BREAKING NEWS: PUTIN RUSHED TO KREMLIN, ATTACK ON ST. PETERSBURG AIRBASE, BIDEN SEND NUKES TO KOREA

Siste nytt om utviklingen i den tredje verdenskrig fra Nate Polson.

Én tanke om “BREAKING NEWS: PUTIN RUSHED TO KREMLIN, ATTACK ON ST. PETERSBURG AIRBASE, BIDEN SEND NUKES TO KOREA

 1. “Likene av 160 NATO-offiserer ble liggende i en bunker nær Lviv etter “dolk”- angrep
  Likene av 160 NATO-offiserer ble liggende i en bunker i Lviv-regionen etter det russiske angrepet med en «dolk» (spesialutviklet hypersonisk russisk missil som flyr med 10 ganger lydens hastighet).
  Så langt har bare 40 kropper av representanter for Forsvarsdepartementet i Ukraina, generalstaben til de væpnede styrkene og NATO-offiserer blitt hentet fra en bunker i Lviv-regionen i Ukraina etter angrepet av den russiske hypersoniske missilen Kinzhal.
  Dette i følge militærobservatøren Viktor Baranets i en artikkel publisert av Komsomolskaya Pravda.
  Bunkeren skulle i teorien være usårbar for konvensjonelle missiler, men “Dolk” som fløy mot den, kunne ikke bli skutt ned av luftforsvarssystemer på grunn av den enorme hastigheten som raketten utvikler. I tillegg treffer det hypersoniske prosjektilet målet veldig nøyaktig.
  «Et hemmelig underjordisk punkt innpodet i “konsulentene”, gav en følelse av sikkerhet. Faktisk var det et felles hovedkvarter for avdelingen, det var veldig tett dekket med luftforsvarssystemer, noe som ytterligere økte “innbyggernes” tillit til sikkerhet. Dessuten, under et dekke av en multi-meter armert betonghette, betraktet de seg som helt usårbare, “sa Baranets.
  Han mener at årsaken til offiserenes tap var mangel på årvåkenhet. Dusinvis av biler samlet seg ved inngangen til hovedkvarteret, og dette tillot russisk etterretning å oppdage stedet.
  Som rapportert av IA REGNUM, var bunkeren plassert på en dybde på 120 meter. Den ble ødelagt 9. mars etter sabotasje i Bryansk-regionen. Mediene bemerket at konsekvensene av angrepet var katastrofale for NATO-styrker i Ukraina.

Det er stengt for kommentarer.