Blogger Christensen anmeldt på nytt -politiet henla saken men fornærmede vil påklage til statsadvokaten

Fuglestegs advokat undersøker muligheter for ytterligere reaksjoner mot omstridt blogger Torsdag dukket det opp et brev fra Oslopolitikammer til blogger Jan Kåre Christensen. Evangelisten og bibellæreren er som kjent tidligere dømt for å ha sjikanert og hetset pastor Jan-Aage Torp fordi han er skilt og gift på nytt igjen, ble mildt sagt overrasket over skrivet som fortalte at han hadde blitt anmeldt og saken henlagt. I forbindelse med den mye omtalte saken omkring Torp og Christensen, ble det utvekslet et forholdsvis tøft ordskifte mellom Christensen og lesere som reagerte på Christensens meninger. En av dem som var involvert i diskusjonen med Christensen var Torodd Fuglesteg, som i ettertid har blitt stemplet på Christensens blogger “som Norges verste nettroll.” Christensen har endog godt så langt at han gjentatte ganger har hevdet at Fuglesteg ønsker han død og begravet. Fuglesteg ble i april lei av å finne sitt navn og bilde omtalt på Christensens blogger med disse påstandene publisert i all offentlighet, og gikk så til det skritt å politianmelde blogger Jan Kåre Christensen for nettsjikane. En anmeldelse som er blitt henlagt av politiet på grunn av manglende kapasitet. Imidlertid nekter Fuglesteg å godta henleggelsen og vurderer nå å påklage henleggelsen til statsadvokaten og krever at Oslopolitiet pålegges å etterforske sjikanen mot ham.

Torodd Fuglesteg: Gjengitt med tillatelse fra fotograf

Jeg har fått vite at min politianmeldelse av Jan Kåre Christensen den 29. April har blitt henlagt grunnet manglende kapasitet hos politiet.
Anmeldelsen ble gjort etter at Jan Kåre Christensen har over lang tid sjikanert meg på sin blogg med påstander som at jeg ønsker at han skal bli drept og at er Norges største og værste nettroll.
Begge disse påstandene fra Jan Kåre Christensen er ren løgn. Noe han veldig godt vet selv. Til tross av at han vet dette, fortsetter han i sin blogg å fremføre disse løgnene. Jeg selv har et rent rulleblad samt at jeg bidrar aktivt med å spre glede så godt jeg kan gjennom internettet og andre steder. Noe som er fakta basert på de nettsteder jeg driver og de nettsteder jeg bidrar til. Det er fakta at jeg ikke engasjerer meg i trolling og nettsjikane.
Jan Kåre Christensen er et av Norges meget få, en håndfull, straffedømte nett troll som har som vane for å sjikanere alle som kommer hans vei (med mindre de er dømt for seksuelle misbruk eller assosiert med slik ynkelig adferd). Det seg være hans naboer og det kristne ledere som har forsøkt å være saklige, vennlige med han. Det er fakta at Jan Kåre Christensen ikke har bidratt med noe som helst positivt til internettet og til sitt nabolag. Hans eneste bidrag er sjikane og terror.

Blogger Jan Kåre Christensen mottok torsdag en melding fra politiet om at en anmeldt sak mot ham ble henlagt på grunn av manglende kapasitet. Denne avgjørelsen kan bli omgjort av statsadvokaten

På tross av dommen mot han som anmeldelsen fra Jan-Aage Torp medførte, har dette beviselig internett trollet Jan Kåre Christensen fortsatt som før med en aktivitet som er kriminell. Som lovlydig borger vil jeg ikke ha på meg de løgnene som han har spredt om meg SAMT at jeg vil at rettssamfunnet igjen skal markere ovenfor Jan Kåre Christensen at hans aktiviteter ikke er akseptable.  Politiet har igjen valgt å se den andre vei og la dette straffedømte nettrollet Jan Kåre Christensen få fortsette som før. Det er greit nok. Men da må man som lovlydige borgere spørre seg selv hva slags beskyttelse man har mot et hemningsløst kriminelle netttroll som Jan Kåre Christensen som totalt mangler enhver moralsk og etisk standard. Jeg konkluderer med at lovlydige borgere ikke har beskyttelse mot terror og sjikane fra slike kriminelle individer.
Noe mer er det ikke å si om denne saken fra min side selv om det beviselig kriminelle nettrollet Jan Kåre Christensen sikkert vil fortsette å spre sine løgner. Hans liv er ikke noe annet enn sjikanere og terrorisere. Noe jeg tar ad notum. Trist, men slik er livet til dette nettrollet. Så får vi som etter fattig evne lever i glede over livet, fortsette å spre glede og viten til våre medmennesker og vårt samfunn.
Fakta taler for seg, skriver Fuglesteg i en uttalelse etter at det ble klart at Oslo politikammer har henlagt hans anmeldelse. Imidlertid risikerer statsavokaten å få den henlagte saken på bordet, dersom Fuglesteg og hans advokat velger å påklage avgjørelsen. Christensen på sin side skriver på egen blogg at “Torodd Fuglesteg bare følger sin “lærefader” som i følge Christensen er Jan-Aage Torp som også blir tildelt tittelen “det ondes opphav.” -En tittel som i følge Skriften er forbeholdt djevelen selv.

https://blog.janchristensen.net/2019/07/nr-2495-det-var-torodd-fuglesteg-som.html

https://blog.janchristensen.net/2019/07/nr-2494-enda-en-ny-politianmeldelse.html

19 tanker om “Blogger Christensen anmeldt på nytt -politiet henla saken men fornærmede vil påklage til statsadvokaten

 1. Jan Kåre «herjer og holder på». Det er flere enn naboene som puster ham i nakken nå. Lurer på om det blir noen smekk på fingrene snart?

  6
  2
 2. Dette er kristenheten i et nøtteskall. Ødelagt av strid og kiv. Og for lengst forlatt av Jehovah Gud – universets suverene overherre – han som troner fra sin tolvte dimensjon.

  Åndløse lar de sine kvinnelige prester føre seg til evig dom og undergang. Snart kommer Harmageddons ødeleggende vinder over hele den gudløse, sataniske verden.

  Det er bare ett eneste håp for enkeltmenneskene. Det er å søke Jehovahs fred. fred er en av åndens ni bibelske frukter. For det hatet vi ser mellom navnkristne er en direkte følge av at de tjener Satan Djevelen – Jehovahs store motstander i de himmelske dimensjonene.

  Sanne kristne løfter sine fredelige hoder når de ser dette, for vi vet da at vår forløsning stunder til. Dette går den riktige veien. Snart skal Guds førstefødte sønn rense all ondskapen på vegne av sin Far Jehovah. Og i tusen år skal deretter de få overlevende menneskene lære sann fred, før de etter de tusen år atter kan kalles rettferdige og få leve evig på en fullkommengjort jord.

  Det er fremdeles tid for å unnslippe kristenhetens dom og få lyse fremtidsutsikter. Men når den siste dag opprinner vil ikke Jehovah lenger høre bønner fra uinnvidde. Da er det endelig slutt. Søk derfor Jehovah Gud NÅ, mens Han fremdeles er å finne. Og be til Ham i Jesu navn. Lykke til!

  3
  4
  • Sa JEHOVAS AMBASSADØR som i fjor reiste til Spania, for å stå klar til å overta den eiendommen han hadde utvalgt seg, før verdens undergang. Han venter FORTSATT på undergangen. Eiendommen kan han se langt etter.

 3. Til Jehovas ambassadør:
  Du og Jan Kåre er ganske like: Dere har begge funnet den hele og fulle sannhet i alle sider ved tilværelsen, og helvete er alle andre som ikke er likesinnede.
  Å diskutere med dere er som å pisse i motvind. Dere ter dere som krakilske høner.

  1
  2
  • Nei, ikke så like…

   En av dem kjenner til at Jesus tok på seg all vår synd så vi kommer til Himmelen hvis vi tar i mot.

   En av dem trykker ikke-liker under det meste vi skriver 🙂

  • Helvete er kristenhetens lånegods fra åsatro og Tor og Odins lære om Helheim. Gammelnorske Helviti betyr dødsgudinnen Hels straff der synderne ble holdt i pinsler i all evighet.

   Platon postulerte den falske læren om sjelens udødelighet og da fulgte nødvendigheten av at heller ikke de onde dør. Og vips oppfant man helvete. Bibelen sier derimot at “Hver sjel som synder skal dø”. Her tror kristeenheten at Gud Fader lyver. Det tror ikke sanne kristne at Han gjør.

  • “..så skal vi for alltid være sammen med Herren…” (1.Tess 4:17)

   Eller ikke. (Vi må velge)

   Rom.3:23-25: for alle har syndet og mangler Guds herlighet. 24 Men ufortjent og av hans nåde blir de kjent rettferdige, frikjøpt i Kristus Jesus. 25 Ham har Gud stilt synlig fram for at han ved sitt blod skulle være soningsstedet for dem som tror.

   Rom.10:9-10: For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst. 10 Med hjertet tror vi så vi blir rettferdige, med munnen bekjenner vi så vi blir frelst.

  • “Lykkelige er de milde, for de skal arve JORDEN”, sier Jesus.
   Det er de salvede kristne 144000 som skal arve HIMLENE sammen under odelsgutten Kristus. Og han og vi skal underordne oss skaperen Jehovah i all evighet..

   Alle mennesker er syndere. Det er derfor dere dør. Den ene etter den andre. De salvede må også dø fordi “kjøtt og blod kan ikke arve himlenes rike”. Vi må først dø.

   Men dere kan som Jesus sa arve jorden – som mennesker i all evighet. Så overlever dere det nært forestående Harmageddon, så slipper dere å dø. Da vil dere bli unge igjen gjennom det påfølgende tusenårige styret under vår ledelse. Etter de tusen år vil dere erklæres til det samme evige livet som Adam og Eva ble tilbudt, men som de avslo.

   Tiden er kort. Lykke til med DITT valg! Livet eller døden…

  • Kjære vene, JV… har du ikke enda bekjent Jesus som Herre i ditt liv? Du liker deg jo sammen med oss? Ja, tiden er kort. Det kan snart være for sent. “Kom til meg du som strever” sier Jesus. Hvert kne skal engang bøye seg, hver tunge bekjenne at Jesus er Herre.

   Fil.2: “5 La samme sinnelag være i dere som også var i Kristus Jesus!

   6 Han var i Guds skikkelse
   og så det ikke som et rov
   å være Gud lik,

   7 men ga avkall på sitt eget,
   tok på seg tjenerskikkelse
   og ble mennesker lik.

   Da han sto fram som menneske,

   8 fornedret han seg selv
   og ble lydig til døden, ja, døden på korset.

   9 Derfor har også Gud
   opphøyd ham til det høyeste
   og gitt ham navnet over alle navn.

   10 I Jesu navn skal derfor
   hvert kne bøye seg,
   i himmelen, på jorden og under jorden,

   11 og hver tunge skal bekjenne
   at Jesus Kristus er Herre,
   til Gud Faders ære!”

  • “og så det ikke som et rov å være Gud lik, ”

   Nettopp. Jesus er ikke Jehovah Gud lik. Men han er laget av ånd, fordi “kjøtt og blod kan ikke arve Guds rike”. De 144000 salvede må også konverteres til ånd når vi dør fra vårt jordiske legeme.

   Menneskene som “skal arve jorden” er kun firdimensjonale. I himmelen er det åtte dimensjoner til, hvorav Jehovah alene har tilgang til den tolvte. Kristus alene i ellevte. De 144000 alene i tiende. Serafer i 9. Kjeruber i 8. Vanlige engler i 7. (Den ” tredje himmel” etter våre fire dimensjoner. I den femte finner vi fengslede demoner fra før vannflommen. Nærmest oss i den 6. dimensjon befinner resten av demonene seg etter at de er “kastet ut av himlene og ned til jordens nærhet”.

   Alle skapningene i himmelen kunne opprinnelig bevege seg nedover i de andre dimensjonene, men ikke oppover.

   Jeg hverken liker eller ikke liker å skrive på mange ulike steder eller forkynne for folk på gatene. Det er en ordre fra Gud og som Paulus sier “en plikt” som påligger meg” i det området jeg er utsendt til som ambassadør.

   Å sidestille Jehovah med Kristus er blasfemi som medfører avlivning fra Kristus i Harmageddon, der det heter at “det blir ikke mange mennesker tilbake”. Husk da en eneste engel avlivet 185000 mann på en eneste natt.

   Vend derfor om mens det ennå er tid. Lykke til!

  • Det er stoor forskjell på Jehovah Faderen og Kristus. Kristus er vår bror – de salvedes storebror og deres far. Jehovah er de salvedes Far og deres bestefar.

   Husk Joh. 1:1. Ordet/Kristus har en “begynnelse”. Han ble konstruert først av Jehovah. Men Gud selv har ingen begynnelse. Han er fraa evighet til evighet. Gud er lys, og i lysets hastighet finnes ikke tid.

  • JV, nei. Gud er en. Og Gud er tre. “Og Ordet var Gud”. Vers 2-5:
   Han var i begynnelsen hos Gud… alt ble til ved Ham.. i Ham ble liv… livet var menneskenes lys… lyset skinner i mørket, og mørket forstod det ikke.

   Noen er i mørket og forstår det ikke. Hvis vi har tatt imot Jesus som vår frelser så har vi Den Hellige Ånd. Ånden åpenbarer Ordet for oss. Jeg kan ikke overbevise deg.

   Kjære JV, Paulus bønn for oss -og også Hannas bønn for deg, veldig lett å huske, akkurat som Salme 117 som er midten av Bibelen, f.o.m. Ef.1:17:

   “17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få en Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud å kjenne. 18 Må han gi dere lys til hjertets øyne, så dere får innsikt i det håp han har kalt dere til, hvor rik og herlig hans arv er for de hellige 19 og hvor overveldende hans kraft er hos oss som tror. 20 Med denne veldige makt og styrke reiste han Kristus opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, 21 over alle makter og åndskrefter, over alt velde og herredømme og over alle navn som nevnes kan, ikke bare i denne tid, men også i den kommende. 22 Alt la han under hans føtter, og ham, hodet over alle ting, ga han til kirken, 23 som er Kristi kropp, fylt av ham som fyller alt i alle”. Alt godt til deg fra Hannah.

  • Du JV, du JV…
   Jeg håper så inderlig vi møtes en gang 🙂

   En gang -håper jeg, skal jeg si deg 2 av dem som lå på mitt hjerte. Du vet (99%sikkert) hvem begge to er.

 4. I en av lenkene over skriver nettrollet Jan Kåre Christensen at han har aldri politianmeldt Søkelys. Dette er noe annet enn det han har sagt i lenken https://www.sokelys.com/?p=23120 Jeg tror nok at Kjell fra sin sykeseng vil bekrefte at dette er riktig. Dette bare beviser at Jan Kåre Christensen er en løgner og et nettroll. Ingen kan tro på noe av det han sier.

  Han er en bitter, ensom mann som lever av og for å skade andre mennesker.

  4
  2
  • Ja Jorunn, det er ikke alt vi skriver som er like viktig å bruke plass på, helt enig med deg. Vi tar litt av og kunne noen ganger prøvd å enten la være, eller korte det litt ned for å ta hensyn til andre her.

   Når det gjelder “den alvorlige tiden” du nevner, så er det kanskje akkurat det JV og meg er innom, selv om synet er forskjellig. (Nå vet jeg at det KAN være du siktet til kommentarene fra de andre -angående blogger Christensen.) Jeg synes selv at samtalen mellom meg og JV tok altfor mye plass her på Søkelys’ side. (Ikke minst fordi vi er helt utenfor saken vi burde kommentere -og det synes jeg selv er å ta seg litt til rette.) Men jeg setter like mye pris på JV’s kommentarer som andres, han er klok, selv om jeg ikke er enig med ham. Men denne laaange samtalen med JV tok slutt i går, så ikke fortvil 🙂

   JØRN STRAND

   Når jeg først er inne atter engang, så kom jeg nå, TAKKNEMLIG, rett fra et annet nettsted. Luther bros har gjort et godt arbeid her, som Søkelys flere ganger har gjort. Bla ned til 3.saken. Jørn Strand. Og lytt. Jeg håper Jørn kommer seg på rett kjøl igjen.
   http://www.lutherbros.no/

   Mange kristne er i følge Jørn en nå falske profeter. Men han er på jordet om dette.Nå sitter de i menigheten der gang på gang og ler av dem som advarer. Hva skjer??? Kona må sette ham på plass nå. Jeg så slutten på en tale der han sa meget klart ifra at HER tillater vi ikke sånne kritiske røster. (Ok. Da vet vi det. Er det noen som forlater den menigheten så vet vi hvorfor. De er ikke velkommen der mer.)

  • Det faktum at det er snakk om en reell anmeldelse som er kommet i kjølvannet av en tilsvarende sak som har fått bred omtale i media, gjør at det er vanskelig å ikke omtale det.. Vi vet at dette med netthets er en sak som selv statsministeren har uttalt seg om, og det ville være unaturlig å ikke omtale dette.

  • Jorunn: Hva er de alvorlige tiden vi lever i?
   Begrensning av konservative kristnes ytringsfrihet?
   Det som ligger i bunnen på begge sakene som har vært omkring Christensen, er enten vi liker det eller ikke: Ytrings og forkynnelses-friheten blir satt på prøve.
   På grunn av netthets, nettroll, harde ordskifte som en følge av at noen bruker sin ytringsfrihet, så opplever faktisk konservative kristne nå i økende grad å bli utestengt fra sosiale medier som Facebook, Twitter og You Tube. Sier man at homofili eller gjengifte er hor, vil du nok snart få aldersbegrensning på din You Tube kanal samt at Google som kontrollerer algoritmene og kan lett usynliggjøre eller se til at dem som har de “gale” synspunktene på fri sex, homofili, gjengifte osv osv ikke kommer opp i Google søkemotor.

Det er stengt for kommentarer.