Budskapet Guds menighet i Vesten trenger å høre i 2016

2016-budskapStore deler av den vestlige kirke er i en tilstand hvor vi i realiteten er forført og forblindet av alt som er av oss selv. Kristne i Norge, kristne i Europa og kristne i USA trenger prekestoler hvor Guds ord forkynnes direkte, opprivende og uten å bli pyntet på av verdslige menneskelige tanker. “Hvor lenge vil vi vingle frem og tilbake?” Jeg tror Herren ser etter troende som er helt med ham og jeg tror at mennesker som kjenner Guds hjerte og Guds ord, vil si ja og amen til budskapet til denne pastoren som prekte i Westside Christian Fellowship i 2015. Kan du si amen til denne pastorens budskap eller foretrekker du dem som klør deg i øret?

Én tanke om “Budskapet Guds menighet i Vesten trenger å høre i 2016

  1. De som har studert slike ting sier at det rent statistisk er slik at et kristent samfunn paa en eller annen maate maa fornyes minimum en gang hvert femtiende aar for aa overleve. Og for store deler av den vestlige verden er vel denne tidsfristen ute. Det er kanskje ikke saa mye igjen som kan vekkes opp? Hvis man skulle tenke seg at man hadde 100 aar paa seg saa ville vel “misjon” vere mer relevant enn “fornyelse”. Men misjonering kan vere en lang og hard prosess. Slik det var da den norone mytologien skulle vike for kristen troen.

    Jeg har en dyp folelse av at hvis folk i dag skulle “vekkes opp”, saa ville vi faa en tilstand lik den man ser i enkelte ungdomsmiljoer, f.eks paa hillsongkonserter. Folk ville elske “folelsen” men fortsette aa leve i synden.

Det er stengt for kommentarer.