Britisk pastor og to av hans barn omkom i drukningsulykke i Spania

Pastor Diya her avbildet sammen med sin hustru og to av barna. Foto: Facebook

Pastor Gabriel Diya og hans to barn, Praise-Emmanuel Diya (16) og Comfort Diya på 9 år omkom i en drukningsulykke i et svømmebasseng på Costa del Sol i Sør-Spania i julehelgen. Pappa Gabriel og hans 16 år gamle sønn, Praise-Emmanuel hoppet ut i bassenget for å hjelpe den 9 år gamle Comfort som hadde problemer mens hun var i bassenget.  Det var ansatte som hørte de fortvilte skrikene fra far og de to barna, men når ansatte nådde frem var det for sent. Ingen av de kunne svømme, fortalte pastorens tredje barn til spansk politi. Hun selv og moren oppholdt seg på hotellrommet da tragedien utspant seg.

I november 2019 omkom den 22 år gamle norske Bildøy-eleven Håvard Jonassen i en badeulykke under en skoletur til Israel. I likhet med da oppfordrer vi til forbønn for mor og datter som sitter tilbake uten sine tre nære kjære. Tragedier og ulykker rammer både kristne og ikkekristne og er vitnesbyrd om at ingen kjenner og vet hva morgendagen vil bringe. Imidlertid er det en trygghet i å vite at man har sin sak i orden med Javhe Gud, universets skaper og Han som elsket oss alle slik at Han sendte sin enbårne sønn, Jesus Messias til jorden, hvor han døde for å frelse fattige syndere fra syndens og dødens makt. Gjennom troen på Jesus Kristus kan vi vite at vi i liv og død tilhører Ham som gav sitt eget liv, og utgytet sitt eget blod for å frelse og rense oss for all synd og urenhet. Midt i enhver tragedie kan vi hvile i Herrens omsorg og nåde.

Én tanke om “Britisk pastor og to av hans barn omkom i drukningsulykke i Spania

  1. Veldig trist at de druknet. Har fulgt saken. Leste et sted at mor til barna sa de kunne svømme alle tre. En annen som prøvde å redde den kom seg nesten ikke opp av bassenget. Så moren mener det var noe galt med bassenget. Det skjer av og til, men tragisk.?

Det er stengt for kommentarer.