Bodnariu saken: Se BBC dokumentaren: “Norway: Parents Against the State”

Bodnariu familien og støttespillere har gjennom flere måneder utkjempet en kamp mot bbc-dokumentar2norsk barnevern som den 16 november i fjor kidnappet om omplasserte pinsevenn-familiens fem barn. Denne og lignende saker har vakt stor oppmerksomhet verden over, og lørdag sendte BBC en dokumentar om saken i programmet “Norway: Parents Against the State”. Familien som har fått massiv støtte av internasjonale kristne har så langt fått tilbake det minste barnet, Ezekiel og kampen fortsetter inntil alle barna er gjenforent med sine ekte foreldre. BBC’s dokumentar foreligger nå på You Tube. Vi lever nå i et land hvor en rekke fortvilte foreldre må utkjempe en kamp mot en ugudelig stat og et ugudelig system som på mange områder er i krig med Gud og den norske kristenhet slumrer og er i akutt behov av vekkelse.

Barnevernets maktovergrep og brudd på menneskerettigheten er en skam for vår nasjon. Enda mer skamfullt er det at det finnes “kristne” i dette landet som bruker betydelig av sin fritid på å forsvare denne institusjonen som faktisk har makt til å hente ut barna fra et kristent hjem -og plassere dem i familier som arbeider for systemet.

https://www.youtube.com/watch?v=asiT8VupHCI

I Bodnariu barnas tilfelle skal barna bevist være plassert hos ikke kristne fosterforeldre, men barna kunne også ha risikert å bli plassert hos et likekjønnet ektepar. Det er ikke det spor merkelig at kristne internasjonalt reagerer med avsky på norsk ugudelighet satt i system, og forsvart av personer som Knut Nygaard som er en aktiv stemme for systemet i ulike debattspalter. Som kristen kan jeg ikke annet enn å vemmes over hvor lett mennesker føyer seg etter systemet.

10 tanker om “Bodnariu saken: Se BBC dokumentaren: “Norway: Parents Against the State”

 1. “I Bodnariu barnas tilfelle skal barna bevist være plassert hos ikke kristne fosterforeldre, men barna kunne også ha risikert å bli plassert hos et likekjønnet ektepar. Det er ikke det spor merkelig at kristne internasjonalt reagerer med avsky på norsk ugudelighet satt i system, og forsvart av personer som Knut Nygaard som er en aktiv stemme for systemet i ulike debattspalter. Som kristen kan jeg ikke annet enn å vemmes.”

  Mener å ha sett at innlegg fra ham angående Bodnariu familien ble redigert bort/slettet på Verdidebatt.
  Det er også fakta at en pinseleder som har uttalt seg mot kristenforfølgelse i Norge eller Bodnariu familien, selv er fosterforeldre til to barn.

 2. Her tar jeg deg definitivt i forsvar, Herr Fuglesteg! Det kan synes som om Sjefredaktør Kjell Andersen i Søkelys har mistet sitt sedvanlige objektive gangsyn i denne saken? Han har vanligvis en meget god evne til å ha et balansert syn på tingene!

  Jeg har selv representert klienter som har hatt et meget ubehagelig møte med barnevernet, og ja, noen ganger har det blitt opplevd som at de har angrepet den kristne troen, til mine klienter. Men, det er åpenbart at dette er ateistiske elementer innad i barnevernet, enkeltpersoner, og slett ikke barnevernet som sådan.
  Det er ingen systematisk kristendomsforfølgelse i barnevernet!

  Og ja: selvsagt skal vi ha et barnevern som kan gripe inn i enhver familie og ta ut barna, også kristne familier. Men, dette må selvsagt være i akuttsituasjoner!

  At det trengs en gjennomgang av barnevernet kan jeg skrive under på, men at vi trenger et velfungerende barnevern er helt åpenbart et faktum!

 3. Vi får håpe at deler av innholdet i denne artikkelen er skrevet i affekt og at Søkelys sin redaktør finner det for godt å redigere saken etter en god og fredfull natts søvn….

  • Takk Hildi!
   I Oslo var det vondt å se mødre og famlie som hadde laget plakater med bilder av barna, som var tatt av barnevernet. Noen gråt og noen skrek i fortvilelse. Noen hadde med seg innrammede bilder av barn, som de bare holdt i smertefull stillhet.

   Videoen er fra en tidligere demonstrasjon mot barnevernet i Oslo

   https://www.youtube.com/watch?v=eGq2GpMQfFE

 4. Her er en video fra demonstrasjonen jeg var med på i Geneve. Lytt til den nydelige sangen og bli velsignet slik jeg ble velsignet! Som en familie i Kristus står vi sammen i inderlig bønn om at familien Bodnariu må bli gjenforenet. Når et medlem lider, lider alle. Vi omslutter hele familien Bodnariu i kjærlighet. Vi kommer ikke til å gi opp hverken i bønn eller i å kjempe for denne familien!

  https://www.youtube.com/watch?v=qJDYous7aiU

  • Tusen takk Hildi for at du delte denne nydelige rørende sangen.
   Jeg føler den vakre stemningen, som var der. Jesus er vår beste venn og han hører bønn.

  • Jeg ble helt matt da jeg så hva Øivind Augland (en frikirkepastor) og leder for menighetsplantingsnettverket Dawn uttalte om saken: – “Mye av aggresjonen i Romania mot barnevernet er nok også et uttrykk for skjult skyld over hva som faktisk skjer i deres egne familier. Men det er lettere å ta dette ut på noe som ligger utenfor egne grenser.” i klartekst sier den norske pastoren her at grunnet til at man demonstrerer i Romania er fordi man bærer på skjult skyld om hva som skjer internt i egne familier.
   Dersom denne pastoren blir ønsket velkommen tilbake til Romania igjen er det en stor gåte.
   Det viser meg at store deler av det kristne lederskapet i Norge -befinner seg i dyp konflikt med det internasjonale evangeliske miljøet og at pastor Cristian Ionescu har rett når han maner det norske kristne lederskapet til omvendelse.

   Det vi hører nå er bibelske kristne anmode Laodikea-kirken i Norge om å omvende seg -og slik tåler neppe pastorer og ledere i Laodikea.

Det er stengt for kommentarer.