California tørker og skjelver -sverm av mindre jordskjelv lørdag kveld

Covid-19 lockdowns, historisk tørke og i kveld en sverm av jordskjelv ser nå ut til å tukte det Demokrat-kontrollerte California. I løpet av de siste få timer har det vært en sverm av jordskjelv lokalisert i sørenden av Salton Sea litt sørøst for Los Angeles og øst for San Diego. I følge USGS har det vært nærmere tjue skjelv de siste timene med styrke over 2,5 på Ricthers skala. Det kraftigste skal ha mål 5,4 og senest fredag ble det registrert flere medium kraftige skjelv utenfor kysten av Oregon. California er et svært jordskjelvutsatt område og man venter ennå på “the big One” som potensielt kan bli et katastrofeskjelv.

Facebook Comments

5 tanker om “California tørker og skjelver -sverm av mindre jordskjelv lørdag kveld

 1. Litt på siden. Dagen.no har fått nye sider. Der er kommentarfeltet tatt bort på smarttelefoner (iphone), men virker på PC. Enten er det bevisst, ellers så har de ikke riktig oppsett slik at det ikke vises på telefon.

  2
  1
 2. Barn spøker med at regn skyldes engler som tisser. På dette forumet følger mange sin barnetro. I alle fall er det flere med en barnslig tro i sitt hjerte.

  Så:

  Hva sier apologetene og dommedagsvermere på Spøkelys?

  Dette må vel være Jahve med flatulens?

  😇😇😇

  Forresten:

  I den kristelige debatten og satiriske fremstillinger på 1500-tallet ble både Martin Luther og Peters arvtagere knyttet til avføring og all slags svineri. Så alle nasjonalkonservative som lengter tilbake til gode, gamle dager, har en herlig skikk å føre videre. Vår tids hysteriske endetidsprofeter holder i alle fall disse tradisjonene i hevd!

  Ja, salige er de enfoldige!

  God søndag!

  🐑🐑🐑

  3
  3
 3. Klokken 2150 sender NRK filmen ” Skjelvet ” som visstnok omhandler et nytt jordskjelv i Oslo-området. Det var et kraftig skjelv der i 1904 – som førte til at Johannes kirke i sentrum av Oslo ble revet noen år senere grunnet skadene av dette jordskjelvet. Det kunne merkes helt til Namsos og i Sverige ( jordskjelv-måleren der gikk i stykker grunnet jordskjelvet – men en måler i England målte styrken).

  • ooops, sorry.
   Jeg så kun navnet ditt og skyndet meg å si fra om noe jeg visste du ville se.
   Ha en fin kveld og bli ikke redd 🙂 Vi kommer ikke til å oppleve det tror jeg.

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *