Chris Reed i Morning Star Ministries: Profeti for 2023: Joe Biden vil være fjernet fra makten før 2024 og Putin mister makten i Russland

Informasjonen om Hunter Bidens laptop som Demokratene klarte å tie i hjel i forkant av 2020 valget vil komme til å hjemsøke Joe Biden. “Jeg står fast på det profetiske ord om at Joe Biden vil være fjernet fra makten før 2024,” sier profet Chris Reed i Morning Star Ministries i en profeti. Avsløringen om Joe Bidens sønn og korrupsjonen knyttet til hans bedrifter i Ukraina, vil komme til å bite Joe Biden kraftig i halen i året vi nå er gått inn i. Profeten sier videre at han så en episode i Sør-Kina havet  som involverer Kina og USA som vil få globale konsekvenser.

Chris Reeds profetier er relativt konkrete og vil bli mulig og vurdere når 2023 er over. I sin visjon om presidentvalget ser han en stygg valgkamp på republikansk side mellom Donald Trump og Ron DeSantis som er guvernør i Florida. En kamp som vil ende med at Trump ved hjelp av en farget kvinne vil vinne frem og bli republikanernes presidentkandidat. Imidlertid er det korrupsjonen knyttet opp mot Joe Bidens sønns relasjoner til Kina og kinesisk innflytelse på amerikansk politikk som skal bli avslørt i 2023. Verden vil bli sjokkert av de avsløringer som vil komme om Bidens korrupsjon. Videre sier han at det kommer matmangel, det vil bli omveltninger verden over. En mann vil vinne demokratenes nominasjonsprosess og det er ikke Joe Biden, sier Reed videre. Han så også Sverige. En oppblomstring av vold og uro som involverer terror vil hende i Sverige. Og det vil involvere at mennesker blir skutt på og det vil bli anarki og lovløshet. En rasistisk motivert terrorhandling. Det vil bli en vekst av patriotisme og enkelte land vil begynne å bryte ut av EU. Det vil bli en boligkrise i Europa. Det vil bli protester mot masseimigrasjon og europeiske land vil begynne å lukke grensene for imigranter. Et europeisk land vil bli dradd inn i et økonomisk korrepsjonsskandale som involverer kinesisk korrupsjon. I tillegg ser han en ny revolusjon i Frankrike. Han sier at Emmanuel Macron vil bli svekket av en helseplage men vil gjenoppstå og overvinne helseplagen. Det vil bli uro i Paris og Frankrike. Han sier også at han så et israelsk angrep på et iransk kjernefysisk anlegg. Han sier videre at han så Vladimir Putin tok i bruk en “skitten bombe” i krigen i Ukraina. Han sier videre at noe pinlig vil hende omring kong Charles og at prins Harry og hans kone vil skille lag. Flere store kjente VIP navn vil dø brått. En stor Hollywwod-stjerne vil dø brått og det vil føre til etterforskning av hva “vaksinen” har forårsaket for mange. Kina vil gå mot en revolusjon som fører til den nåværende lederens fall i løpet av 5-10 år og demokratiet vil komme til Kina og Guds dom vil ramme kommunist-Kina. Han sier også at Putin har mistet “gudommeliges innflytelse i livet,” og Chris Reevs sier videre at han tror at vi vil se slutten på Vladimir Putins tid med makten i Russland. Hvor sannspådd Chris Reed er gjenstår jo å se. Ted Cruz vil møte en stor helsekrise i 2023 sier Reed videre. Det vil bli et stort år. Et tøft år skal vi tro budskapet Chris Reed sier han har fått fra Gud. Vi får ta i bruk YouTube downloader for å spare denne videoen slik at vi i 2024 vil kunne se hvor mange av Chris Reeds profetier som vil bli oppfylt i løpet av 2023.

4 tanker om “Chris Reed i Morning Star Ministries: Profeti for 2023: Joe Biden vil være fjernet fra makten før 2024 og Putin mister makten i Russland

  • Nja. Det er vel enda et par ting å si:

   Samtlige religiøse profetier som har angått forhold inntil nå, har vært ønsketenkning, fri fantasi, hallusinasjoner og rene gjetninger. Så også denne.

   Spekulasjonene kan være mer eller mindre velbegrunnet, og denne er verken usannsynlig eller umulig, selv om sjansene kanskje ikke er så store.

   Hver dag kommer tusenvis av spåmenn, sannsigersker, tåkefyrster, kvakksalvere, skriftlærde, lurendreiere og religiøse galninger med alle slags profetier. Da vil nødvendigvis noen av dem bli oppfylt av ren tilfeldighet. Slik er det selv med nokså detaljert tipping.

   Slår “profetiene” til, vil de lettlurte tro på gudommelige mirakler, slår gjetningen ikke til, blir den bare glemt i mengden av nye himmelske spådommer 😉

   1
   2
 1. Eg la merke til eit ord- Morningstar.
  Jesus seier:
  “Jeg er Davids rotskudd og ætt, den klare MORGENSTJERNE”.
  Åp 22,16
  På engelsk:
  “I am the root and the offspring of David, and the bright and morning star. Rev 22,16
  Ordet LUCIFER er kun brukt ein gong i Esaias 14,12.

  “How art thou fallen from heaven, O Lucifer, SON OF THE MORNING! how art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!”

  “Å, at du er falt fra himmelen,
  du MORGENSTJERNE, morgenrødens sønn!
  At du er slengt til jorden,”…..

  Det er ikkje utan grunn at jødane ikkje trur på Jesus. Dei kallar hans krav på guddommelighet for blasfemi.
  Det er ikkje til stikka under ein stol at det er mange av tekstane i GT som er direkte er uforeinlege med NT.
  Treenighetslæra passar ikkje på nokon måte med tekstane i GT.
  ———————
  2023 er begynt så får me sjå kor stor prosent rett han får.

Det er stengt for kommentarer.