CNN målingen sier Clinton vant, men gjorde hun egentlig det? Online meningsmålingene er delt

Nattens debatt mellom Hillary Clinton og Donald Trump var på mange måter historisk. donald-trump-vant4Aldri tidligere har vi sett en Donald Trump opererer det hele svært selvsikkert og selv om CNNs måling som er basert på 537 forutbestemte velgere raskt kunne slå fast at Clinton vant det hele, så viser andre målinger det stikk motsatte resultatet. I følge disse som er basert på opptil 2 millioner stemmer var det Donald Trump som vant nattens debatt med god margin, og et gjennomsnitt av et tjuetalls slike online meningsmålinger viser at 62 prosent mener at Trump vant debatten mens 34 prosent sier Clinton. I norske medier er stort sett CNNs måling lagt til grunn, men det er grunn til å spørre hvor mye man kan legge i en måling basert på bare 537 velgere som er plukket ut på forhånd.

Svært mange av de store online meningsmålingene tegner et helt annet bilde av hva folk mener enn det som fremstilles av CNN som er den målingen som blir vektlagt av norske media. Når vi sjekker litt på nettet, er bilde et helt annet, og det store spørsmålet er da om CNNs måling tegner et korrekt bilde av hva amerikanske velgere mener. Gjennom det siste året har vi to ganger fått se hvor lite troverdig de politisk korrekte meningsmålingene egentlig er, og jeg tenker da på Storbritannia og Brexit hvor alle se seriøse meningsmålingene var bombesikre på at britene ville stemme ja til fortsatt medlemskap i EU. Sjokket var derfor stort nå det på tross av alle meningsmålinger ble et tydelig NEI. Også i forbindelse med fredsavtalen mellom den Colombianske regjeringen og  FARC viste alle de troverdige meningsmålingene at det ville bli et JA til fredsavtalen, men igjen, her bommet så og si samtlige meningsmålinger.

80 prosent av online meningsmålingene sier at Donald Trump vant debatten

Mens CNN og norske media igjen og igjen hjernevasker publikum med at folk flest donald-trump-vant3mener at Hillary vant debatten, sier meningsmålinger på nett noe annet. Vi skal ta for oss noen. I følge Washington Times måling sier 31 prosent Donald Trump mens 10 prosent svarte Hillary Clinton. I følge Heatstreets måling mente 70 prosent at Trump vant, mens Hillary måtte nøye seg med 20 prosent. På Breitbart mente 93 prosent av Trump vant mens 7 prosent gav sin støtte til Clinton. På Heavy mente 52 prosent at Clinton vant mens 42,5 svarte Trump. På Fox News var resultatet 53 til Hillary mot 42 til Trump mens på NJ com var det 64 prosent til Trump mot 31 prosent til Clinton. Mens media både her hjemme og CNN igjen og igjen pukker på at Donald Trump er ferdig -på tross av at folkemassene ser ut til å slutte opp om Donald Trump. En som i kveld har kommentert nattens debatt er Paul Begley

 

13 tanker om “CNN målingen sier Clinton vant, men gjorde hun egentlig det? Online meningsmålingene er delt

 1. “Mens CNN og norske media igjen og igjen hjernevasker publikum”

  Du er full, ikke sant ? Eller virkelig mener du dette ? I så tilfelle burde du få litt kunnskaper og eller søke hjelp.

  I Russland ble folk hjernevasket. I Nord Korea blir folk hjernevasket. I Nazi-Tyskland ble folk hjernevasket. Og hva var felles nevneren her ? Folket hadde ikke tilgang til andre nyhetskilder.
  I Norge har vi adgang til mangfoldige tusener av nyhetskilder. Selv til vrøvl, kristendoms satire og tull som dette nettstedet her. Det slik at folk kan gjøre seg opp en mening selv. Vi har noe som heter INTERNETT i Norge. Ja du. INTERNETT.

  Hjernevasket ? Det er vel du selv det. Hvis du i det hele tatt har vasket deg.

  • Jeg bruker ordet hjernevasket for å få frem at vi har en ensidig norsk presse som igjen og igjen forteller sin versjon, og opphøyer i dette tilfellet CNN som den absolutte fasit.
   Nærmest alle som en brukte i dag CNNs meningsmåling for å fastslå at Hillary Clinton vant nattens debatt. Heldigvis har vi nå internett som gjør at folk kan finne alternative kilder. Men la meg si det kort. Det norsk media her bedriver er intet annet enn en form for hjernevask -og ensidig propaganda -som ser ut til å virke svært effektivt.

  • Hvorfor er du så sinna, Faaberg? Er det fordi du føler at Andersen har rett? For det har han, norske massemedier driver hjernevask, og har hver dag massevis av usannheter i sine produkter. Slik er det også i USA, eierne av aviser, radio og TV har Clinton som sitt store forbilde…Ikke skjønner jeg hvorfor, men det er vel denne multi-kultur herligheten som de vil ha. Ubegripelig for meg, men bare vent til valget, da blir det full seier til Donald Trump!!
   http://www.evangeliekirken-arendal.no

 2. Har akkurat vært på kveldsmøte på Ellel Glynley Manor. Taler var en av de mest sentrale skikkelsene i Ellel, David Cross. Han snakket mye om “truth”, og var faktisk forsktig innpå Trump og Clinton som eksempler på mennesker som har en tilfeldig omgang med sannheten. Verden er råtten, og de vil ikke høre sannheten, spesielt ikke sannheten om Jesus. Verden raser mot de som holder frem sannheten. En mild, oppmuntrende, men med et svært alvorlig budskap fra David Cross. Etter talen var det mulighet for forbønn fra godt trenede “ministry-teams”.
  Ser frem til en ny dag her på Glynley i morgen?

  • Høres fornuftig ut Godtfred,
   Satt i natt og fulgte en Donald Trump rally hvor en rekke amerikanske kristne ledere var. Disse tiljublet Trump som før.
   Så langt jeg kan se er Donald Trump den som samler mest folk på sine valgmøter, men det holder neppe, da hans appell til folk utenom denne kretsen vakler betydelig etter fredagens avsløring.
   Rent personlig tror jeg Trump nå er ferdig med mindre Wikileaks klarer å hoste opp noe tilsvarende skandaløst om fru Clinton.

 3. Hva norske medier mener er ingen “følelse”, men en oppfatning.
  Hvorfor skulle norsk media presentere en feilaktig pro-Hillary jornalistikk? Hvor mange stemmeberettigede amerikanere leser vg.no eller klassekampen.no?

  Jeg syns norske aviser har hatt en balansert og sannferdig dekning av valgkampen.

  • Her i Norge har media vært svært kritisk til Donald Trump allerede når det ble kjent at han ville stille som kandidat.
   De har spottet, de har latterliggjort ham og driver en daglig indoktrinering på nyhetssendingene. Vi blir igjen og igjen fortalt hvor farlig det vil bli dersom han blir president. Donald Trump er den eneste av de to som faktisk signaliserer at han vil snakke med Russland, søke en løsning i sammen med Russland i Syria osv.

   Jeg har ikke hørt Clinton si det samme. Ho er tøff mot Russland, maser fremdeles med at Assad må fjernes osv osv.
   Det hun glemmer er at Assads Syria nå har en forsvarspakt med Russland, og det er jo kjent at Assad lenge har vært en alliert av Russland. Russland dolker ikke sine allierte i ryggen slik USA gjorde med president Mubarak i Egypt.
   Jeg tror nok at verden vil bli langt tryggere med Donald Trump enn med Hillary.
   Det er kanskje Guds vilje at verden nå skal rystes med krig og kriser og at det derfor blir Hillary som vinner valget.

 4. Jeg så begge debattene. Uten tvil vant Hillary den første. Hun virket svært opplagt og kom med en del veloverveide spark til Trump. Hun greide å provosere Trump slik at han kom ut på glattisen. Trump avbrøt henne utallige ganger.
  I debatt nr 2 var det annerledes. Hillary virket ikke å være så mye på offensiven og ikke så opplagt som i første debatt. Jeg mener Trump vant denne debatten.

 5. You know, I have to ask: does pastor Anders Myhren do as his idol, Mr. Trump, and grab his female churchmembers in their, you know, pu….?

  • You know; den som tier samtykker. Myhren er nok den samme typen som Trump? Spørs om det går noen pene damer på møter i menigheten hans? Forviller det seg inn ei søt snelle, så tar Anders “en Trump”????

 6. Anders helge Myhren; Jeg tok meg faktisk bryet å klikke meg inn på linken til din nettside i dag. Og hvilket rottereir av vranglære?!?!
  Jeg satt og måpte da jeg så hva du skrev :

  Husk…Bibelen forteller at det er kun 1 som lever evig og det er Gud! Derfor er læren om sjelens udødlighet hos menneskene bare tull og tøys. Den eneste sjansen vi har til å leve evig, er å bli innpodet i Jesus Kristus. Det gjøres gjennom en personlig beslutning, en omvendelse til Kristus, som fører til troen på Han.
  I 1. Tim 6,16 står det: “Gud som alene har udødelighet, bor i et lys som ingen kan komme til.”
  Nå vet ikke jeg om du som leser dette har noen barn, og om du har, så er det en stor sjanse for at ikke alle blir frelst. Dette grunngir jeg, fordi det er ikke så mange som blir frelst idag.
  Men jeg kan ikke se i det gamle og det nye testamentet, at noen av Guds menn advarte folk å få barn. Det er jo litt underlig dersom flesteparten sies å komme til helvete.

  Her starter du sitatet etter et komma, og ikke bare tar du det ut av sammenhengen, men det handler overhodet ikke om det du antyder?

  Jeg forstår ikke helt hvordan du er skrudd sammen, men jeg skal se nærmere på ditt rottereir av religiøs og politisk samrøre, og plukke det fra hverandre bit for bit(dersom jeg finner det verdt bryet, å bruke tiden min på det…?)

  Sitat fra “helvetesbloggen 2”:
  Media i Norge er styrt av sosialistene.
  Jeg tar alt det media sier i Norge med en STOR klype salt. Jeg håper FRP snart setter foten ned for NRK, og stopper lisensen til dem.

  Punkt 1; vi har ikke sosialistisk politikk i Norge i dag, og de eneste sosialistiske journalistene finner du i Klassekampen, men Klassekampen har et balansert syn på tingene, og er svært respektfull overfor kristendommen. De er langt mer kristenvennlig enn feks Aftenposten, VG og Dagbladet. Jeg VET, for jeg abonnerer på den( i tillegg til en rekke andre aviser).
  punkt 2. Journalistene er preget av KUNNSKAP, snarere enn politisk ståsted. Derfor finner du knapt en eneste journalist som stemmer FRP.
  Punkt 3: Vi er svært mange i Norge som gladelig betaler NRK-lisens, for å sikre en reklamefri tv og radio formidler, som gir oss meget høy kvalitet. Er verdt hver eneste krone!
  Punkt 4; Du er på krasj med deg selv. Du kan IKKE være både kristen og stemme FRP! Da har du enten ikke skjønt Guds Ord, eller du vet ikke hva FRP står for!

Det er stengt for kommentarer.