Pastor Jim Kibler: “Hvordan jeg helbredet en kvinne med kreft i bukspyttkjertelen på 15 sekunder

Pastor Jim Kibler forteller hvordan han helbredet en kvinne for kreft i bukspyttkjertelen over telefonen på bare 15 sekunder. “Jeg snakket med henne over telefonen mens hennes ektemann var der på sykehuset og jeg kommanderte dødsånden og forlate henne, ” sier Kibler som forteller at all sykdom kommer av at Satan overvelder deg. “Jeg sa: I Jesu navn så bryter jeg makten av kreft i din familie og ditt liv. “Jeg bryter forbannelsens lov i ditt liv og jeg kommanderer dødens ånd i forlate deg. Jeg befaler de onde åndene i din bukspyttkjertel til å komme ut og jeg befaler dem å aldri mer komme tilbake, i Jesu navn,” forteller pastoren

Jeg forbanner svulsten, jeg befaler den å tørke ut og jeg befaler den å forsvinne og bli borte og jeg taler “helbredelse” over det fra hode til føtter og jeg “bli helbredet,” fortale Kibler under en podcast med Charisma magazine. “Det var det og det hele tok ikke mer enn 15 sekunder,” fortalte pastoren videre. Kvinnen skal senere ha ringt tilbake til ham og fortalt at legene tok en MR scan og fant bare noen sår i hennes bukspyttkjertel. Svulsten var borte, fortalte Kibler videre på Charisma Podcast Network. Det mest interessante i Kiblers historie er ikke hvorvidt kvinnen ble varig frisk, men alle de gangene han kunne fortelle hva “jeg gjorde” eller hva “jeg sa”.. Dersom vi hørte grundig etter hva pastoren sa er det tydelig hvem som skal ha æren og hvem kommer stor og mektig ut av denne angivelige helbredelsen. Nemlig JEG, den mektige pastor som vet at han har makt og autoriteten. Jesu navn blir helt underordnet i denne historen om en påstått helbredelse -og den som gjør grepene og kommer best ut er tydeligvis pastorens eget “jeg”…

 

Facebook Comments

2 tanker om “Pastor Jim Kibler: “Hvordan jeg helbredet en kvinne med kreft i bukspyttkjertelen på 15 sekunder

 1. En typisk falsk profet som forsøker å stjele Guds ære.
  Denne type pastorer elsker å fremheve seg selv og nettopp derfor dreier alt seg om hva “jeg gjorde” eller hva “jeg sa” og hva “jeg befalte”.
  Stakkars Jesus er helt skyvet ut på sidelinjen i denne bunnfalske teologien som guddommelig gjør mennesket og gjør Gud om til en visergutt.
  Jeg blir bare dårlig av å lese slik selvhevdelse.
  Trosforkynnelsen er og blir en falsk lære fra avgrunnen.

  • Fri pinsevenn, Men Jesus er ingen stakkar. Han er Kongen 🙂
   (men jeg forstår hvorfor du skriver det)

   Så nettopp litt på en video av Justin Peters adressert til Kenneth Copeland. Håper Jim Kibler også ser den. Men først og fremst må vi huske å se på oss selv også…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *