Netanyahu og Zelensky har allerede falt ut med hverandre

Zelensky og regimet i Kiev ville ikke stemme i mot en FN resolusjon som fordømmer Israel om okkupasjon av palestinske territorier. Benyamin Netanyahu hadde i telefon fredag oppfordret Ukraina til å stemme i mot den anti-israelske resolusjonen, men Ukraina nektet. Årsaken skal være at Israel ennå er tilbakeholdne med å sende våpen og raketter til Ukraina. Den israelske statsministeren skal ha sagt at Israel vil vurdere spørsmålet i fremtiden men gav ingen forpliktelser.

Ifølge publikasjonen fant en telefonsamtale mellom Netanyahu og Zelensky sted fredag ​​kveld. Netanyahu ba den ukrainske utsendingen om å motsette seg en resolusjon som krever at en internasjonal domstol avgir en juridisk uttalelse om konsekvensene av okkupasjonen av palestinske territorier. Ukraina ønsket seg våpen som betaling for å stemme mot den anti-israelske resolusjonen, og siden Netanyahu ikke ville forplikte seg til å sende raketter til Ukraina, ble Zelensky sur slik at det endte opp med at landet avstod fra å stemme. Benyamin Netanyahu skal etterhvert forstå at Israel ikke har noen venner i det ukrainske regimet. Israel har sendt massive mengder humanitær hjelp til Ukraina, men har avstått fra å sende våpen. Israel har så langt i denne krigen opptrådt klokt og avstått fra å kaste bensin på bålet. Måtte Netanyahu fortsette med dette.

8 tanker om “Netanyahu og Zelensky har allerede falt ut med hverandre

 1. Vi får håpe Netanyahu er klok nok til å ikke gå med i dypstatsskjøgens krig mot Russland. Zelensky og hans regjering minner om prostituerte som selger prinsipper for raketter og våpen. At det ennå finnes noen kristne som støtter Zelensky og ser han som noe spesielt er helt utrolig.
  Dette er et dophue som velter seg i penger tatt fra oss, mens de som bor i Europa blir fattigere og fattigere.
  Kristne bør ikke stå sammen med Zelensky. Mannen er gjennom korrupt.
  Hans drømmer om å skape full krig mellom NATO og Russland.
  Denne mannen er så fylt av hat og dersom du ser grundig vil du se at hans øyne er mørke. Stakkars Ukraina som fikk denne som president.
  Det må være kokainen som fikk han til å utnevne en sexolog til å bli landets ambassadør til Ungarn. Det er stor vrede fra Gud over Vesten nå. Stor vrede

  7
  3
 2. Det må være kokainen som fikk han til å utnevne
  ———————
  Zelenskyg brukar ikkje dop. Du er ein tullebukk.

  4
  3
  • Nei, Kikki er ingen tullebukk. Hun er et dophode, sendt av sin far som heter djevelen og satan.

   1
   1
 3. Støre i nyttårstalen: – Ukrainas kamp er vår kamp
  Norge har så langt tatt imot 35.000 flyktninger fra Ukraina. Støre håper folk vil fortsette å ta imot flyktninger med åpne armer, gi dem jobb og et sosialt fellesskap.

  Samtidig kommer Norge til å fortsette å gi Ukraina hjelp både i form av nødhjelp og støtte til å forsvare seg.

  – Jeg har på vegne av Norge sagt til president Zelenskyj at ukrainernes kamp, også er vår kamp. De forsvarer retten til frihet, demokrati og selvstendighet.

  4
  5
  • Jeg slo av straks den demoniske sodomitten viste seg på tv. Han er en løgner og er en mann som er overgitt til sinn som ikke duger.
   Mannen er en krigsgal tulling og støtter Pride og homo-agendaen fullt og helt. Jeg tenkte nesten at du dyrket dej krigshisseren.
   Han taler ikke på vegne av det norske folk, men på vegne av globalistene og World Economic Forum.
   Den verste statsminister Norge noensinne har hatt.

   6
   3
  • Jeg så ikke på Støres tale, men han sier jo sannheten at Norge er i krig med Russland gjennom Ukraina.
   Norge eller myndighetene våre har gjort seg til medkrigere i denne krigen mot Russland.
   Det er dumt og uklokt.

   4
   2
  • Sokelys

   Men det må kanskje skje – at Gud leder oss i trengsel – pga vår hang til synd, som abort, pride, Israel hat etc. etc.

   1
   1
 4. Jeg slo av straks den demoniske sodomitten viste seg på tv
  ——————
  Tullebukk.
  Støre seier som sant er at dette ikkje berre er Ukraina sin krig. Om Putin ikkje vert stoppa vil stormannsgalskapen hans gjera at han får enno meir blod på tann.

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.