Colton Kelly i “Seeking Wisdom Ministries” når langt flere mennesker enn en standard norsk pastor

Colton Kelly i “Seeking Wisdom Ministries” er blant dem som ikke er redd for å fronte sin tro på Jesus Kristus og Guds Ord. Mens få norske kristne unge bruker Facebook eller andre sosiale plattformer til å promotere deres kristne tro, er  Colton en av dem som tar Skriftens ord på alvor, og hans enkle videoer med aktuelle budskap når titusener av mennesker verden over som setter pris på en ung mann som ikke er redd for å tale tydelig om Jesus Kristus og Guds Ord. Mens vi nordmenn nærmest er redde for å promotere hvem vi tror på i det offentlige rom, legger ikke Colton skjul på at han er misjonær med et budskap han ønsker å få ut.

Selv om Colton er et ubeskrevet blad for de aller fleste mennesker, når hans budskap titusener av mennesker som setter pris på klar tale om frelse og fortapelse, himmel eller helvete -og at den eneste veien til frelse og evig liv går gjennom Jesus Kristus. Colton har bare vært aktiv som kristen på You Tube i litt over ett år, men har likevel lykkes med å få nærmere 55 000 abonnenter som hører hans budskap som også presenteres på Facebooksiden til “Seeking Wisdom Ministries“. Coltons mest sette video har mer enn 360 000 visninger og over 5000 kommentarer. Hans siste video som ble postet for tre dager siden har allerede mer enn 15000 visninger. Hvor mange norske pastorer holder prekener som når 15000 mennesker på et par-tre dager? En annen av hans nokså nylige videoer har overskriften “Gods Judgement during Passover! | Mark of the Beast soon,” har rett over 100 000 visninger, og i videoen forsøker Colton å fremføre et tydelig budskap om Jesu gjenkomst og de siste ting…

https://www.youtube.com/watch?v=sypchssE82o&t=29

Besøk Colton Kellys You Tube kanal her: Colton Kelly 

Besøk Colton Kelly og “Seeking Wisdom Ministries på Facebook”

Én tanke om “Colton Kelly i “Seeking Wisdom Ministries” når langt flere mennesker enn en standard norsk pastor

  1. Han tar seg tid i Ordet, og gode resultater kommer, Colton er et eksempel for oss. Han minner oss om å virkelig være oppmerksomme når Jesus sier “Sannelig, sannelig sier jeg dere”

    Fra 6 min. og utover forklarer han så bra om Joh. 1 og 6 🙂
    Vi har ikke liv hvis vi ikke fyller oss med Ordet.

    Fin kanal for oss også, men best av alt er at han når de som ikke har gitt sitt liv til Jesus enda.

Det er stengt for kommentarer.