CNN SUCKS! CNN SUCKS! var ropene CNNs Jim Acosta møtte under nattens gigantiske Trump rally

CNNs Jim Acosta som sutret over at Trump tilhengerne ikke brukte munnbind, blir kalt en hykler fordi han selv tok av seg munnbindet

CNN, Fake News, Clinton News Network, Clown News Network eller Communist News Network er noen av kallenavnene folk bruker om den kontroversielle nyhetskanalen som har blitt det Demokratiske partiet fremste propaganda-apparat i krigen for å sverte Donald Trump. Den omstridte kanalen har gradvis tapt både troverdighet og seere, og man skal befinne seg langt ut på venstresiden eller være nordmann med nisselua dradd langt nedover ansiktet -for å ta innslagene på CNN som troverdige. “CNN er ingen objektiv nyhetskilde og blir i dag driftet av elementer langt ute på ytterste venstresiden og deres dekning av presidentvalget er parodi med en viss underholdningsverdi,” sa Dr Steve Turley i en kommentar på egen podcast nylig.

Fakta er at CNN ligger langt bak Fox news i oversikter på hvilke program som har amerikanske seere, og kanalen har under mange av sine show færre seere enn “matkanalen”. På tross av at det er svært lett å gjennomskue CNNs slagside i nyhetsdekningen av valget -bruker gammelmedia her hjemme å bruke CNN som sannhetsvitne for sin ensidige dekning. Det er ikke så merkelig at mange nordmenn lider tungt av TDS.

I videoen under summerer YouTube profilen Mark Dice opp gårsdagens to rally hvor det ene samlet en håndfull og det andre flere tusen

Facebook Comments

5 tanker om “CNN SUCKS! CNN SUCKS! var ropene CNNs Jim Acosta møtte under nattens gigantiske Trump rally

 1. Kjell Andersen, er du så dum at du tror på det du skriver? Til og med Fox begynner å gjøre opprør med Trumps løgnpropaganda.
  Trumps definisjon på fake news, er “fakta han ikke liker”
  Legg gjerne ut link til steder der CNN sprer usannheter… ?‍♂️?

  2
  2
  • Fox News er en glimrende nyhetskanal med mer objektivt mannskap enn vi finner i Clown News Network.
   I Fox leiren finnes det både Trump tilhengere og Trump kritikere, og det gjør kanalen mer troverdig enn CNN som er leftist-homser og soyboy aktivister for Biden.
   Biden lyver så det står etter, utallige bevis på at mannen lyver, dekker over og har en lang historie med plagiat av andres taler og formuleringer. Problemet er at ingen holder ham ansvarlig, fordi han er senil -og det vet Fake News media. Jeg har tilgode å å se at fake news media presser Joe Biden på spørsmål. Han svarer jo aldri på det han blir spurt om og når han legger ut sine formuleringer ender det ofte i mumling og “i am not kidding” eller rett og slett i at han tuster seg helt ut i eventyrland.
   Trump sier som politikerne i Norge en del utsagn som er feil eller misvisende, men det samme må sies om Erna Solberg og gjengen her hjemme. Så her stiller alle politikere likt. Trump har sagt endel rare ting, men det er hva HAN GJØR OG HAR GJORT som avgjør min støtte til ham.

   At tilhørerne roper at CNN SUCKS er et objektivt faktum og det forteller oss hvor lite tillit CNN har i store deler av det amerikanske folk. Mine øyne så og hørte, så derfor behøver jeg ikke tro det jeg skriver. Jeg VET at det skjedde -så jeg behøver ikke tro..

 2. Donald Trump vil garantert vinne valget den 3 november.
  Selv TDS rammede nordmenn har hode nok til å skjønne at Biden er sjanseløs.
  Sannheten er vond å svelge for Trump hatere, men det som er faktum er at det nærmest er null interesse for Biden/Harris i USA.
  Ikke samler han folk på valgmøter, ikke er det noe driv i hans valgkamp. Ikke har Joe Biden noen politiske svar heller.
  Alt denne senile klovnen kan er å lese ord skrevet av hans valgkampstab på teleprompteren. Ingen mennesker med normalt sinn og vett kan vel tro at amerikanerne velger en senil gammel klovn som president? Trump er både mentalt oppadgående og samler skarer av velgere.
  Biden/Harris plattformen er utformet av de mest ekstreme venstrekreftene som finnes i Amerika.
  Amerikanerne vil ha en vital og våken president i det hvite hus.
  Ikke en gammel senil tulling som ikke aner hvor han her og hva han sier..
  Jeg tipper Trump vinner med 55 mot 45 prosent.
  Selv gamlinger gidder ikke lytte til Biden
  https://www.youtube.com/watch?v=2Y-VFWOrWlY

  3
  2
  • Slik taler en stor profet! Snåsamannen, Trump, Nostradamus og Arnt A kan ikke ta feil. Der er det direktelenke til «Gud».

  • Dette går til seier for Donald Trump. Mye tyder på at meningsmålingene er manipulerte og dersom man ser på bakgrunnsmaterialet til flere av målingene er det flere registrerte demokrater enn registrerte republikanerne som blir spurt.
   Resultatet blir deretter. Jeg tror vi vil se en gjentakelse av 2016

   2
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *