CNN: USA har varslet Ukraina om et snarlig russisk angrep

Amerikansk etterretning anslår nå at en større russisk invasjon av Ukraina er nært forestående. USAs president Joe Biden har advart Ukrainas president Vladimir Zelensky om at Russland vil starte en storstilt offensiv i løpet av de neste 48 timene. Ifølge opplysninger skal Joe  Biden ha bedt V. Zelensky for andre gang om å forlate Kiev og flykte til byen Lviv. “Verden befinner seg i et farlig øyeblikk” sier FNs generalsekretær onsdag. Russland er i ferd med å evakuere sin ambassade i Kiev og ukrainske borgere er bedt om å forlate Russland snarest mulig.

Kolonner av russiske militære kjøretøy og stridsvogner er nå på vei dypere inn i de russisk talende områder og amerikansk etterretning anslår at de russiske styrkene vil gå til en storskala invasjon av Ukraina innen kort tid. Det er også meldt at russiske rekogniseringsfly skal ha krenket ukrainsk luftrom onsdag.  En kilde nær Ukrainas president V. Zelensky bekreftet utviklingen.  Russerne vil angripe med det de har. “Russiske luftangrep, kryssermissiler, bakkeinvasjon.” Denne informasjonen ble bekreftet av en annen amerikansk tjenestemann som understreket den fullstendige karakteren av den militære operasjonen som Pentagon forventer fra Russland. Den amerikanske tjenestemannen sa at invasjonen ikke bare vil omfatte en fremrykning av tropper fra Donbas-regionen, hvor ytterligere russiske tropper ble utplassert mandag, men også en stor offensiv i hovedstaden Kiev, fra den nordlige grensen til Hviterussland.

Iskaldt mellom Øst og Vest

Relasjonene mellom USA og Russland har ikke vært mer anspente siden Cuba-krisen og president Vladimir Putin sier rett ut at Russland ikke bryr seg det minste om trusler om flere sanksjoner fra president Joe Biden. Nå i kveld meldes det at Ukraina etter samtaler med USA og Nato har bedt Tyrkia stenge Bosporos-passasjen for russiske skip. Kiev oppfordrer Tyrkia til å stenge stredet for russiske skip og innlede en marineblokade som medfører at det ikke kommer flere russiske krigsskip inn i Svartehavet. Dersom Tyrkia skulle ta denne anmodningen til følge, vil forholdet mellom Russland og Tyrkia bli satt på en alvorlig prøve. “Our country is used to opposing evil. Russia is on the right side of history, and it proves it with facts every time,” sier Maria Zakharova som er talsperson for det russiske utenriksdepartementet. Vi hører nå kraftige drønn av hovslag fra Øst-Europa som kan påminne oss om “at freden skal bli tatt bort fra jorden”, som det heter i Johannes apokalypse.

 

8 tanker om “CNN: USA har varslet Ukraina om et snarlig russisk angrep

 1. Da hadde Biden rett når han varslet om russisk invasjon!
  USA er alltid til å stole på, Russland ikke.

  2
  4
 2. Da er GOG-krigen i gang. Dette må vi takke den Allmektige Gud for. Samtidig må vi be om at flest mulig menneskeliv blir spart. Russiske marinestyrker er nok plassert kringom – både i våre nærområder og ved USAs kyst. Kabelen mellom Europa og USA blir trolig kuttet. Videre kan russerne lage en enorm tsunami – hold deg derfor mest mulig unna sjøen. Jeg tror ikke at det blir brukt atomvåpen – i alle fall ikke i angrepet på Ukraina. Russerne vil ikke ta livet av seg selv under denne invasjonen

  • Noen spørsmål:
   Hvilken kabel? En optisk fiber-kabel for Internett?
   Hvordan kan russerne lage en tsunami?
   Blir russerne dratt mot Israel, er det det du sier? Da skal de jo ha med seg flere land med det mål å invadere Israel. Hvilke land slenger seg på?

  • Otis : Nei , dette som nå skjer har intet med Israel å gjøre. Det går en fiberkabel mellom Europa og USA som russerne vet om – og hvor den ligger. Russland har en såkalt dommedags-torpedo ( Poseidon ) med komprimert atomstridshode som er konstruert for å lage tsunami. Trolig har russerne nå mer enn nok med invasjonen av Ukraina – så en tsunami kan ligge lengre frem i tid ( les hva Lebesbymannen fortalte om flodbølgen som vil komme i Nordsjø-bassenget ).

  • Det kan også være starten på krigen damen fra Valdres så i et syn.
   I følge den originale profetien er det muligens starten på 3. verdenskrig,
   Som vil utvikle seg til atomkrig. I enkelte versjoner nevnes Jesu plutselige gjenkomst, men ikke i den Emanuel Minos fikk og har lest opp på møter. Det som teller uansett, vær rede «til å møte din Gud»

  • Ture skriver at det som skjer nå har intet med Israel å gjøre. Å jo du. Det skjer mye angående Israel. Det foregår ting bak i kulissene. Mens verdens øyne er rettet mot Ukraina og Russland nå holder Iran på å sende våpen og annet til Syria. Israel har sagt at hvis Putin angriper Ukraina så vil de stå ved usa’s sde. Det har provosert Putin.

   Jeg følger med på Ukraina. Men også Damaskus nå.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.