Britiske katolske biskoper oppfordrer troende til å ta vaksinen selv om den kan inneholder celler fra aborterte barn

Biskopene i den britisk katolske kirke som er en del av det mange omtaler som “skjøgekirken” i åpenbaringsboken oppfordrer de troende til å ta den kontroversielle Covid-19 vaksinen selv om denne skulle inneholde celler fra aborterte ufødte barn. Det er Christian Post som melder dette. I følge avisen skal den kontroversielle vaksinene som er produsert av Pfizer & BioNTech, Moderna, og AstraZeneca, være utviklet på basis av celler fra et abortert foster som ble myrdet i 1973. Selv om en slik vaksine skulle være utviklet av celler fra et foster -oppfordrer britiske katolske biskoper folk til å ta i mot vaksinen som skal frelse verden fra Covid-19, dette på tross av moralske motforestillinger. “Hvilket sant Guds barn vil sprøyte inn i seg celler fra et ufødt barn som er blitt slaktet i mors liv selv om cellene er fra et fostre abortert i 1973, 1983 eller 2003?” spør pastor Ben Johnson som er uhyre skeptisk til vaksinen som presenteres

Det er økende skepsis til den kontroversielle Covid-19 vaksinen som er i ferd med å bli introdusert for verden. Enkelte kristne er skeptiske til vaksinen fordi de frykter at vaksinen etterhvert vil bli satt i forbindelse med dyrets merke og 666 omtalt i Johannes Åpenbaring. Andre igjen er skeptisk til vaksinen fordi vaksinen er et hastverksarbeid og man kjenner ikke til de langsiktige bivirkninger og skadevirkninger Covid-19 vaksinen kan gi. Andre igjen er i utgangspunktet skeptiske til alle former for vaksine -og hvem har vel glemt alle bivirkningene vaksinen mot svineinfluensa påførte mennesker. I tillegg har vi nå etiske motforestillinger sett på bakgrunn av at vaksinen er basert på celler fra aborterte fostre. Evangelist Levi Jensen omtalte nylig Covid-19 vaksinen som “en råttegift fra helvete” og kanhende Levi Jensen her har et godt poeng for vi vet ikke hva de forskjellige vaksinene inneholder og i følge selv de venstrevridde “faktasjekkere” skal AnstraZeneca`s vaksine inneholde HEK 293 celler i utviklingen av sin vaksine. Disse cellene skal komme fra et ufødt barn som ble drept som en følge av et abortinngrep i 1973. Fosteret ble “lovlig” myrdet av åndre årsaker og var ikke tiltenkt brukt i forskning på vaksinen. For de britisk katolske biskopene i skjøgekirken utgjør ikke dette et moralsk problem, men for en hver sann kristen burde dette være et moment man også tar med seg før man lar seg infisere av et hastverksarbeid av en vaksine med ukjente langsiktige bivirkninger og dersom celler fra et abortert foster inneholder celler fra aborterte fostre, er det ennå flere grunner til å være ytterst skeptiske til vaksinen. Dette selv om biskoper i skjøgekirken sier noe annet.

 

 

 

Facebook Comments

7 tanker om “Britiske katolske biskoper oppfordrer troende til å ta vaksinen selv om den kan inneholder celler fra aborterte barn

 1. Og når ble covid 19 vaksinen mer kontroversiell enn andre vaksiner??
  Forresten har aborter og morkaker vært brukt i kosmetikk i en årrekke.
  Intet nytt under solen.

  • Under andre verdenskrig hadde tyskerne hud fra avrettede jøder i lampeskjermer, Intet å bry seg med for Røraasen tenker jeg.
   Kristne reagerer selvfølgelig med avsky både på dette og det du skriver Røraasen?
   Eller sover den kristne kirke fullstendig?

  • Bagateller trenger vi ikke å bry oss om. Vi kan takke vitenskapen for at mange sykdommer er utryddet på grunn av vaksiner. Jeg tipper at de fleste av søkelys sine lesere har tatt en mengde vaksiner opp gjennom årene.

  • At det intet nytt under solen er, gjør vel ikke saken bedre, synes du det da?

  • Når man vet det, har man vel ikke godt av det heller. Det har noe med etikk og moral å gjøre, i den grad det fremdeles eksisterer.

  • Henrik Røåsen har med all tydelighet vist at moral og etikk er noe han under ingen omstendigheter vil finne seg i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *