tid det tar før samfunnet kan vende tilbake til en slags form for normalitet. Det faktum at årets gay pride er avlyst gjør at heller ikke kirken stiller opp på gaypride. Kirken som forlengst har bøyd kne for Baal og drømmen om å være akseptert i et post-kristent samfunn får mer enn nok å gjøre med å begrave døde som følge av Corona viruset

 

4 tanker om “Corona-viruset avlyser årets gay-pride i Oslos gater

    • Tenk, Gud visste det hele tiden, at i 2020 blir det ikke feiring i gatene. Tenk alt hva Gud vet… Men det blir kanskje desto mer bilder og video.

    • Sant nok. Det vi ser er at Corona rammer både ugudelige og rettferdige. Vi stiller likt. Heldigvis er vi som kristne spart fra den vrede Gud har planlagt når Han kommer med flammende ild for å ta hevn over ugudelighet..
      Dessverre ser vi at Corona ikke har ført til at det norske folk vender seg til Gud. Avkristningen har kommet svært langt og saltet ser ut til å ha mistet sin kraft.

  1. Vi må være utholdende i bønn i tro om at noen vil vende om og bli frelst. Be om vekkelse for Guds folk, så vi kan være lys og salt i denne siste tiden. Være fylt av Guds fred og søke Guds visdom til å nå ut med evangeliet og tiden vi lever i. Om det er nødvendig Gud så steng ned hele Norge om bare vi søker deg, i Jesu navn, jeg ber. Vi må be spesielt denne påsken, som blir spesiell for mange. Folk får tid til å tenke på Jesus og påskebudskapet i stedet for hytta og andre ting som de er opptatt med.

Det er stengt for kommentarer.