BREAKING NEWS!! WW3 ALERT!! RUSSIA CALLING UP RESERVISTS!! BUILD UP NEAR UKRAINE BORDER CONTINUES!

Russland kaller inn reserverister og fortsetter å sende styrker og militært materiell til grensene mot Ukraina. På sosiale medier deles det stadig videoer som viser de pågående krigsforberedelser i Øst-Europa.

23 tanker om “BREAKING NEWS!! WW3 ALERT!! RUSSIA CALLING UP RESERVISTS!! BUILD UP NEAR UKRAINE BORDER CONTINUES!

 1. Nå leser jeg at president Putin er i ferd med å stenge av gass-leveransene til Europa. Da har flere land problemer med oppvarming og matlaging. Det er dessuten et annet problem med den elektriske kraftforsyningen : Det har vist seg at ved overbelastning av strøm-nettet ; så kan store områder av et land plutselig være strømløst. Ja , nå går vi spennende tider i møte. Medio april er sør-Norge uten vann i kraftmagasinene – om kraft-eksporten ikke stoppes – da bryter hele samfunnet sammen. Trengselstiden er i ferd med å skifte gir – og takk for det !

  5
  2
  • Ingen trengsel ennå 😊
   Den kommer når vi plasseres i « arken» i 7 dg som Noah (7 år).
   Det kan skje i natt eller senere.

   Kom og bli med i den trygge «arken»alle sammen! Det blir helt fantastisk! Trenger ingen strøm😊 For Han skal lyse for oss. Trenger ingen butikker, for alt hva trengs finnes der! Takk min Gud.

   Det ER meningen at bruden skal være klar nå -som Noah og sine var.

   Det står flere steder om å være IVRIG ventende/lengtende. Kjenner få kristne som er det. Har aldri noen gang hørt en norsk taler prate om det. Og svært få her inne virker lengtende. Det er mye lengt etter annet, til og med etter å se hvem er antikrist er.

   Ivrig ventende 😊
   Snart møter vi Ham i sky! Takk Jesus!

   2
   6
  • Til Hannah;
   Jeg kjenner sterkt på den lengselen etter Jesu komme på skyen. Jeg er, for å si det rett ut, drittlei av å vente. Måtte Jesus komme nå. Maran Ata!!

   1
   3
  • Takk for at du delte spiff
   Det betyr mye for meg

   Han vil ha en lengtende brud. Hva skal Han med noe annet enn det?

   En jeg kjenner lengtet ikke. Men lengtet etter et bedre liv. Det blir ikke bedre. Bare verre. Nå har hun opplevd og sett ting som gjør at hun har forandret seg. Hun er blitt lengtende. Ting stinker her nede…

   Gjør dere klare. Til møtes i skyen.

   Sees spiff!
   Cant wait…

   1
   1
  • Hannah/Spiff
   Det er på tide og spenne belte om livet og gjøre seg rede for trengselstiden. Det finnes ingen snarveg til himmelen for bruden skal gjennom trengselstiden.
   Jeg er nok redd dere vil bli skuffet dersom dere tror at dere skal bli bortrykket før tredje verdenskrig..
   Vi har nå hatt to verdenskriger som kan oppfattes som trengsel, og Herren hentet ikke sine før den tragedien rammet verden.
   Vi skal lutres og glødes som gull i prøvelsens ild, under trengselen. Men hold ut, Himmelen er målet dersom du motstår dyrets merke og det forfølgelse som kommer. Frykt ikke. Sett din tillit i Gud

   2
   1
  • Krafteksporten kan ikke bare stoppes som å skru av en krane. Bindende avtaler må følges. Jeg vet ikke for hvor mange år avtalene gjelder, men tipper de er langsiktige. Det kan reforhandles, men dagens politikerne er nok ikke villige til det. For i følge dem, i samsvar med såkalte eksperter, må vi regne med høye strømpriser og litt “rusk i forgasseren” en stund framover, før alt stabiliserer seg og blir bra for alle parter. Angivelig.
   Alle politikerne på Stortinget er medskyldige, motstanden mot strømsystemet har vært minimal. Enkelte frekkaser fra f.eks FrP står nå fram med krokodilletårer og skal liksom refse regjeringen. De er medskyldige.
   Hva gjør befolkningen? Stiller politikerne til veggs? Nei, du. En stille “protest” på Facebook!!! Latterlig.

   1
   1
  • Når det gjelder kraftforsyningen, har befolkningen forsovet seg. Den politiske rasering av vannkraften vår og inngåelser av avtaler med utlandet har fått pågå mens befolkningen slumret og sov. Som med koronahåndteringen: Folket tror at politikerne og deres rådgivere vet best.
   Bare Nei til EU har forsøkt motstand mot ACER.
   Nå har befolkningen bråvåknet og ser hva som er i ferd med å skje. Men det er for sent, det vanskelig å omgjøre dette. Folket har fått de politikerne og avgjørelsene de har stemt fram ved valg. Og så klager de??

   1
   1
  • Guds ord er tydelig på at menigheten skal være her under de siste sju år som kalles “den store trengsel”.
   Dere som preker noe annet, bedrar dere selv og vil gå for en virkelig nedtur.

   4
   1
  • Du blir nok dradd med opp Bjørn selv om du så gjerne vil være igjen å lide litt til.

  • Jeg ler!!!
   Av alle liker-ikke.
   Det ER morsomt😊
   Min humor…

   Folk er SÅ sure.
   Tenk å si han blir nok dradd opp om han vil eller ikke… fy Hannah!
   Jeg ler!!!

   See You😊

 2. Otis
  Ja , her er du nok så nære sannheten som det går an å komme. Det var statsråd Søviknes fra FrP som underskrev avtalen med Acer. Han ble intervjuet på TV om denne saken og fikk spørsmål fra journalisten om avtalen med Acer ville føre til høyere strømpriser i Norge. Han svarte kontant NEI.

  1
  1
 3. Til Ture og Otis

  det er ikke vanskelig å være enig i at noe er fundamentalt galt i energimarkedet, at frislippet har hatt uønsket virkning eller at noen har sovet i timen, men det er, som Otis skriver, de internasjonale energiavtalene Norge har inngått som er problemet. Ikke ACER. Norge er med i ACER for å sikre at avtalene som er inngått blir fulgt.

  “ACER står for Agency for the Cooperation of Energy Regulators – byrået for samarbeid mellom reguleringsmyndigheter.
  ACER lager ikke egne regler, men skal tolke regelverket for kraftmarkedene og lage retningslinjer.”
  https://www.nho.no/tema/energi-miljo-og-klima/artikler/ting-du-ma-vite-om-acer/

  2
  1
 4. Ukraina har bestemt seg for å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. De planlegger også å flytte ambassaden sin dit.
  Det står skrevet i Bibelen at Gud vil velsigne de som velsigner Israel. Da forventer jeg velsignelse, fred og framgang for Ukraina! Dere som tror på bønnens kraft, minn Gud på det som står. Så unngår de kanskje krig?
  Det er ikke velsignelse å bli innlemmet i krig med Russland. Kanskje noen fornuftige, politikere tenkte på dette for å unngå krig….Hvem vet? Hvorfor kommer det nå, liksom?

 5. Til Kikki, Du har et poeng. Jeg har bakgrunn fra pinse retningen DFEF, de lærer og forkynner det som Hannah hevder, men det kan være en misforståelse. Håper DFEF sin forståelse er riktig:-) Min hustru støtter din forståelse
  Åp.7:
  Og en av de eldste tok til orde og sa til mig: Disse som er kledd i de lange hvite kjortler, hvem er de, og hvor er de kommet fra? 14 Og jeg sa til ham: Herre! du vet det. Og han sa til mig: Dette er de som kommer ut av den store trengsel, og de har tvettet sine kjortler og gjort dem hvite i Lammets blod. 15 Derfor er de for Guds trone og tjener ham dag og natt i hans tempel,

  • Dette er de som ble igjen ved bortrykkelsen og som ikke tok merket og ble halshugd

  • Jeg har ikke bakgrunn fra noe spesielt.
   Jeg menger meg med dem som tror på Bibelen og gransker den og ikke prater skremsel. Hører på de som tar Bibelen på alvor og som har studert den i 50 år ca.

   Jeg leser stadig alle tre endetidsyn.
   Alltids lærer man noe. Et bibelvers -eller ser ting enda klarere.

   Mange som ikke tror de blir bortrykket FØRST, er livredde for å høre på undervisning som sier vi blir rykket bort før trengsel. De er lite villige til å se om de kan ha tatt feil.

   De røper seg veldig. Lite Jesus blir nevnt av dem -eller Hans blod som renser oss fra all synd. Ofte veldig irriterte på meg, ser på meg som naiv, skriver aldri noe gledelig og fredfullt og oppmuntrende, ser ikke alltid på meg som sin søster, driver med skremselspropaganda og skal absolutt begynne å vitne i trengselstiden i de 7 år! Når de ikke har klart det før kanskje, men DA skal de vitne😊 Arbeid mens det er dag.

   Hvorfor de er så sure og irritert vet jeg
   Min glede og trygghet hele tiden. 😊 Jesus i hjertet. Og sur og irritert er normalt når de er livredde.

   Jeg selv kan ikke skryte. Er gjerne upopulær annenhver dag fordi jeg sier noe om Jesus. Vet ikke om jeg får med meg noen hjem… gjør så godt jeg kan, tror tårene mine og bønnene mine hjelper mer enn det lille famlende jeg får sagt…Gud må hjelpe meg, jeg svikter og famler med ord. Verden er råtten. Rekk opp hånden du som egentlig tror du skal vitne i trengselen😊

   Hvis du tror det så er du latt tilbake. Og blir halshugd. Du skal ikke leve for Jesus her da. Da må du dø for Jesus. Døde folk vitner ikke. Det gjør de 144000 jødene og de to vitnene.

   Gud ER trygghet.
   Frykt ikke.
   365 ganger i Bibelen
   Jeg blir IKKE halshugd eller møter antikrist. Jeg er sammen med bestemor, spiff og Jesus😊
   Cant wait.

 6. til Hannah

  Ja, det er hva DFEF og pinsen lærer, som godt mulig stemmer.
  Ifølge “Valdresprofetien” er det bortrykkelsen som skjer før 3.verdenskrig setter i gang. Så ser vi etter hvert, Himmelen er målet!

 7. Svar til Hannah: Det er litt middelaldersk avrettingsmetode å bli halshugd….?
  Jeg har ikke så mye greie på hva som står i Åpenbaringsboken om hva som skal skje.
  Men at man skal bli drept for å ikke ville benytte en teknologisk anordning (en slags chip på hånden) høres ikke ut som noe Amnesty ville like…
  Heller at man vil sulte ihjel fordi man ikke får kjøpe noe.
  Hvem skal drepe? Myndighetene?

  • Antikrist. Medhjelperne hans aner jeg ikke hvem er. Uansett onde. Angår meg ikke. Jeg er hos Jesus😊

   Amnesty grubler jeg ikke på. Bibelens ord skal ALLE gå i oppfyllelse. Ja, uten et merke; umulig å handle. Det står jo der. Da er det sånn.

   Giljotinen mente jeg selvfølgelig. Samme hva det blir, jeg er ikke her, de blir drept. Blir litt lei av å gjenta her inne

   Og Kikki prater om 2 verdenskriger som ble oppfattet som trengsel.
   Nei Kikki😊 Det var grusomt, men ikke grusomt nok til å stemme med Bibelen.
   Du må lese ordet

   «En tid som det ALDRI har vært før og heller aldri skal bli «( fri husk)

   NÅR den store trengselen starter vil folk som kjenner til Bibelen og som er latt tilbake ikke være i tvil. Kanskje får de en stjerne i hodet og land deler seg i to, jordskjelv, blod osv. Joh Åp er til for å leses, eneste bok som lover at du blir salig. Lurt å lese der hver dag😊
   Er nok derfor jeg er så glad😊

   TENK på alt vi skal slippe!!! Jippiiiii!!!
   Priset være Hans underfulle Navn😊

   Den som lurer på mer anbefaler jeg å finne bibellærere å høre på. Artikler. Alle har de feil i noe, men DHÅ hjelper oss å studere og grave og undersøke selv også.

   Jeg er ingen bibellærer
   Er evig student.
   Sikkert bibliotek i himmelen. Alt er jo godt der så…. Jeg og JV skal hjelpe hverandre der😊

   Det blir fantastisk!!

   1
   3

Det er stengt for kommentarer.