CNN og fake news media utelot det viktigste for å kunne promotere Covid-19 narrativet

Den republikanske kongressrepresentanten Ron Wright fra Texas døde nylig av Covid-19 kunne CNN og andre medier fortelle. Også VG som er en del av fake news pressen kunne fortelle sine lesere at den republikanske Texas-representanten i Representantenes hus er det første sittende medlemmet av den amerikanske nasjonal forsamlingen som dør av virussykdommen. Det disse media behendig unnlater å fortelle var at Wright også var rammet av lungekreft. For CNN og andre medier som pusher Covid-19 narrativet var dette fullstendig irellevant da det viktige er å opprettholde skremmebildet med Covid-19

Den avdøde kongressrepresentanten Ron Wright (67) som døde den 8 februar med Covid-19 smitte i kroppen har gjennom lang tid kjempet med lungekreft. Wright ble første gang valgt inn i kongressen i 2018 og ble gjenvalgt i fjor. Han har kjempet med flere runder med lungekreft de siste årene og var innlagt på sykehus i september i fjor på grunn av komplikasjoner med kreftbehandlingen, skrev Fort Worth Star-Telegram. Dette faktum var verken noe CNN eller Fake News VG tok seg bryet med å fortelle sine lesere da dette ikke passer inn med Covid-19 narrativet man ønsker å opprettholde. Den 67 år gamle kongressrepresentanten hadde på grunn av lungekreften svært redusert lungekapasitet og et vanlig influensavirus kunne vært like fatalt for mannen som Covid-19. Med andre ord nok et dødsfall hvor en alvorlig bakenforliggende tilstand i stor grad har medvirket til dødsfallet. Men for CNN, VG og andre msm medier, -totalt uinteressant å nevne, og verden lar seg bedras nok en gang.

 

5 tanker om “CNN og fake news media utelot det viktigste for å kunne promotere Covid-19 narrativet

 1. Denne artikkelen viser igjen hvor viktig det er å følge råd fra fagfolk og myndigheter. Personer med underliggende sykdommer har mye høyere dødsrate hvis de blir smittet. Den godeste Ron Wright hadde med all sannsynlighet vært i live hvis han var vaksinert. Vaksiner redder millioner av liv så det er ingen grunn til å la være å ta disse.

  3
  4
  • Å dette vet du ? Han hadde alvorlig lunge kreft !! kan du ikke bare ta det innover deg….

  • det var covid-19 som ble spikeren i kista for han, i likhet med mange andre som har helseproblemer så er covid-19 som gjør at de dør.
   Selv friske folk som har blitt smittet forteller om store pusteproblemer, mye større enn vanlig influensa. Jeg kjenner sykepleiere som forteller om dette og tror ikke at de lyver.

   1
   3
  • Nazi-pressen og Nazi myndighetene har presset Corona svindelen til det ytterste og det at de utelater å fortelle at mannen hadde lungekreft viser hvor ufattelig falske de er.
   Å unnlate å fortelle at mannen hadde en alvorlig bakenforliggende sykdom som faktisk lungekreft er, bekrefter det bildet vi har fått av fake news media.
   Siden mange dødsfall nå maskeres som Covid-19 dødsfall for å opprettholde mytene og undertrykke folket har gjort at myndighetene har et forklaringsproblem.
   Hvorfor døde det færre mennesker i 2020 enn i 2019?
   Det er mennesker som hans henrik og tilsvarende fjotter som medvirker til at coronasvindelen fortsetter.

Det er stengt for kommentarer.