Colin Miller om YouTubes sensur av John MacArthur for hatefulle utsagn

John MacArthur som har vært en av få pastorer og bibellærere som har stått opp mot myndighetenes pålegg om å stenge kirkene er nå stemplet av YouTube som en hatpredikant og hans video fra en gudstjeneste 16 januar er sensurert og bannlyst som hatefulle ytringer av YouTube. Kanalen Grace To You har med dette fått en anmerkning og tåler bare to til, før den blir slettet og fjernet fra YouTube fullstendig. Colin Miller som selv står på linje med forkynnere som Paul Washer, Justin Peters og John MacArthur rent teologisk mener at vi alle står i fare for å bli fratatt muligheten til å ytre oss på plattformer som YouTube.

Det som egentlig er stemplet som hatefulle ytringer av YouTube er Bibelens ord at mennesket ble skapt til mann og kvinne og at det finnes kun to kjønn. Det å mene hva Bibelen sier er ikke bare upopulært, men vil også bli kriminelt i de vanskelige tider som ligger foran Guds folk. “Etter moderne standard og hva som er politisk korrekt, er Bibelen allerede nå “hatefulle ytringer” sier Colin i videoen under.

9 tanker om “Colin Miller om YouTubes sensur av John MacArthur for hatefulle utsagn

 1. Problemet med dagens globale politiske klima, globalsosialismen, for ikke å snakke om “wokeness” og “cancel culture”, er vel at det egentlig er der hatet bor. Hatet mot alle som ikke er med på agendaen og mener noe annet enn det som er politisk korrekt akkurat i dag?

  Til dette er det fint å se på Jesaja 5:20
  “Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, de som gjør mørke til lys og lys til mørke, bittert til søtt og søtt til bittert!”

  2
  2
  • “Hatet mot alle som ikke er med på agendaen og mener noe annet…”

   Det er vel en god beskrivelse av mine opplevelser på Søkelys.
   Når jeg stiller spørsmål om åpenbare løgner, ensidig propaganda eller udokumenterte påstander er som regel svaret alltid at jeg er en frafallen, hitlerfølger, satans hjelper, globalisering etc etc.
   Jeg trenger ikke engang påstå noe eller påpeke feil eller løgn. Det er nok å stille spørsmål, så koker hatet og personbeskyldningene i kommentarfeltet.

  • Gransker tidligere Qanon, du er en Satans tjener , for du fremmer og forsvarer de åpenbare løgnene denne verdens makter og myndigheter presenterer i forhold til covid og vaksinen , etter alt du må ha lest og fått frammlagt her på Søkelys , både når det gjelder bivirkninger av vaksinen, kjente og potensiale for framtidige alvorlige bivirkninger som ikke er kjente, innføring av ett ekstrem kontroll system i mange land , tydelig tegn på at det neste kan være at ingen kan kjøpe og selge uten og ha ett vaksine sertefikat, statistikker som tilsier at det er ikke og har aldri vært en pandemi, tidligere anerkjente leger og forskeren som taler mot vaksinen , som du sammen med denne verdens makter og myndigheter gjør alt dere kan for å diskretitere og mye , mye mer..

   Men du Qanon som den satans tjener du er , kommer aldri til å ta dette inn over deg.

  • Ja, da bekrefter jo Rune poenget mitt veldig godt!

   At jeg er enig med ham, og har gjentatt det utallige ganger, at der er bivirkninger av vaksinene, også dødelige, at vi ikke kjenner langtidsbivirkningene og at jeg er i mot vaksinesertifikat er helt underordnet når de påstandene kan brukes for å skjelle meg ut.

   At han selv aldri har kunnet vise disse statistikkene og bevisene han påstår beviser et eller annet eller at jeg har innrømmet at f.eks Geert Vanden Bossche (som Rune ofte drar fram) kan ha rett, betyr lite når poenget ikke lenger er å argumentere sak, men å ta personen bak nicket.
   Det blir bare for dumt Rune. På grensen til barnslig.

  • Ikke på grensen.
   Du ER barnslig Rune. Du har i lang tid ikke lest det som Gransker har skrevet.
   Du fyrer løs med usannheter og hat, har gjort i lang tid.

   Jeg spør deg; VET du, at du KAN ikke leve i dette hatet mot folk og kalle deg kristen?

   Er vi kristne så MÅ vi elske hverandre.

   Jeg vet hvilket babbel (som kommer fra ordet Babel) og forklaringer som kommer nå. Om at tilogmed Jesus irettesatte…. Jada, men han elsket menneskene. Og hadde RETT i det han sa. Det har ikke du.

   1
   1
  • Er enig med Rune Lye. Gransker aka “Qanon” aka XXX antall nick er en satans tjener. Han går satans ærend men gir seg ut for å være kristelig. Det er mange slike falske kristne som går i mot Guds tjenere. Birgir Hermansen og selv Hannah er i den avdeling.
   Underlig? Paulus skrev at Satan kan omskape seg til en lysets engel dersom det tjener hans sak.
   Vi må advare sterkt i mot denne treenighet reist opp av Guds rikes motstandere. Hannah, Om du ennå kan, la deg omvende til Jehova, den eneste sanne Gud.
   Og ta kallet til omvendelse på alvor.
   For Birgir og Qanon er det allerede for sent.
   De er bitre, onde og har smakt av demonjuicen som serveres.

  • Igjen en som istemmer hatet mot alle som ikke er med på agendaen og mener noe annet…..

   Jeg vet ikke hvor Geir har det fra at jeg går satans ærend, men utenom at jeg har bekjent Jesus som min frelser, har jeg omtrent ikke kommentert noe som helst om teologi. Er det fordi jeg ikke er med på agendaen som skal demonisere vaksinene og helsevesenets arbeid for å bekjempe pandemien? Er det fordi jeg kritiserer Kjell Andersen når han publiserer noe som åpenbart ikke er sant?

   Som jeg skriver til Rune over her, er vi enige om noe. Jeg synes også det er helt ok å opplyse om bivirkninger av vaksiner, fortelle om tragiske skjebner på grunn av vaksinebivirkninger eller av covid eller advare mot noe man mener er farlig. Men jeg er fremdeles ikke enig i at det er riktig å bruke løgn, tendensiøse fremstillinger, rykter og halvsannheter for å argumentere for eller mot en sak. Dersom det er den “teologien” Geir støtter og står for tror jeg han har misforstått noe vesentlig av Jesu budskap.

   Jeg har også sagt flere ganger at det er mer ryddig å påpeke hva jeg evt har kommet med som er løgn eller falsk lære. Dersom noen gjør det skal jeg legge meg flat og beklage. Jeg har sågar sagt at dersom noen tar meg i løgn skal jeg forlate kommentarfeltet på Søkelys for godt. Det løftet står jeg for ennå.
   Likevel har ingen, verken Rune, Geir, Arnt, Bjørn eller Randi kommet med noe annet enn barnslige personangrep.

   Jeg tolker det slik at siden dere ikke finner noe galt i mine innlegg, men hele tiden må skifte tema og ty til personangrep, så er det noe i det jeg skriver som treffer en nerve. Dere ser at det er ikke helt på jordet, men vil ikke innrømme det. I stedet gulpes det opp noe eder og galle som heller retter seg mot personen. Det er omtrent som å høre småbarn som er tomme for argumenter avslutte med: “…æh, jamen, du er dum”

   Jeg kan avkrefte at jeg har x-antall nick. Jeg bruker kun Gransker. Jeg er i mot å lyve, men dersom du ikke tror meg kan du jo be Kjell Andersen om å sjekke. Jeg annonserte også tydelig at jeg skiftet nick i respekt for at noen oppfattet Qanon som støtende.

Det er stengt for kommentarer.