Canadian Prepper: “Det har begynt -vi er i ferd med å gå tom for tid”

Dethttps://www.youtube.com/watch?v=X91_UpeIysM er en tid for alt, en tid for glede, en tid for sorg, en tid for fred, en tid for krig, en tid for liv, en tid for å dø. Vi har nå hatt sju fete år, som er avløst av magre år, vi har hatt en tid med fred under Trump og en tid med spirende konflikt under Biden. Vi har i de siste tidene sett hvordan inflasjonen og mangelsituasjonen har erstattet det som var lav inflasjon og overflod. Nå er situasjonen snudd. Det er en tid for å samle i sammen, en tid for preppe -og en tid for å bruke det man har preppet.

Facebook Comments

2 tanker om “Canadian Prepper: “Det har begynt -vi er i ferd med å gå tom for tid”

  1. I går kunne TV fortelle at prisene på trelast vil stige med 100 % i dette året. Hva er det som foregår. Rettnok har vi fått vite at noe barke-biller har gått til angrep på skogen i Canada – men ikke her. Dette resulterer i at husbygging / leiligheter vil stige i pris – flere hundre tusen blir sagt.
    En annen sak : Cola får ikke produsere denne drikken i bokser – det fins ikke tom -bokser igjen. Jeg undres mer og mer.

  2. Til Ture:

    jeg kan opplyse om at også trelastmarkedet er et globalt marked. Så at de har et barkebilleproblem i Canada gjør at det er mangel på tømmer i Nord-Amerika. Dermed støvsuger de markedet i Europa. i Det frie markedet blir der da kamp om tømmer og prisene stiger.

    Man går ikke tom for tombokser, man klarer ikke å produsere nok nye bokser: “Tilgangen på aluminium som brukes til drikkebokser holder ikke tritt med etterspørselen, som har økt kraftig under koronapandemien. Det gjør at flere bryggerier risikerer å gå tomme for drikkebokser.” https://www.metalsupply.no/article/view/795732/mangel_pa_drikkebokser_av_aluminium

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *