BREAKING NEWS! UK’s MASSIVE WW3 ESCALATION, F-22s SENT TO FRONT, NUCLEAR EVACUATION IN PROGRESS

Handlinger og beslutninger som medvirker til å eskalere konflikten i Øst fortsetter. Det rustes opp og forberedes til full konflikt mellom Russland og NATO- Storbritannia, et av de mest krigerske land i alliansen forbereder forsendelser av langdistansemissiler til Ukraina. Dette er raketter som kan bli rettet mot mål i Russland.  Retorikken blir stadig hardere og begge partene tar nå grep som skaper uopprettelig fiendskap mellom Europa og Russland. Det ene grep fører til det neste. Klokken tikker ned mot den tredje verdenskrig. Det ser ikke ut som om noen tar nødvendige grep for nedeskalere konflikten.

Canadian Prepper gir her en oppdatering av de grep som blir tatt. Det er svært høy militær aktivitet i Europa som er et omen til verden om at noe skjer. Utviklingen har kanskje ikke skjedd så hurtig som mange av oss forventet og kanskje ikke spesielt merkbart for folk flest. Nate Polson henter nyheter fra mange medier fra land som er involvert i krigen.

Én tanke om “BREAKING NEWS! UK’s MASSIVE WW3 ESCALATION, F-22s SENT TO FRONT, NUCLEAR EVACUATION IN PROGRESS

  1. Krigen og sanksjonene mot Russland er en stedfortrederkrig mot Kina, fordi Kina er i ferd med å innta et økonomisk verdensherredømme. Vesten tør ikke angripe Kina direkte, hverken militært eller økonomisk. Så da tar de en av Kinas viktigste råvareleverandører, Russland, for på den måten ramme hovedfienden som er Kina. Når det er sagt, så er tross alt USA/vesten langt å foretrekke foran Kina. Kina er en totalitær bandittstat.

Det er stengt for kommentarer.