Brian Carn profeterer at Donald Trump vil forsvinne ut av presidentvalgkampen og en ny katastrofe ramme New York

Den omstridte profeten Brian Carn som av noen blir kalt en falsk profet men som likevel profet-carnhar en anerkjent “profetisk” ministry er ikke en av dem som sukrer sine budskap med fred og lykke. Snarere tvert i mot!. Den 6 oktober 2015 skal den kontroversielle profeten ha fremsagt et budskap om den pågående amerikanske presidentvalget. I følge Carn vil det kommende valget bli det mest forvirrende  i historien og det blir beskrevet som kaotisk. I tillegg så profeterer han også at Donald Trump,  som lenge har vært den heteste kandidaten vil “fade” ut av kampen om å bli republikanernes endelige kandidat.  “… Og jeg kjenner mange predikanter som var i møte med Trump. Gud velsigne dem, men jeg håper ikke at de tror at han kommer til å bli president, for dersom de gjør det, kaster de bare bort sin tid,”sier profeten om sine predikant-kolleger.  I et annet budskap langt mer dramatisk hevder Brian Carn at New York kommer til å bli åsted for en katastrofe som vil få terrorangrepene den 11 september 2001 til å blekne og at jordskjelv også vil bli et østkyst-problem.

Brian Carn som ble frelst og døpt i Den Hellige Ånd da han var 8 år gammel begynte allerede som en 12 år gammel gutt å preke evangeliet . I sin tid som evangelist har han stått flere åndsfylte vekkelser som skal ha brakt fornyelse til mange. I tillegg til å preke hellighet skal helbredelser og profetier ha fulgt i hans tjeneste, og i mange sammenhenger blir han ansett som en genuin profetisk røst. Andre igjen kritiser å hevder Carn er en falsk profet. Kontroversiell og omstridt som han er i endel kristne kretser, er det dog ikke fred, velstand og suksess han serverer i sine profetier. I sine budskap ser han store trengsler ligge foran. I en profeti fra august i fjor sier Carn at “de som er i høye plasser skal bli brakt ned og de som er nede skal bli løftet opp. Vend deres blikk igjen i mot New York, for det skal komme en stor katastrofe der, som vil få tårnene som falt til å se irrelevant ut. Se til jordens senter, der vil skje noe “groundbreaking” og det skal bli et jordskjelv som kommer der det aldri har skjedd før, og selv på Østkysten av Amerika skal det bli jordskjelv. Også Orlando skal i følge Carn oppleve et stort jordskjelv “Det vil bli en sjokkerende skyting av en viktig regjeringstjenestemann, -det vil bli en kule i hjertet, sier Carn i sin sjokkerende profeti.

I videoen nedenfor fra ca 10 minutter ut i begynner Carn å profetere om jordskjelv, videre en berømt president kandidat vil forsvinne ut -la oss be for Jeb Bush, sier Carn som forklarer at bønn kan endre og stoppe eller utsette noe, mens andre profetiske ord vil skje, no matter what. Dette med Russland og Tyrkia skal han ha sett, og videre jordskjelv. Han spår videre at barack Hussein Obamas presidentskap skal “end in demise” og videre sier profeten at noe vil skje, et attentat, en krig eller et eller annet som vil skape kaos. Lytter man videre sier Carn at valget vil bli kaotisk, det verste valget noensinne. “Bli ikke overrasket over om en ny kandidat popper opp sent, følg med på Rubio, manipulering med stemmer, er sentralt, attentat og krig muligens også, dersom Carns profeti slår til. Videre sier Carn han ser at en stor person vil dø, han ser også et angrep mot en kino før neste sommer i Amerika. Det er ikke akkurat sukkersøtt det som fortsetter i hans budskap, uro, opptøyer, noe vil føre til et skifte i oljepriser, og så følger dosen om kandidat Trump vil fade ut av valget, Sjekk videre ut hva den angivelige “profeten” sier ligger foran, for i løpet av de neste 10-12 måneder, vil vi se hvorvidt Brian Carn er den han  påroper seg å være, eller bare en av de mange falske profetene som opererer i Kristi legeme. Hva tenker du?

https://www.youtube.com/watch?v=BLhkshlocgg

12 tanker om “Brian Carn profeterer at Donald Trump vil forsvinne ut av presidentvalgkampen og en ny katastrofe ramme New York

 1. Det er ingen ende på de falske profeter i vår tid!!!!
  Mennesker spår men GUD RÅDER.

  • Hei Eva, mitt navn er Berit, og jeg har av Den Hellige Ånd blitt minnet på å fortelle deg at Brian Carn er en sann profet! Hvor Den Hellige Ånd også ønsker å minne deg på hva Jesus sa, at Han kom for å oppfylle loven. «Tro ikke at Jeg er kommet for å oppheve loven og profetene. Jeg er ikke kommet for å oppheve, men for å oppfylle.» Matteus 5:17. Noe som Paulus også talte om. «Setter vi da loven ut av kraft ved troen? Langt ifra! Tvert imot stadfester vi loven.» Romerne 3:31.

   Og at det som skjer nå i 2016 er at Gud gjør noe nytt. «Se, Jeg gjør noe nytt…» Jesaja 43:19. Og at Han for 2016 har talt til mange av sine sanne profeter rundt i verden om at det nå kommer et SKIFTE. Og hvor Han også har sagt at 2016 er vekterne sitt år. «På dine murer, du Jerusalem, setter Jeg vektere, de skal aldri være stille, verken om dagen eller om natten. Dere som minner Herren, unn dere ingen ro!» Jesaja 62:6.

   Profetene er ikke bare satt til å peke på synd, men de sitter i Herrens fortrolige råd, og er satt i kirken med tjenesten å utruste Guds folk. «Og han ga noen til å være apostler, noen til profeter, noen til evangelister, noen til hyrder og lærere …» Efeserne 4:11. Og alltid når Herren gjør noe nytt så åpenbarer Han det for sine profeter. «For Herren Gud gjør ingenting uten at Han åpenbarer sitt hemmelige råd for sine tjenere, profetene.» Amos 3:7.

   Med vennlig hilsen
   Reidun Friestad
   SKREVET PÅ VEGNE AV BERIT

  • Hei Reidun og velkommen! Takker for ditt innspill. Jeg har ikke trukket konklusjoner om Brian Carn. Ut fra det jeg har hørt av ham er det i hvert fall tydelig at han ikke profeterer at penger, velstand og suksess på det materielle området er det som ligger foran. I denne saken har jeg objektivt gjengitt at noen mener at han er en falsk profet, mens andre igjen mener at han er ekte. I disse to You Tube klippene kommer han med veldig konkrete profetier som vi faktisk vil kunne se bli oppfylt.Vi bør ha respekt for hverandre å være avventende, bedende men samtidig leve i den visshet at vi aldri må sidestille hva en menneskelig profet forkynner med Guds ord i Bibelen.
   Mvh kjell

  • “Og at Han for 2016 har talt til mange av sine sanne profeter rundt i verden om at det nå kommer et SKIFTE”.

   Har han talt til deg, Berit?

 2. Og jeg syns nok du burde holdt deg for god til å servere sånt surr på nettsidene dine…. Dette er i stor grad er mennesketanker som noen og enhver som følger med i vår verden idag kan se og tenke . Når Obama ble president ble det også bl.a “profetert” at han ville bli myrdet..
  Så prøv alt – og hold fast på det gode . Og ikke minst både på ånden og ordet.

 3. Jeg kan ikke se vår Herre “profetere” offentlig NOE MENNESKES DØD ved en kule i hjertet i nytestamentlig lys! Det er rett og slett motbydelig å høre på!
  Å lese Matt 24 kap og Lukas 21 kap er profetier nok for denne tid.
  Det skjulte hører for øvrig Herren til!
  Jeg sier Gud velsigne USA og gi dem de rette ledere etter Guds eget hjerte!
  Og ber at INGEN skal myrdes! I Jesu Kristi Navn.!!!!!!
  Vi er dog fortsatt i nådens tid på tross av all vår ugudelighet mens hele skapningen sukker etter forløsning som der står i Romerbrevet.

 4. Her har vi fått en profeti som er veldig målbar, i løpet av de neste månedene vil vi få se om Carn får rett. Dette er faktisk en svært konkret profeti med veldig tydelige tidsangivelse -valgkampen, valget og kaos. Vi snakker her om ei tidslomme på 10-14 måneder. For ordens skyld har jeg lastet ned hans budskap dersom de “forsvinner” hvis tingene ikke går i oppfyllelse.
  Jeg regnet med kritikk for å legge ut denne saken.

 5. Jeg synes det er fint av Søkelys å skrive om falske profeter. Da følger vi litt bedre med i det “kristne” mangfoldet!
  Personlig tror jeg Donald Trump blir president i USA, fordi det er i Guds plan.
  I det gamle testamentet kan vi lese, at det skal gå godt med Israel framover. Og Israel idag er jødene (Juda) stamme og de 11 andre, som er den hvite befolkningen i verden. Les våre nettsider:
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Vi får se Anders. I denne saken har jeg poengtert at noen anser denne Brian Carn som en falsk profet -mens andre anser han for å være en ekte profet. Den beste måten å avklare dette spørsmålet på er å skrive om det på forhånd, laste ned aktuelle videoer hvor han fremsetter sine profetier/spådommer og dersom eller når de slår feil vil de vanligvis bli fjernet fra You Tube og da er de jo greie å ha lagret som dokumentasjon på hva han har profetert i Herrens navn som har slått feil. Det er ryddig og greit og jeg har poengtert i selve saken at han kan være en av mange falske profeter som opererer i Kristi legeme.

  • Du kan si Thorild. Vi får vente å se. I denne saken har jeg slått fast at det er delte meninger om Brian Carn, noen mener en ting, andre noe annet. Jeg vil si det slik. Dette var veldig tydelige profetier som er konkrete. Dersom profetiene oppfylles vil vi alle se det, og da er i hvert fall et av tegnene på en sann profet oppfylt.
   Jeg ønsker ikke å hakke løs på han før vi har sett om det han sier skal skje virkelig skjer. Derfor stiller jeg meg avventende. En sann Guds profet vil ikke fjerne sine budskap en uke etter at det vedkommende spådde skulle skje ikke skjedde.

Det er stengt for kommentarer.