Canadisk pastor under angrep og sjikane: Noen hadde plassert avføring i dørhåndtaket til forfulgt gate-pastor

“Når de onde ikke har noe å gjøre leker de med avføring” sier pastor Lynn i sin siste video. Utsagnet kom etter at pastor Lynn oppdaget at noen hadde smøret avføring i dørhåndtaket på bilen hans.

Kristenforfølgelse i Canada: Pastor David Lynn som i juni ble arrestert og kastet på en celle fordi han hadde mot nok til å forkynne evangeliet i en bydel i Toronto som er “eid” av homobevegelsen opplever nå regelrett mobbing og sjikane fra venstreliberale “regnbue-barn” som søker å fordrive evangeliet fra det offentlige rom. Den kristne pastoren er ikke blant dem som slår seg til ro med å preke utelukkende til folk som oppsøker en kirke. Nær sagt daglig er pastor Lynn ute og forkynner evangeliet om Guds kjærlighet i Kristus Jesus til mennesker som vanligvis ikke er å se i kirken. Det var under gateforkynnelse i en bydel populært omtalt som “Gay village” at pastoren ble arrestert for å ha fremsagt hatefulle ytringer. Imidlertid ble dette endret til ordens-forstyrrelse og etter flere forberedende rettshøringer har myndighetene besluttet å tiltale pastoren.

Det var natt til fredag at ukjente kristendomshatere hadde plassert avføring i dørhåndtaket på pastorens bil. Heldigvis oppdaget pastor Lynn avføringen før han forsøkte å åpne bildøren. I en video publisert fredag ettermiddag forteller pastor Lynn om det som er skjedd. “Det er tydelig at den kristne pastoren har provosert mange homoliberale som nå tar i bruk alle midler for å plage pastoren. I videoen under forteller pastor Lynn om hva som har skjedd bare to dager etter at han på nytt måtte møte i retten.

https://www.youtube.com/watch?v=1ituzBQD1YI

Canadisk gateforkynner må møte i retten anklaget for å ha skapt uro i et område kjent som “Gay Village”

 

6 tanker om “Canadisk pastor under angrep og sjikane: Noen hadde plassert avføring i dørhåndtaket til forfulgt gate-pastor

 1. USA utgjør den 7. og siste verdensmakt i Daniels profeti om billedstøtten. USA utgjør føttene i billedstøtten, og er laget dels av jern (Republikanere) og dels av leire (Demokratene). Som alle vet nytter det ikke å blande jern og leire.

  Den ødeleggende steinen sendt fra himmelen viser oss at Gud Jehovah ved Kristus skal ødelegge dette siste verdensriket i Harmageddon. Dette scenariet blir stadig tydeligere for hver dag.

  Profetien er krystallklar i oppfyllelsen i Daniel 2:44:

  “Men på den tid…skal himmelens Gud opprette et rike som aldri i evighet skal gå til grunne. Det rike skal ikke gå over til noe annet folk. Det skal knuse og gjøre ende på alle de andre rikene, men selv skal det bestå i evighet”.

  Det er dette riket jeg er kalt til ambassadør for. Uavhengig av all spott djevelens religiøse ledere kommer med.Når dagen opprinner vil spotterne klynke som små skrikerunger og all verden vil være vitne til deres fornedrelse.

  Lykke til med valg av gud. Jeg og mitt hus har valgt himmelens og jordens Skaper Jehovah Gud til Far og Han har gitt oss sin førsteskapte sønn Jesus Kristus som storebror.

  11
  4
 2. Vi ser tydelig hvem som blir forfulgt og hvem som ikke blir. Kristne som lydig lar seg kue og holder seg innenfor kirkens fire vegger, eller bruker all sin tid på tvilsomme teologiske teorier som Jehovas Ambassadør gjør, slipper forfølgelse. Kristne som tar Jesu ord alvorlig, tar evangeliet med seg ut på gater og torg -og åpent forkynner sannheten er under angrep.
  Skriften sier ikke at alle navnekristne skal bli forfulgt, men skriften sier i 2 Tim 3,12 dette: Og alle som vil leve gudfryktig i Kristus Jesus, skal bli forfulgt.
  Bibelens ord snakker her om å leve “gudfryktig i Kristus Jesus” og vi må spørre: Hva betyr det å leve gudfryktig? Svaret er ganske enkelt: Leve i lydighet mot Jesu ord og ta hans befalinger på alvor.
  Søkelys er en av få kristne nettsider som våger å være tydelige. Tydelig om hva bibelen sier om ekteskap, om abort, om homofili, om falsk lære og om Guds dom.
  Pastor Lynn blir forfulgt, ikke fordi han tror eller kaller seg kristen, men fordi han er en “Ordets gjører”. Han gjør hva Ordet sier gjennom å bringe evangeliet til mennesker som lever i mørket. Hva Jehovas Ambassadør her skriver om er så på siden av hva som er vettug og riktig at han ser ut til å være på tyttebærtur i potetåkeren.

  5
  8
  • Søkelys har aldri vært blått eller borgelig. De har vært for utjevning av inntektene til pensjonistene, bønder og de som ikke gidder å tjene penger nok til å livberge seg selv.
   Dette kalles sosialisme blandt de som har kunnskaper nok til å vite om hva de snakker om.
   Søkelys sin forståelse av sosialisme er tilbakebevist som sludder for lenge siden. Den ble igjen fremført i manifestet til barnemorderen og tilbakebevist. Søkelys er som kjent en av de som målbærer tanker som finnes i det manifestet til barnemorderen.
   Og jeg kan forstå at sosialister ikke videre er tilhengere av de kristne som lyver, svindler og farer med dobbeltmoral. Jeg og det store flertallet av befolkningen har heller ikke respekt for mennesker som lyver og bedrar.
   Søkelys burde ta en opprydding i sine egne sysaker før man peker på de som med god grunn forakter slike som dem.

   Søkelys kommer med påstander om amerikansk politikk som er fri fantasi og som Søkelys burde ha visst var fri fantasi hvis de tok det fra en annen kilde enn sin egen fantasi. Det var det jeg reagerte på. Mangelen på redelighet og denne forakten for bibelen.
   Jeg har ellers notert meg at Søkelys er stille om den gutten fra Bærum, eller rettere sagt meningsfellen fra Bærum som gikk til angrep på en moske og drepte minst ett menneske.

   Men for alt det jeg vet sitter sikkerhetspolitiet i redaksjonslokalene til Søkelys og etterforsker denne saken.

   2
   5
  • HVOR og NÅR har du BEVIST dette:
   “Søkelys sin forståelse av sosialisme er tilbakebevist som sludder for lenge siden.”
   Hver eneste kommentar du har lagt etter deg her inne, viser noe helt annet enn BEVIS.

 3. Til alle dere 3 her som koker opp fantasier og falske anklager mot søkelys og tillegger innhaver av søkelys helt hinsides og absurde motiver .

  Dere har gjort godt til vondt og vondt til godt.

  Til Jehovas ambassadør har jeg ett spørsmål : Dersom en person i havsnød roper på hjelp , hva gjør du ?

  Kjell Ove du insinuerer at Søkelys støtter Anders Behring Breivik, jeg har følgende spørsmål til deg : Hvordan kan dette harmonere med att Søkelys ønsker at alle skal bli frelst og komme til tro på Jesus ?

  Til Arthur, du skriver aktivt på Søkelys, hvorfor gjør du det ?

  7
  3

Det er stengt for kommentarer.