BREAKING NEWS! MOSCOW HQ Is On FIRE, NUKES MOVED, GOLD RISES/ USD Market CRASH, New VIRUS Spreading

Canadian prepper eller Nate Polson som han egentlig heter tar oss her gjennom de siste nyheter om den globale konflikten sett fra en preppers ståsted. Økningen i prisen på gull samtidig som dollarens verdi fortsetter å forringes er blant temaene. Videre oppbyggingen av atomvåpen styrker vi ser mot Norden på Kola. Brannen i en bygning til det russiske forsvarsdepartementet i Moskva. Rykter om at det allerede er utplassert atomvåpen i Hviterussland, Japan er i ferd med å bygge flere tilfluktsrom. Marburgviruset sprer seg i Afrika.

-Fugleinfluensa tok livet av en hund i Canada og er i ferd med å spre seg til husdyra. Amerikanske strategiske bombefly som kan bære atomvåpen driver sabelrasling mot Nord Korea. Kina sender ut kjernefysiske ubåter på patrulje. Antatt ukrainsk offensiv i krigen mot Russland kan være på trappene. Massiv kanadisk boligboble kan sprekke. Tik Tok en trojansk hest og tørke presser opp prisene på hvete. Den ene dårlige nyhetene følger den andre. Pass på å være oppdatert

3 tanker om “BREAKING NEWS! MOSCOW HQ Is On FIRE, NUKES MOVED, GOLD RISES/ USD Market CRASH, New VIRUS Spreading

  1. Grunnen til at slike artikler ikke blir kommentert er at kunnskaps nivået i kommentarfeltet er på ett lavmål her på forumet, her er de fleste bare opptatt av å dømme hverandre til fortapelse noe som dessverre er typisk for norske kristne i dag.

    • Jeg tror at kunnskapsnivået om hva som utvikler seg er minimalt fordi mange kristne ikke ønsker å høre slikt.
      De bryr seg ikke fordi de lever i den villfarelse at de skal bortrykkes før det ubehagelige kommer.
      De glemmer lettvint at kristne måtte gå gjennom andre verdenskrig og alt av ulykker som har vært siden Jesus varslet om å gjøre seg rede for trengsler.

  2. Til kikki: helt sant det du skriver, jeg er kristen men kan si med sikkerhet at alle må gjennomleve trengselstiden, det er en villfarelse om bortrykkelse før trengselstiden som falske forkynnere har sådd blandt norske pinsevenner.

Det er stengt for kommentarer.