Blogger Jan Kåre Christensen ut mot pastor Torp som omtales som “Spotteren Jan-Aage Torp”

Etter at det ble klart at blogger Jan Kåre Christensen mistet jobben som bussjåfør i Unibuss og sa ja til en sluttpakke på 473 000 kroner, gikk pastor Jan-Aage Torp ut om omtalte Christensens nedtur som “Kom Lots hustru i hu og bussjåførens ruinhaug.” Nå har Christensen svart på pastor Torps kommentarartikkel på sin “justismord-blogg” med en bønn der han ber: “Gud, se hva spotteren Jan Aage Torp skriver og sier, la alle hans onde ord falle tilbake på ham selv! og “Vi nedber Jesu blods beskyttelse over meg, min familie og tjeneste i Jesu navn! La dette blodet rense bort alt som er ondt og rett ut djevelsk som spotteren og mannen med den stolte og hovmodige Ånd, Jan Aage Torps skriver, skrevet under demoners innflytelse,” skriver den tidligere bussjåføren.

“La alt det spotteren Jan Aage Torp uttalelser over meg, vende tilbake til ham selv. La alle som går imot meg og min familie oppleve at alt vender tilbake til dem selv.  Syv ganger verre og la våre fiender bli spredt,” skriver Christensen som reaksjon på Torps “I kryssilden” artikkel. Les Christensens respons her: http://justismord.janchristensen.net/2021/07/nr-504-gud-se-hva-spotteren-jan-aage.html

Facebook Comments

5 tanker om “Blogger Jan Kåre Christensen ut mot pastor Torp som omtales som “Spotteren Jan-Aage Torp”

 1. Man skulle tro at en bibellærer hadde svart raskt på spørsmålene til Torodd. Men så viser det seg at Jan Kåre sin bibellærer tittel bare er bedrageri og fanteri. Det er den eneste forklaringen på at Jan Kåre er svar skyldig.

  Bedrageri og fanteri; det er Jan Kåre Christensen det.

 2. Jeg har helt til slutt noen spørsmål til deg, Jan Kåre Christensen.

  Alle de av oss som kjenner deg og saken om deg vet at den saken du har servert til avisene i de siste dagene er løgn og bedrageri. Den samme type løgn og bedrageri som du kom med i en norsk rettssal.
  Du har også i ditt rettsforlik med Unibuss erkjent at du er en simpel tyv. “Merkelig” nok er ikke det nevnt i din versjon til avisene og det i seg selv er bedrageri.

  På den bakgrunn vil jeg vite, ettersom jeg i motsetning til deg ikke leser bibelen opp og opp i mente:

  Når og hvor i bibelen ble det hellig kristelig å lyve ?
  Når og hvor i bibelen ble det hellig kristelig å stjele ?

  Du har med din klage over at Søkelys er et horside som sprer porno annonser erkjent, gjennom den algebraen som Google ads driver (som er grunnen til de annonsene vi ser her) at du bruker den type forlystelser. Noe som i bibelen omtales som hor.

  Når og hvor i bibelen ble det hellig kristelig å bedrive hor ?

  Du har i mer enn ti år terrorisert og sjikanert andre mennesker. Du er dømt for et tilfelle men din omtale av PBE saksbehandlere, Unibuss ansatte, naboer og forkynnere er også terror og sjikane av den type du ble dømt for.

  Når og hvor i bibelen ble det hellig kristelig å bedrive terror ?

  Jeg ser med interesse frem til dine svar.

  4
  1
 3. Jan Kåre Christensens hat mot Jan Aage Torp er drevet av misunnelse og sjalusi. Intet annet og intet mer. Jan Kåre Christensen er for gjengifte.

  Jan Kåre Christensen sin bruk av bibelen er bare et alibi, et fikenblad som han gjemmer sin misunnelse og sjalusi bak.

 4. Bibelen – Guds ord omtaler slike tåpelige og frekke mennesker som Narreapostel Jan Aage Torp ved flere anledninger.

  Her er to av dem:
  2 Pet. 2. 12 Disse fysiske er som ufornuftige villdyr født til å bli fanget og fortært. De spotter, de er uvitende og de korrumperer seg selv til ødeleggelse.

  13 De skal få urettferdighetens lønn! — De gleder seg daglig i lyst og luksus! — De er som skamflekker og byller! — De fråtser i egne utskeielser, og de vil feste med dere!

  14 De har øyne som er fulle av hor! — De kan ikke legge av seg synden! — De forfører vaklende sjeler! — De er opplært i grådighet! — De er fordømmelsens barn!

  15 De har forlatt den rette vei og gått seg vill! De har fulgt i Beors sønn Bileams fotspor, han som elsket urettferdighetens lønn.

  16 Han ble irettesatt for sine ugjerninger av et stumt esel som talte med et menneskes røst og stanset profetens vanvidd.

  17 De er som uttørkede vannkilder — som flyktige skyer i storm! Det dypeste mørke blir deres i tider!

  Judas 12 De er som skjær i sjøen på deres kjærlige sammenkomster. — Uredde lar de seg ale opp av dere. — De er som skyer uten vann når de blir ført omkring av vinden. — De er som høstens visne trær uten frukter. — De er dobbelt døde revet opp med roten!

  13 De er voldsomme som havets brusende bølger. Selv er de uten skam. De er som fallende stjerner som bare har det dypeste mørke i vente i tider.

  • Hatet sitt mot Pastor Torp vil ingen ende ta.
   Og ikke bare mot han, men mot alle som går imot deg.
   Du ber i bønnen din …….
   «La alle som går mot meg og min familie får oppleve at det vender tilbake til dem selv, syv ganger verre ……
   Jeg er sjokkert. Du trenger å omvende deg.
   Nå har du mobbet alt og alle som ikke er enig med deg siden 80 tallet….
   Nok er nok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *