Brukte søndagen til å “trosse” myndighetene med bønnevandring på Torget i Kristiansand

En markering av bønn og lovsang på torvet i Kristiansand søndag mens kirkene og forsamlingene er i lockdown.

Mens lockdown og skiftende nedstengingsregler får menigheter til å lukke dørene, avlyse bønnemøter, sløyfe nattverd og det kristne fellesskapet, forsøker Antiokia-forsamlingen i Kristiansand å gjøre det beste ut av situasjonen. Mens de fleste av oss satt hjemme og tittet på tv eller brukte hviledagen på sofaen fordi kirker er stengt og gudstjenster avlyst, fant Antiokiamenigheten i Kristiansand en kreativ måte å feire gudstjenesten på. I stedet for å holde seg hjemme, samlet en gruppe av menigheten seg på torget i Kristiansand, hvor de ba og sang lovsanger til Gud. Med god avstand fra hverandre, -for å etterleve de ulogiske smittevern-reglene som knapt blir etterlevd på Rema1000 eller Vinmonopolet, holdt Antiokia en markering som viser den voksende motstand mot Covid-19 nedstengningene som eksisterer i deler av kristenfolket.

I Sverige kom det i går til sammenstøt mellom politi og Corona-demonstranter som har fått mer enn nok av nedsteninger. Langt mer fredfullt var det da Antiokiaforsamlingen holdt sin bønnevandring på Torvet i Kristiansand, -og menigheten forteller at de akter å fortsette med slike bønnevandringer -fordi byen Kristiansand trenger det. (Slike bønne-fortseelser burde finne sted i alle byer hvor menigheter og kirker er stengt ned av den irrasjonelle Corona-frykten som preger store deler av Norge. Og gjerne både lørdager og søndager for slik å demonstrere at menighetene ennå er i live.

5 tanker om “Brukte søndagen til å “trosse” myndighetene med bønnevandring på Torget i Kristiansand

 1. Omsider en menighet i Norge som viser litt av den ånd vår tid trenger.
  Hele kristenheten har lagt seg på ryggen som lydige hunder og gitt opp å følge Guds ord i alle ting. Jeg er blir kvalm av denne logringen for myndighetene vi ser blant det kristne lederskapet. Tok meg en tur gjennom sentrum i Oslo i går kveld og så mange plasser at klynger på 10-15-20 stk stod tett opptil hverandre og snakket.
  En politibil kjørte forbi og gjorde intet for å spre klyngene.
  Det er på tide for menighetene å vise at de ikke lar seg stoppe.
  Det er faktisk en god ide å komme sammen til bønnevandring og slikt.
  Hadde jeg bodd i Kristiansand hadde jeg nok tatt turen ned til søndag for å støtte tiltaket. Får håpe at noen menigheter her er like kreative

  7
  5
 2. For den som er på face book, er det mulig å kalle in til bønnevandring, under forutsetning av at bestemmelsene blir overholdt, med hensyn til avstand og bruk av munnbind.

  2
  1
  • De latterlig få deltakerne viser med all tydelighet at konservativ kristendom er utdøende. Som åsatrua. Overtro for de mest lettlurte konspirasjonsteoretikerne blant oss.

   Ikke godt å si om det er Satans eller Den hellige ånds verk. Guds propagandaminister har vært en svært dårlig kommunikasjonsmedarbeider etter at opplysningstiden satte inn. Eller kanskje det er homomafiaen eller “muslim lovers” I SMS som står bak? Bilderberger-globalistene? Corona-satanistene? Feminist-pedofilistrene? Eller “den frie vilje”? Alle danker ut en helligånd utgått på dato.

   😂😂😄😄🤪

   4
   2
 3. Flott. Gå ut i gatene, hvis det faktisk er evangeliet som forkynnes da.

  Ikke troende kommer ikke til menighetsbyggene, som uansett de siste årene er blitt sosiale samlinger og koseklubber. Om de som går ut i gatene nå gjør dette riktig, kan de kanskje nå noen de ellers ikke ville nådd. Gitt at de faktisk forkynner evangeliet slik det skal da. Kan ikke understreke dette nok. Veldig mye falsklære i dag dessverre.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.