Canadisk gateforkynner må møte i retten anklaget for å ha skapt uro i et område kjent som “Gay Village”

Pastor David Lynn snakker til tilhengere og media i forkant av dagens rettsmøte. Pastoren er tiltalt for ordensforstyrrelse fordi han sa “Gud elsker deg” til aktive homo-aktivister som hadde et arrangement i gatene.

Den canadiske gateforkynneren og pastor David Lynn må i dag møte i retten anklaget for å ha forårsaket uro fordi han forkynte Guds Ord i et område omtalt som “Gay Village” i Toronto. Pastor David Lynn ble på feilaktig grunnlag arrestert for å forkynne evangeliet på gata i Toronto den 4 juni. Pastor Lynn som er leder for Christ’s Forgiveness (CFM) Ministries hadde planlagt å forkynne evangeliet i alle Toronto`s 22 regioner og ble stoppet av politiet og pågrepet utenfor en kirke. Den modige pastoren ble utsatt for hat og trakassering fra homo-aktivister som har full kontroll over det som omtales som “Gay Village”. Pastoren ble pågrepet av et politisk korrekt politi som helt åpent støtter opp om gay-agendaen, selv om det går på bekostning av kristnes grunnlovsfestede rett til tros og ytringsfrihet. Pastor Lynn møter i dag i retten for å ha forstyrret den offentlige fred.

Pastor David Lynn føres inn i politibilen etter at politiet gav blaffen i hans grunnlovsfestede rett til å preke Guds Ord i all offentlighet

Pastor David Lynn hadde i forkant av arrestasjonen proklamert “at Gud elsker deg” til forbipasserende samt at han ba for den stadig voksende gruppen av hjemløse i Toronto. Canadiske myndigheter er så oppsatt på å få dømt den kristne pastoren at de er villige til å svi av tusenvis av dollar for å bringe pastor David Lynn og  CFM Ministry til taushet. I dag måtte pastoren møte for retten, anklaget for å ha forårsaket ordensforstyrrelser gjennom å preke Guds Ord på gaten. I forkant av dagens rettsmøte holdt pastor Lynn en tale til støttespillere og media som var møtt frem for å dekke saken.

https://www.youtube.com/watch?v=HfNFVjz8PF4

Pastor Lynn ble urettmessig arrestert og straffeforfulgt får å ha utøvd sin grunnlovsfestede rett til å forkynne Guds ord. Det opprinnelige opptrinnet som fant sted den 4 juni 2019 hvor den kristne pastoren urettmessig ble arrestert, er i helhet blitt filmet og publisert på You Tube. I videoen kan man tydelig se at det var homoaktivistene som trakasserte pastoren, og Toronto politiet som pågrep pastoren hadde helt tydelig på homoaktivistenes side. Dersom du tar deg tid til å se hele videoen som førte til at den kristne pastoren ble arrestert av politiet, er det tydelig at homoaktivistene er dem som lager problemer og forsøker å skape uro. Ordet om Guds kjærlighet blir ikke lenger tålt blant ekstreme LGBT aktivister som ene og alene blir provosert av pastorens tilstedeværelse. For dem som kjenner tidens tegn, er dette gjenkjennelig. I videoen kan vi se at LGBT aktivistene holder frem plakater hvor det står “love wins” mens det de i realiteten mener er at “lyst og begjær vinner”. Med høye tilrop skriker sodomittene at dette er “vår gate” og de forsøker så godt de kan å overdøve og skremme pastoren fra å ytre seg.

https://www.youtube.com/watch?v=sS6AlYBnnlM&yt=325

Pastor Lynn og “Christ’s Forgiveness Ministries” og “Torch of Christ Ministries” ber om støtte til den pågående juridiske kampen mot canadiske myndigheter. Den kristne virksomheten har satt opp en nettside hvor folk har anledning til å støtte pastorens kamp i rettsvesenet.  https://christsforgiveness.com/missionaries/

Arrestasjonen av den kristne pastoren som ikke gjorde noe annet enn å fortelle mennesker at “Gud elsker dem” har blitt omtalt av en rekke You Tube profiler, deriblant har profilen “The Amazing Lucas” omtalt den urettmessige arrestasjonen. Det liberale Canada befinner seg i opposisjon til Gud og trenger å høre budskapet om Guds kjærlighet. At dette ikke lenger blir tålt viser oss at vi nå lever i Noahs og Lots dager.

https://www.youtube.com/watch?v=gw9hcb3Yy5E&t=196

They can tolerate abortion,
they can tolerate LGBT,
they can tolerate islam, mohammad & sharia law,
BUT they can’t tolerate when someone speak the Gospel & talk about Jesus…!!!
They talk about NO HATE,
BUT they HATE street preachers who speak the Gospel.
they talk about TOLERANCE,
BUT they ASSAULTING someone who has freedom to speech…
SHAME on them…!!!
And SHAME TO THE POLICE OFFICERS who arrested him.
Look at them, they must be so proud of them self…

9 tanker om “Canadisk gateforkynner må møte i retten anklaget for å ha skapt uro i et område kjent som “Gay Village”

 1. Dette er gale og det er dessverre ikke bedre her i Norge, til dere liberalere har jeg en ting å si, hør på disse kristne de vil dere ikke vondt, men det kommer en dag der det er andre masser, som har fått nok av dere liberalere og dem kommer ikke til å bli nådige med dere og dere kommer ikke til å slippe unna dem, det bobler alt kraftig under overflaten , husk at verden er mer en vesten . Babylons fall blir kort og brutalt. AMEN !!!!

  3
  1
  • Oppmuntrende at det er noen kristne som merker det. Rundt meg er det mange som sover. Jeg har resignert litt, har unngått å nevne denne syke verden jeg merker hele tiden nå, til kristne rundt meg. De liker ikke når jeg vekker dem. De får stille vekkerklokken selv. Det er frustrerende hva mange er opptatt av.

   To av mine kjære er ute i natt. De er verken familie eller venner, men “lagt på meg” i 20 år. Det haster. Hadde et merkelig møte med en av dem. Utad er alt perfekt, men Gud drar i dem.

   “Se, jeg kommer snart”. Riktig oversatt er det plutselig. Det kan være i natt.

 2. Jeg ønsker og dele 2 syner som jeg har hatt, det første hadde jeg på sommeren 1998 og det andre hadde jeg en gang i slutten av februar 1999.

  Første syn

  Det var en fin sommer dag, jeg var litt nedtrykket og gikk på veg ut av gårds rommet der jeg bor, da møtte jeg ei mor til en barndoms venn av meg , hun sa til meg : jeg har hørt du er blitt en kristen ? Ja svarte jeg litt forlegent , men jeg forsto hun syntes det var veldig positivt , noe som overasket meg litt , da jeg egentlig aldri hadde oppfattet hun som kristen . Mens jeg gikk mot henne eller rett under denne samtalen fikk jeg plutselig ett syn, det kom som ut av intet og helt uten noe form for forvarsel , jeg hadde aldri opplev noe liknede før og jeg var lys våken.

  Jeg fikk se ned på Varhaug misjons hus, det var mørkt ute , jeg så silhuettene v mange folk på veg inn til misjonshuset og over misjonshuset så jeg en stor lysende stjerne .

  Jeg har alltid tenkt at dette synet betyr at det vil komme en stor vekkelse på Varhaug inn til relativt nylig. Nå tenker jeg at kanskje det med den store lysende stjernen over Varhaug misjonshus ( Varhaug misjonshus består av mange forskjellige misjons selskap bla NLM og NMS mf. ) var ett varsel om att lyse staken vil bli flytte fra den norske stats kirken til de mange misjonshusa, bedehusa og fri menighetene rundt om i landet , for nå om dagen er det hos disse Guds ord blir forkynt rent og klart og ikke i kirke husene. Mørket jeg så tror jeg illustrerer at det vil komme ett stort mørke over landet og at harde trengsler vil komme og at det vil føre til at mange folk søker mot Guds ord, for og finne frelse , som er illustrert med synet av silhuettene til mange folk på veg inn til misjonshuset .

  Som sagt så tror jeg synet gjelder for alle misjonshus , bede hus og fri menigheter i helle landet og ikke bare Varhaug misjonshus , men dette er min personlige tolkning av synet og jeg vet ikke sikkert , men helt sikkert vet jeg at synet kom ikke fra meg selv, det var absolutt ikke noe som overhode var i mine tanker på den tiden, jeg er helt sikker på at synet var gitt meg fra Gud, så får det stå sin prøve.

  Andre syn
  Høsten 1998 startet jeg på Fjelltun Bibel skole , som var drevet av NLM , vi var 12 elver som bodde på internatet på skolen også var det som jeg kan huske 1 eller 2 dags elver , av elvene på internatet var jeg den eldste , jeg var 26 år da jeg startet på Fjelltun . Fjelltun bibel skole er nå nedlagt pga for lite søkere , noe jeg synes er veldig synd , siden det var en veldig fin og rolig skole å gå på, for en som livets hav alt da hadde faret hardt med .

  En dag i slutten av februar gikk jeg fra skolen og ned mot Stavanger sentrum , spaser tur på mellom 4 til 5 kanskje 6 kilometer , i det jeg kom på linje med Stavanger politistasjon , så jeg litt nedstemt mot politi stasjonen og tenkte med meg selv at politi kunne jeg aldri bli fordi jeg verken hadde allmennfag skole eller ett plettfritt rulle blad , akkurat i det jeg tenkte dette ble jeg vendt 180 grader rundt og rykket rett opp i skyene.

  Dette synet tenker og tror jeg er opprykkelsen , har egentlig ikke noe mer og tilføye om den bortsett fra att jeg oppfordrer alle til å lese Valdres profetien og søke frelse i Jesus Kristus .

  Tiden er knapp nå, tegnene er tydelig , må vi alle søke frelse i Jesus Kristus , det er kun Jesus som kan frelse oss fra den kommende fordervelsen er det håp for meg, så elendig som jeg har vart selv etter at jeg ble kristen, så er det håp for alle.

  Ønsker at dere alle må be for meg, for jeg sliter med mye angst og har det ikke godt, verden har fristet meg ut i mye vondt og jeg angrer det dypt Amen

  • Hold ut rune lye 🙂 Som du sier selv, tiden er knapp nå. Jeg føler med deg. Jeg tror absolutt drømmen din var opprykkelsen. Folk over hele verden drømmer dette nå. Mange har lignende drømmer som deg, og noen av dem har aldri hørt om noe opprykkelse -eller trodd på det engang. Takk for du delte den. Tror Gud ga deg den til trøst og oppmuntring. Ikke la NOEN kristne ta deg fra deg. Og de du så strømmet til bedehusene var etter opprykkelsen tror jeg. (De fleste rundt meg vil ikke gitt sitt liv til Jesus før det ble hungersnød eller krig eller de mistet alle sine kjære -selv om jeg vet at Gud kan gjøre mirakler) Skal huske deg i bønn. Hold deg nær til Jesus. Du kan komme til ham med alt. Om du ikke føler Han hører, så hører Han. Ikke gå på følelsene, bare takk Ham, Han ser deg. Hør på kristen lovsang, god undervisning, slå opp versene i Bibelen og ta deg tid med Jesus. Om du ikke orker. Ta ett vers el. 2. Hør gjerne på J.D.Farag sin bibelundervisning. Mange sliter -en mager trøst for deg å vite i alt det tunge.. Alt du angrer; be om tilgivelse. Gud tilgir og hjelper oss videre alle sammen. Gud velsigne deg.

  • Det er mange som sliter i vår tid broder Rune. Overalt må vi som kristne kjenne på trykket og anfektelser og nød. I vår tid er forbønn for og med hverandre et must. Mange oppriktige troende kan slite med angst og uro. Du er ikke alene. Her er en artikkel skrevet av en troende som selv : “Deprimert, syk og kristen” -Steffen André sliter selv med depresjon og Bipolar lidelse -men holder likevel fast på Jesus Kristus
   https://www.sokelys.com/?p=24326

  • Har medfølelse med deg, og forstår deg veldig godt. Tror det er mange kristne som sliter med ulike ting i dag, og som før var brennende for Jesus. Det er mange snublesteiner som legges i veien når man blir kristen, og livet er ikke bare enkelt for noen av oss. Ønsker deg alt godt.

 3. Jeg tror vi er midt i “Det store frafallet” nå.
  Jeg leser nå om igjen en bok av tidligere biskop Erling Utnem.
  “Jesu gjenkomst vårt håp.” Det er en gammel bok, som jeg vil anbefale.
  Han har et eget kapittel om Martyrkirken i trengselstiden vi skal inn i.
  Han mener forkynnelsen om bortrykkelsen før trengselen er herlighetsteologi
  og ikke korsteologi. Han mener det er undergrunnskirken de sanne troende går i møte. Jeg har veldig nød for å få ut sann forkynnelse om den tiden vi går i møte. Det står svært mye om å lide for Kristus i Bibelen.

  • Hei Jorunn. Du har satt deg ordentlig inn i skilsmisse/gjengifte. Også jeg tenker at Bibelen er klar.
   Men har et spørsmål ang. 1.kor.7:15.

   “Men hvis den ikke-troende vil skilles, så la ham gjøre det. I slike tilfeller er ikke den troende broren eller søsteren bundet. Gud har kalt dere til fred.”

   Det er enkelt å tenke at “ikke bundet” betyr “fri til å gifte seg på ny”. (jeg trodde ikke det) Jeg lurte bare på om du el. noen du vet om har studert hva det egentlig står på gresk? Vet man at det er riktig oversatt?

   Selv finner jeg vel svaret i Matt.19:9: “Den som skiller seg fra sin kone av en annen grunn enn hor, og gifter seg med en annen, han begår ekteskapsbrudd.” Regner med at dette gjelder begge parter, men savner at det står skrevet.

   Etter å ha lest vers 15 om at en er ikke bundet (da er man løst), så kan 1.kor.7:27/28 være forvirrende. Versene sier bl.a. at “er du løst fra en hustru så søk ikke etter en hustru, men selv om du gifter deg så har du ikke syndet.” (IKKE syndet? Jeg trodde det VAR synd?)
   Her savner jeg også at det ikke står noe om motsatt -at “hvis du er løst fra din mann”. (Ellers nevnes det jo ofte både ektemenn og hustruer)

Det er stengt for kommentarer.